autor:

burdulea maria elena

» » Aperitive

Rulada de cascaval cu somon afumat

Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 10 iulie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 10 iulie 2012

Ingrediente
300 g cascaval, 180 g somon afumat (atat a cantarit somonul meu afumat).

Dificultate: Medie Timp: 25 min

6 voturi

Mod de preparare

Punem un vas cu apa la fiert. Cand apa da in clocot stingem focul si punem cascavalul pe care l-am invelit in folie alimentara (eu am avut staniol). Il lasam in apa vreo 15 minute, timp in care se va inmuia. Scoatem cascavalul din apa, il punem pe folie alimentara si intindem usor cu sucitorul pana obtinem o foaie de cca 1 cm grosime. Acoperim intreaga suprafata a cascavalului cu felii de somon afumat, apoi rulam cat mai strans posibil. Invelim rulada in folie alimentara sau de staniol si dam la frigider pana se intareste, apoi se portioneaza.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de cascaval cu somon afumat" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Budinca cu ravioli si verdeturi

Budinca cu ravioli si verdeturi

Intr-o oala punem apa la fiert si cand clocoteste dam drumul la ravioli si le fierbem 10-12 minute. Cand

2 voturi    1 comentariu
1h 10 min
Aperitive cu brinza
Galuste din urda cu sos de rosii

Galuste din urda cu sos de rosii

Galustele: Intr-un bol punem urda framata, ouale, cascavalul dat pe razatoarea mica, sare, piper

1 vot    5 comentarii
1h
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 8 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 16 iulie 2012

    Laly, poti incerca nu se face greu de loc.

  • Eugenia Bogdan

    Eugenia Bogdan (Chef de cuisine) , 16 iulie 2012

    Ce bine arata!! Cred ca este delicioasa!!

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 11 iulie 2012

    Laly, multumesc, e usor de realizat, succes!

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 11 iulie 2012

      Mihai, multumesc frumos.

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 11 iulie 2012

      Constanta, eu numai cu somon am preparat, insa, ma gandesc ca poti folosi sunca feliata.

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 11 iulie 2012

      Arata super si este foarte usor de pregatit ,in loc de somom se pot pune si alte specialitati...

    • mihai

      mihai (Chef de cuisine) , 11 iulie 2012

      Interesant aperitiv!*****

    • LALY

      LALY (Chef de cuisine) , 10 iulie 2012

      Arata asa de apetisant,trebuie s-o fac si eu.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

25 min

6 voturi

Ingrediente

  • 300 g cascaval
  • 180 g somon afumat (atat a cantarit somonul meu afumat).

Raporteaza reteta

Retete
de burdulea maria elena
Tort OM DE ZAPADA

Tort OM DE ZAPADA

Se face un blat dupa metoda: separam albusul de galbenus. Batem spuma tare cu robotul cele 7 albusuri,

9 voturi    11 comentarii
1h
Torturi
Fasole frecata

Fasole frecata

Fasolea spalata, se pune la fiert cu apa rece. Eu obisnuiesc dupa ce incepe fasolea sa fiarba si

12 voturi    21 comentarii
2h 30 min
Retete de post
Chiftele de carne

Chiftele de carne

Punem intrun vas, carnea tocata de vita si de porc, adaugam painea muiata in apa si stoarsa bine,

12 voturi    7 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Laly, poti incerca nu se face greu de loc.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Placinte sarate cu branza Placinte sarate cu branza

Drojdia proaspata se marunteste într-un castronel, se adauga o linguriță de zahăr și puțină apă caldă, cât să se

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Foietaj cu sunca si branza topita Foietaj cu sunca si branza topita

Se dezgheata aluatul si se taie fasii subtiri cam cat degetul mic (vor iesi mai multe bucati) ori cat degetul mare ( mai putine). Se

0 voturi    0 comentarii
10 min
Aperitive
Saleuri cu cascaval