Intai se prepara umplutura astfel: se amesteca brinza de vaci care trebuie sa fie mai seaca cu untul, maioneza, condimentele si sarea, pana se face ca o pasta. Se taie ardeii felii. Se topeste cascavalul in apa clocotita. Se verifica daca se poate intinde (se inteapa cu furculita), adica daca este moale. Se intinde cu facaletul pe o bucata de folie alimentara peste care se intinde pasta din brinza, se aseaza ardeii si pe urma sunca. Se ruleaza cu grija ajutandu-ne de folia alimentara. Se da la frigider. Se taie felii de grosimea degetului.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii