Ingrediente
- 1/2 pachet margarina (125 g), - o cana lapte (250 ml), - o cana faina, - 4 oua, - 250 g cascaval, - 200 g smantana, - 1/2 lingurita sare
Dificultate: Medie | Timp: 1h
4 voturi
Mod de preparare
Compozitia se toarna intr-o tava de aragaz tapetata cu hartie de copt.
Se niveleaza compozitia cu o lingura umezita si se da la cuptor pana marginile foii devin maroniu-deschis (aprox. 25 min, la foc potrivit). Dupa coacere se rastoarna pe un prosop umed, se ruleaza si se lasa 5 -10 minute in prosop.
Se deruleaza, se indeparteaza prosopul si se unge foaia cu smantana dupa care se presara cascavalul ras.
Se ruleaza din nou, se unge cu smantana si se da din nou la cuptor aprox. 10 minute (pt. topirea casului).
mac myra (Chef de cuisine) , 08 noiembrie 2009
Foarte buna....