autor:

burdulea maria elena

» » Aperitive

Rulada de cascaval cu somon afumat

Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 10 iulie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 10 iulie 2012

Ingrediente
300 g cascaval, 180 g somon afumat (atat a cantarit somonul meu afumat).

Dificultate: Medie Timp: 25 min

6 voturi

Mod de preparare

Punem un vas cu apa la fiert. Cand apa da in clocot stingem focul si punem cascavalul pe care l-am invelit in folie alimentara (eu am avut staniol). Il lasam in apa vreo 15 minute, timp in care se va inmuia. Scoatem cascavalul din apa, il punem pe folie alimentara si intindem usor cu sucitorul pana obtinem o foaie de cca 1 cm grosime. Acoperim intreaga suprafata a cascavalului cu felii de somon afumat, apoi rulam cat mai strans posibil. Invelim rulada in folie alimentara sau de staniol si dam la frigider pana se intareste, apoi se portioneaza.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de cascaval cu somon afumat" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Pateuri cu branza

Pateuri cu branza

Preparare: intindem foaia si o taiem in fasii(vezi foto). Pregatim umplutura: branza faramitata

30 voturi    14 comentarii
30 min
Aperitive cu brinza
“Labaneh” de Jerash in ulei de masline-“Labaneh makbouseh bil zayit”

“Labaneh” de Jerash in ulei de masline-“Labaneh makbouseh bil zayit”

Prepararea iaurtului(”laban”) Se incalzeste laptele la foc mic pana fierbe; se lasa sa se raceasca

5 voturi    5 comentarii
96h
Aperitive cu brinza
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 8 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 16 iulie 2012

    Laly, poti incerca nu se face greu de loc.

  • Eugenia Bogdan

    Eugenia Bogdan (Chef de cuisine) , 16 iulie 2012

    Ce bine arata!! Cred ca este delicioasa!!

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 11 iulie 2012

    Laly, multumesc, e usor de realizat, succes!

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 11 iulie 2012

      Mihai, multumesc frumos.

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 11 iulie 2012

      Constanta, eu numai cu somon am preparat, insa, ma gandesc ca poti folosi sunca feliata.

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 11 iulie 2012

      Arata super si este foarte usor de pregatit ,in loc de somom se pot pune si alte specialitati...

    • mihai

      mihai (Chef de cuisine) , 11 iulie 2012

      Interesant aperitiv!*****

    • LALY

      LALY (Chef de cuisine) , 10 iulie 2012

      Arata asa de apetisant,trebuie s-o fac si eu.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

25 min

6 voturi

Ingrediente

  • 300 g cascaval
  • 180 g somon afumat (atat a cantarit somonul meu afumat).

Raporteaza reteta

Retete
de burdulea maria elena
Tort OM DE ZAPADA

Tort OM DE ZAPADA

Se face un blat dupa metoda: separam albusul de galbenus. Batem spuma tare cu robotul cele 7 albusuri,

9 voturi    11 comentarii
1h
Torturi
Fasole frecata

Fasole frecata

Fasolea spalata, se pune la fiert cu apa rece. Eu obisnuiesc dupa ce incepe fasolea sa fiarba si

11 voturi    21 comentarii
2h 30 min
Retete de post
Chiftele de carne

Chiftele de carne

Punem intrun vas, carnea tocata de vita si de porc, adaugam painea muiata in apa si stoarsa bine,

12 voturi    7 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Laly, poti incerca nu se face greu de loc.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Tarta cu legume si branza de capra Tarta cu legume si branza de capra

Intai pregatim legumele. Taiem vanata felii rotunde, le ungem cu ulei de masline si le frigem in cuptor pana se rumenesc putin, 15-20

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Mamaliga cu branza (in straturi) Mamaliga cu branza (in straturi)

Acest preparat se serveste foarte des in zona Ardealului, mai ales la tara. In timpul vacantelor petrecute la tara, nu exista saptamana

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Placinte cu cas si marar verde