Aluatul: se amesteca galbenusurile cu zaharul, faina, cacaoa si praful de copt. Apoi se adauga albusurile batute spuma. Intr-un castron se amesteca branza de vaci cu oul, zaharul, smantana si coaja de portocala. In tava tapetata cu hartie de copt se intinde cat mai uniform, amestecul de branza. Peste el se toarna cu grija si uniform aluatul de cacao.
Se da la cuptorul preincalzit la 180'C cam 15-20 min.
Se scoate si se rastoarna pe un prosop, apoi se ruleaza strans. Se lasa la racorit si se taie felii. Se poate glazura!
Reteta de negresa pufoasa de post. Negresa pufoasa de post reteta simpla si delicioasa. Reteta de negresa cu gem. Negresa de...
Negresa pufoasa de postCeapa si ardeiul tocate, morcovul, telina si pastarnacul date pe razatoarea cu ochiuri mari se pun la calit in ulei,
Bors de dovlecei cu stevieDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii