autor:

Fara foto

» » Aperitive

Rulada de cascaval

Autor: Gabriela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Gabriela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 aprilie 2009

Ingrediente
- 1/2 pachet margarina (125 g), - o cana lapte (250 ml), - o cana faina, - 4 oua, - 250 g cascaval, - 200 g smantana, - 1/2 lingurita sare

Dificultate: Medie Timp: 1h

4 voturi

Mod de preparare

Margarina si laptele se pun la fiert. Se adauga sare. Dupa ce margarina s-a topit se ia de pe foc si se adauga faina.Dupa omogenizare se incorporeaza pe rand cele 4 oua.
Compozitia se toarna intr-o tava de aragaz tapetata cu hartie de copt.
Se niveleaza compozitia cu o lingura umezita si se da la cuptor pana marginile foii devin maroniu-deschis (aprox. 25 min, la foc potrivit). Dupa coacere se rastoarna pe un prosop umed, se ruleaza si se lasa 5 -10 minute in prosop.
Se deruleaza, se indeparteaza prosopul si se unge foaia cu smantana dupa care se presara cascavalul ras.
Se ruleaza din nou, se unge cu smantana si se da din nou la cuptor aprox. 10 minute (pt. topirea casului).
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de cascaval" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Rulada cu telemea si cascaval cu nuci

Rulada cu telemea si cascaval cu nuci

Decongelam aluatul .Branza o faramitam bine iar cascavalul il dam prin razatoare.Amestecam branza

4 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive cu brinza
Rulada de cascaval

Rulada de cascaval

Intr-un vas mare cu apa punem cascavalul in amabalaj sau pus intr-o punga de copt inchisa ermetic

2 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • mac myra

    mac myra (Chef de cuisine) , 08 noiembrie 2009

    Foarte buna....

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 16 septembrie 2009

    Grozav de buna!

  • cristina i.

    cristina i. (Chef de cuisine) , 18 mai 2009

    Ce buna trebuie sa fie!

Dificultate

Medie

Timp

1h

4 voturi

Ingrediente

  • - 1/2 pachet margarina (125 g)
  • - o cana lapte (250 ml)
  • - o cana faina
  • - 4 oua
  • - 250 g cascaval
  • - 200 g smantana
  • - 1/2 lingurita sare

Raporteaza reteta

mac myra (Chef de cuisine)

Foarte buna....

Adauga reteta
Adauga articol
CONCURS CULINAR: Delicii culinare de vara
Retete

din Aperitive cu brinza

Porumb crocant cu topping de telemea Porumb crocant cu topping de telemea

Am uscat cu un prosop porumbul fiert și l-am așezat pe grill cca 3 minute, cât să devină puțin crocant. Am adăugat untul

0 voturi    0 comentarii
10 min
Aperitive cu brinza
Biscuiti cu parmezan Biscuiti cu parmezan

Framant untul cu faina, amestec cu mana, apoi adaug parmezanul, oregano, sarea, la final adaug si smantana. Amestec bine, invelesc apoi

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Cartofi fierti cu branza