autor:

Fara foto

» » Aperitive

Rulada de Cascaval

Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 09 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 09 iunie 2009

Ingrediente
1 pachet de unt,, 4 linguri de faina, un praf de sare, o cana de lapte (200ml.), 4oua, 300 gr.cascaval dulce, 200 ml. smintina

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Se topeste untul pina devine transparent se adauga praful de sare. Treptat se pune cite o lingura de faina si se mesteca continuu la foc mic, apoi se pune laptele putin cite putin pina se incorporeaza bine. Se ia vasul de pe foc si se pun ouale unul cite unul pina sint bine absorbite.

Se toarna compozitia intr-o tava tapetata cu unt si faina si se da la cuptor cca. 20min pina se rumeneste frumos.

Se scoate si se rastoarna pe un prosop umed si se ruleaza se lasa cca. 5-10min. Apoi se deruleaza pe o folie de celofan se presara cascavalul dat pe razatoare si se stropeste cu smintina. Se ruleaza din nou se leaga la capete si se preseaza cu ceva greu.

Se pune la rece si se serveste a doua zi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de Cascaval" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Rulada de pui cu ardei kapia si cascaval

Rulada de pui cu ardei kapia si cascaval

Ardeiul kapia il coacem, il lasam sa se racoreasca, apoi il decojim, il taiem pe o parte, scoatem

4 voturi    4 comentarii
1h 10 min
Aperitive cu carne
Rulada de cascaval

Rulada de cascaval

Intr-un vas mare cu apa punem cascavalul in amabalaj sau pus intr-o punga de copt inchisa ermetic

1 vot    0 comentarii
30 min
Aperitive cu brinza

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • NicoletaC

    NicoletaC (Chef de cuisine) , 10 iunie 2009

    Fac si eu reteta asta, difera putin cantitatile, iar in loc de unt, pun margarina. Am incercat si cu unt si a iesit prea pufoasa. Uneori mai pun bucatele de masline si gogosar. E minunata!

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 1 pachet de unt,
  • 4 linguri de faina
  • un praf de sare
  • o cana de lapte (200ml.)
  • 4oua
  • 300 gr.cascaval dulce
  • 200 ml. smintina

Raporteaza reteta

Retete
de nedelcu cristina
Creveti cu orez

Creveti cu orez

Se lasa crevetii sa se decongeleze. Se incinge uleiul intr-un wok. Se adauga ceapa rosie, legumele

9 voturi    6 comentarii
15 min
Retete vegetariene
NicoletaC

NicoletaC (Chef de cuisine)

Fac si eu reteta asta, difera putin cantitatile, iar in loc de unt, pun margarina. Am incercat si cu unt si a iesit prea pufoasa. Uneori mai pun bucatele de masline si gogosar. E minunata!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Aperitive reci Aperitive reci

Chiftelute: Se amesteca carnea tocata cu ouale, painea inmuiata si stoarsa bine, ceapa data pe razatoare, restul condimentelor si usturoiul

52 voturi    32 comentarii
1h
Aperitive
Langos Langos

Incalzim putin laptele si dizolvam drojdia. Adaugam sarea, oul batut putin cu furculita si faina. Framantam bine pana obtinem un

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
"Labaneh" cu sumac