autor:

burdulea maria elena

» » Aperitive

Rulada de cascaval cu somon afumat

Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 10 iulie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 10 iulie 2012

Ingrediente
300 g cascaval, 180 g somon afumat (atat a cantarit somonul meu afumat).

Dificultate: Medie Timp: 25 min

6 voturi

Mod de preparare

Punem un vas cu apa la fiert. Cand apa da in clocot stingem focul si punem cascavalul pe care l-am invelit in folie alimentara (eu am avut staniol). Il lasam in apa vreo 15 minute, timp in care se va inmuia. Scoatem cascavalul din apa, il punem pe folie alimentara si intindem usor cu sucitorul pana obtinem o foaie de cca 1 cm grosime. Acoperim intreaga suprafata a cascavalului cu felii de somon afumat, apoi rulam cat mai strans posibil. Invelim rulada in folie alimentara sau de staniol si dam la frigider pana se intareste, apoi se portioneaza.
Punem un vas cu apa la fiert. Cand apa da in clocot stingem focul si punem cascavalul pe care l-am invelit in folie alimentara (eu am avut staniol). I
Retete
Alte retete din Aperitive
Gustare cu file de anchois (

Gustare cu file de anchois ("a la Sorin")

Pe biscuitul cu migdale se pune unt, crema de branza de capra, verdeata si un file de anchois.

1 vot    1 comentariu
5 min
Aperitive
Cea de-a  VII-a intilnirea a

Cea de-a VII-a intilnirea a "Gustoaselor" la Bran-Predelut 15-17 iulie 2015 - Prima parte

Aceasta a VII-a intilnire a "Gustoaselor" a avut de fapt doua parti si s-a desfasurat, de data aceasta

3 voturi    0 comentarii
1 min
Aperitive

  • 8 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 16 iulie 2012

    Laly, poti incerca nu se face greu de loc.

  • Eugenia Bogdan

    Eugenia Bogdan (Chef de cuisine) , 16 iulie 2012

    Ce bine arata!! Cred ca este delicioasa!!

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 11 iulie 2012

    Laly, multumesc, e usor de realizat, succes!

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 11 iulie 2012

      Mihai, multumesc frumos.

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 11 iulie 2012

      Constanta, eu numai cu somon am preparat, insa, ma gandesc ca poti folosi sunca feliata.

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 11 iulie 2012

      Arata super si este foarte usor de pregatit ,in loc de somom se pot pune si alte specialitati...

    • mihai

      mihai (Chef de cuisine) , 11 iulie 2012

      Interesant aperitiv!*****

    • LALY

      LALY (Chef de cuisine) , 10 iulie 2012

      Arata asa de apetisant,trebuie s-o fac si eu.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

25 min

6 voturi

Ingrediente

  • 300 g cascaval
  • 180 g somon afumat (atat a cantarit somonul meu afumat).

Raporteaza reteta

Retete
de burdulea maria elena
Conopida cu maioneza

Conopida cu maioneza

Buna, ieftina, usor de gatit, prezenta pe mai toate mesele din piata, vedeta retetei de azi este

6 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive
Prajitura Negresa cu cocos

Prajitura Negresa cu cocos

Intr-un vas amestecati zaharul cu cacaua. Intr-un alt vas topiti untul usor, adaugati amestecul de

18 voturi    7 comentarii
1h 10 min
Prajituri
Gomboti cu prune

Gomboti cu prune

Se curata, se spala cartofii, se taie in 4 si se pun la fiert in apa cu sare. In timp ce fierb cartofii,

14 voturi    2 comentarii
1h 45 min
Aluaturi si Foietaje

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Laly, poti incerca nu se face greu de loc.

Adauga reteta
Retete
din Aperitive cu brinza
Mini checuri cu de toate

Mini checuri cu de toate

Dai pe răzătoare cașcavalul ,tai șunca în bucățele mici,procedezi la fel si cu ardeiul roșu,cureți măslinele se sâmburi

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu brinza
Mini pateuri cu branza sarata

Mini pateuri cu branza sarata

Branza sarata o dam pe razatoare mica si o amestecam cu oul. Aluatul de foietaj il intindem putin, il taiem in 2 pe lungime, apoi

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive