Rulada de ciocolata cu branza de vaci

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Rulada de ciocolata cu branza de vaci

Ingrediente

  • Aluatul:
  • 4 oua,
  • 3 linguri de faina,
  • 2 linguri de cacao,
  • 3 linguri de zahar,
  • 1/2 lingurita praf de copt
  • Crema:
  • 500g branza de vaci grasa,
  • 1 ou, 3 linguri zahar,
  • 50 ml smantana (sau frisca nebatuta),
  • coaja rasa de la o portocala

Mod de preparare

Aluatul: se amesteca galbenusurile cu zaharul, faina, cacaoa si praful de copt. Apoi se adauga albusurile batute spuma. Intr-un castron se amesteca branza de vaci cu oul, zaharul, smantana si coaja de portocala. In tava tapetata cu hartie de copt se intinde cat mai uniform, amestecul de branza. Peste el se toarna cu grija si uniform aluatul de cacao.

Se da la cuptorul preincalzit la 180'C cam 15-20 min.

Se scoate si se rastoarna pe un prosop, apoi se ruleaza strans. Se lasa la racorit si se taie felii. Se poate glazura!

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Gem de caise

Gem de caise

Reteta de gem de caise fara conservanti. Gem de caise reteta simpla si usor de preparat.

Gem de caise
Shakshuka

Shakshuka

Se trag la tigaie ceapa, ardeiul, rosiile si se lasa pana se inmoaie.

Shakshuka
Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor