autor:

Marilena_Fiscan

» » Prajituri

Rulada de ciocolata cu branza de vaci

Autor: Marilena_Fiscan (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 mai 2014

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Marilena_Fiscan (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 mai 2014

Ingrediente
Aluatul:, 4 oua,, 3 linguri de faina,, 2 linguri de cacao,, 3 linguri de zahar,, 1/2 lingurita praf de copt, , Crema:, 500g branza de vaci grasa,, 1 ou, 3 linguri zahar,, 50 ml smantana (sau frisca nebatuta),, coaja rasa de la o portocala

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

Aluatul: se amesteca galbenusurile cu zaharul, faina, cacaoa si praful de copt. Apoi se adauga albusurile batute spuma. Intr-un castron se amesteca branza de vaci cu oul, zaharul, smantana si coaja de portocala. In tava tapetata cu hartie de copt se intinde cat mai uniform, amestecul de branza. Peste el se toarna cu grija si uniform aluatul de cacao.



Se da la cuptorul preincalzit la 180'C cam 15-20 min.



Se scoate si se rastoarna pe un prosop, apoi se ruleaza strans. Se lasa la racorit si se taie felii. Se poate glazura!
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de ciocolata cu branza de vaci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Tiramisu cu arahide caramelizate

Tiramisu cu arahide caramelizate

Atunci când nu prea ai chef să-ți petreci timpul făcând Tiramisu rețeta originală,

3 voturi    4 comentarii
30 min
Prajituri
PRAJITURA LICA  CU CREMA COCOS

PRAJITURA LICA CU CREMA COCOS

Margarina, zaharul, ciocolata se topesc intro craticioara la foc mic, mestecand continuu, adaugam

7 voturi    5 comentarii
30 min
Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

  • Aluatul:
  • 4 oua,
  • 3 linguri de faina,
  • 2 linguri de cacao,
  • 3 linguri de zahar,
  • 1/2 lingurita praf de copt
  • Crema:
  • 500g branza de vaci grasa,
  • 1 ou
  • 3 linguri zahar,
  • 50 ml smantana (sau frisca nebatuta),
  • coaja rasa de la o portocala

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Prajituri

Prajitura cremoasa cu dovleac si paste, desert perfect de toamna Prajitura cremoasa cu dovleac si paste, desert perfect de toamna

Pornim cuptorul la treapta medie. Pregatim o tava cu dimensiunea de 20/30 cm.O tapetam pe fund cu hartie de copt si marginile le gresam

0 voturi    0 comentarii
2h
Dulciuri diverse
Prajitura magica Prajitura magica

Este intr-adevar o prajitura "magica" datorita faptului ca se face foarte repede, se topeste in gura, si asa cum observati,

0 voturi    0 comentarii
15 min
Dulciuri diverse
Prajitura turnata cu mere