autor:

» » Aperitive

Rulada de cascaval

Autor: Gabriela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Gabriela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 aprilie 2009

Ingrediente
- 1/2 pachet margarina (125 g), - o cana lapte (250 ml), - o cana faina, - 4 oua, - 250 g cascaval, - 200 g smantana, - 1/2 lingurita sare

Dificultate: Medie Timp: 1h

4 voturi

Mod de preparare

Margarina si laptele se pun la fiert. Se adauga sare. Dupa ce margarina s-a topit se ia de pe foc si se adauga faina.Dupa omogenizare se incorporeaza pe rand cele 4 oua.
Compozitia se toarna intr-o tava de aragaz tapetata cu hartie de copt.
Se niveleaza compozitia cu o lingura umezita si se da la cuptor pana marginile foii devin maroniu-deschis (aprox. 25 min, la foc potrivit). Dupa coacere se rastoarna pe un prosop umed, se ruleaza si se lasa 5 -10 minute in prosop.
Se deruleaza, se indeparteaza prosopul si se unge foaia cu smantana dupa care se presara cascavalul ras.
Se ruleaza din nou, se unge cu smantana si se da din nou la cuptor aprox. 10 minute (pt. topirea casului).
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de cascaval" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Rulada de pui cu ardei kapia si cascaval

Rulada de pui cu ardei kapia si cascaval

Ardeiul kapia il coacem, il lasam sa se racoreasca, apoi il decojim, il taiem pe o parte, scoatem

8 voturi    7 comentarii
1h 10 min
Aperitive cu carne
Rulada de cascaval in crusta de mac

Rulada de cascaval in crusta de mac

Am pus cele două sortimente de cașcaval în apă clocotită și le-am lăsat să se topească. Durează

13 voturi    1 comentariu
45 min
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii

  • mac myra

    mac myra (Chef de cuisine) , 08 noiembrie 2009

    Foarte buna....

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 16 septembrie 2009

    Grozav de buna!

  • cristina i.

    cristina i. (Chef de cuisine) , 18 mai 2009

    Ce buna trebuie sa fie!

Dificultate

Medie

Timp

1h

4 voturi

Ingrediente

  • - 1/2 pachet margarina (125 g)
  • - o cana lapte (250 ml)
  • - o cana faina
  • - 4 oua
  • - 250 g cascaval
  • - 200 g smantana
  • - 1/2 lingurita sare

Raporteaza reteta

mac myra (Chef de cuisine)

Foarte buna....

Retete

din Aperitive cu brinza

Porumb crocant cu topping de telemea Porumb crocant cu topping de telemea

Am uscat cu un prosop porumbul fiert și l-am așezat pe grill cca 3 minute, cât să devină puțin crocant. Am adăugat untul

1 vot    0 comentarii
10 min
Aperitive
Biscuiti cu parmezan Biscuiti cu parmezan

Framant untul cu faina, amestec cu mana, apoi adaug parmezanul, oregano, sarea, la final adaug si smantana. Amestec bine, invelesc apoi

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Foietaj cu sunca si branza topita