Rulada de ciocolata cu branza de vaci

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Rulada de ciocolata cu branza de vaci

Ingrediente

  • Aluatul:
  • 4 oua,
  • 3 linguri de faina,
  • 2 linguri de cacao,
  • 3 linguri de zahar,
  • 1/2 lingurita praf de copt
  • Crema:
  • 500g branza de vaci grasa,
  • 1 ou, 3 linguri zahar,
  • 50 ml smantana (sau frisca nebatuta),
  • coaja rasa de la o portocala

Mod de preparare

Aluatul: se amesteca galbenusurile cu zaharul, faina, cacaoa si praful de copt. Apoi se adauga albusurile batute spuma. Intr-un castron se amesteca branza de vaci cu oul, zaharul, smantana si coaja de portocala. In tava tapetata cu hartie de copt se intinde cat mai uniform, amestecul de branza. Peste el se toarna cu grija si uniform aluatul de cacao.

Se da la cuptorul preincalzit la 180'C cam 15-20 min.

Se scoate si se rastoarna pe un prosop, apoi se ruleaza strans. Se lasa la racorit si se taie felii. Se poate glazura!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Mucenici moldovenesti

Mucenici moldovenesti

Mucenici moldovenesti
Ciorba de vacuta cu tarhon

Ciorba de vacuta cu tarhon

Ciorba de vacuta cu tarhon
Orez cu lapte

Orez cu lapte

Reteta de orez cu lapte. Orez cu lapte reteta simpla si rapida. Retete de deserturi cu orez. Retete rapide.

Orez cu lapte
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise