autor:

GELLERT RAMONA

» » Aperitive

RULADA DE CASCAVAL CU SUNCA SI ARDEI ROSU

Autor: GELLERT RAMONA (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 27 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: GELLERT RAMONA (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 27 martie 2009

Ingrediente
300 g cascaval, 150 g brinza vaci, 3 felii de sunca presata sau orice mezel dupa preferinta, 1 lingura unt, 1 lingura maioneza, un praf sare, condimente dupa preferinta, ardei gras rosu, ardei verde

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

4 voturi

Mod de preparare

Intai se prepara umplutura astfel: se amesteca brinza de vaci care trebuie sa fie mai seaca cu untul, maioneza, condimentele si sarea, pana se face ca o pasta. Se taie ardeii felii. Se topeste cascavalul in apa clocotita. Se verifica daca se poate intinde (se inteapa cu furculita), adica daca este moale. Se intinde cu facaletul pe o bucata de folie alimentara peste care se intinde pasta din brinza, se aseaza ardeii si pe urma sunca. Se ruleaza cu grija ajutandu-ne de folia alimentara. Se da la frigider. Se taie felii de grosimea degetului.
Daca ti-a placut reteta noastra "RULADA DE CASCAVAL CU SUNCA SI ARDEI ROSU" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Pizza cu dovlecel, cas si sunca

Pizza cu dovlecel, cas si sunca

Drojdia o dizolvam in 100 ml apa calduta impreuna cu zaharul si o lingura de faina . Lasam deoparte

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aperitive cu brinza
Vinete pane cu urda si ardei gras

Vinete pane cu urda si ardei gras

Spalam vanata si o taiem in rondele de 6-8mm grosime, le asezam pe un servet absorbant, le pudram

13 voturi    9 comentarii
45 min
Aperitive cu brinza

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 7 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    tigruta25 , 27 mai 2013

    foarte bun si usor de facut, am pregatit rulada pt oaspeti , si a fost apreciata, multumesc pt reteta:)

  • Fara foto

    clara marinescu (Chef de cuisine) , 18 mai 2010

    buna si spornica o fac si eu

  • Dayonara

    Dayonara (Chef de cuisine) , 30 iunie 2009

    Mmmm cum arata... m-a cucerit!

    • Alexandrina

      Alexandrina (Chef de cuisine) , 25 iunie 2009

      Foarte bine arata!

    • GELLERT RAMONA

      GELLERT RAMONA (Chef de cuisine) , 23 mai 2009

      Este si foarte gustoasa. Mersi pentru apreciere Cely!

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 22 mai 2009

      Este foarte aspectuasa. Am sa o incerc si eu

    • vera

      vera (Chef de cuisine) , 22 mai 2009

      Foarte interesante retetele tale, iar aceasta e super!!!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

4 voturi

Ingrediente

  • 300 g cascaval
  • 150 g brinza vaci
  • 3 felii de sunca presata sau orice mezel dupa preferinta
  • 1 lingura unt
  • 1 lingura maioneza
  • un praf sare
  • condimente dupa preferinta
  • ardei gras rosu
  • ardei verde

Raporteaza reteta

Retete
de GELLERT RAMONA
PRAJITURA REGALA

PRAJITURA REGALA

Pentru inceput se separa ouale, (galbenusurile se pun deoparte intr-un bol), se bat albusurile de

163 voturi    39 comentarii
1h
Prajituri
PULPE COAPTE LA CUPTOR

PULPE COAPTE LA CUPTOR

Se spala bine pulpele. Condimentele se amesteca si se freaca bine-bine carnea cu amestecul de condimente.

3 voturi    8 comentarii
1h
Fripturi
PRAJITURA KOKUSZOS

PRAJITURA KOKUSZOS

250 gr faina, 2 linguri cacao, 150 gr margarina, 150 gr zahar, 1 ou, 1 praf de copt, putina apa –

22 voturi    15 comentarii
1h
Prajituri

tigruta25

foarte bun si usor de facut, am pregatit rulada pt oaspeti , si a fost apreciata, multumesc pt reteta:)

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Aperitive reci Aperitive reci

Chiftelute: Se amesteca carnea tocata cu ouale, painea inmuiata si stoarsa bine, ceapa data pe razatoare, restul condimentelor si usturoiul

52 voturi    32 comentarii
1h
Aperitive
Langos Langos

Incalzim putin laptele si dizolvam drojdia. Adaugam sarea, oul batut putin cu furculita si faina. Framantam bine pana obtinem un

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
Ardei rosii, umpluti cu pasta de branza