Margarina si laptele se pun la fiert. Se adauga sare. Dupa ce margarina s-a topit se ia de pe foc si se adauga faina.Dupa omogenizare se incorporeaza pe rand cele 4 oua.
Compozitia se toarna intr-o tava de aragaz tapetata cu hartie de copt.
Se niveleaza compozitia cu o lingura umezita si se da la cuptor pana marginile foii devin maroniu-deschis (aprox. 25 min, la foc potrivit). Dupa coacere se rastoarna pe un prosop umed, se ruleaza si se lasa 5 -10 minute in prosop.
Se deruleaza, se indeparteaza prosopul si se unge foaia cu smantana dupa care se presara cascavalul ras.
Se ruleaza din nou, se unge cu smantana si se da din nou la cuptor aprox. 10 minute (pt. topirea casului).

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii