autor:

Marilena_Fiscan

» » Prajituri

Rulada de ciocolata cu branza de vaci

Autor: Marilena_Fiscan (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 mai 2014

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Marilena_Fiscan (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 mai 2014

Ingrediente
Aluatul:, 4 oua,, 3 linguri de faina,, 2 linguri de cacao,, 3 linguri de zahar,, 1/2 lingurita praf de copt, , Crema:, 500g branza de vaci grasa,, 1 ou, 3 linguri zahar,, 50 ml smantana (sau frisca nebatuta),, coaja rasa de la o portocala

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

Aluatul: se amesteca galbenusurile cu zaharul, faina, cacaoa si praful de copt. Apoi se adauga albusurile batute spuma. Intr-un castron se amesteca branza de vaci cu oul, zaharul, smantana si coaja de portocala. In tava tapetata cu hartie de copt se intinde cat mai uniform, amestecul de branza. Peste el se toarna cu grija si uniform aluatul de cacao.



Se da la cuptorul preincalzit la 180'C cam 15-20 min.



Se scoate si se rastoarna pe un prosop, apoi se ruleaza strans. Se lasa la racorit si se taie felii. Se poate glazura!
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de ciocolata cu branza de vaci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Pudim de ovos (Budinca de oua)

Pudim de ovos (Budinca de oua)

Intr-un lighenas punem cele 12 oua intregi si adaugam 12 linguri de zahar. Batem bine adaugam laptele,

19 voturi    7 comentarii
2h 30 min
Prajituri
Tort de bezea

Tort de bezea

Bezeaua: se bat albusurile spuma, apoi se adauga in ploaie 800 g zahar. din aceasta spuma se coc

2 voturi    0 comentarii
8h
Prajituri

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

  • Aluatul:
  • 4 oua,
  • 3 linguri de faina,
  • 2 linguri de cacao,
  • 3 linguri de zahar,
  • 1/2 lingurita praf de copt
  • Crema:
  • 500g branza de vaci grasa,
  • 1 ou
  • 3 linguri zahar,
  • 50 ml smantana (sau frisca nebatuta),
  • coaja rasa de la o portocala

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Prajituri

Chec marmorat Chec marmorat

Se separa albusurile de galbenusuri, punandu-se fiecare in cate un vas mare de mixer. Se bat albusurile spuma tare, se adauga zeama

0 voturi    0 comentarii
25 min
Dulciuri diverse
Dulce cu curmale Dulce cu curmale

Intr-o tigaie, punem la incalzit curmalele macinate cu zaharul si adaugam si margarina si lasam sa se topeasca impreuna pana devine

0 voturi    0 comentarii
50 min
Dulciuri diverse
Prajitura rapida cu crema caramel