Rulada de ciocolata cu branza de vaci

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Rulada de ciocolata cu branza de vaci

Ingrediente

  • Aluatul:
  • 4 oua,
  • 3 linguri de faina,
  • 2 linguri de cacao,
  • 3 linguri de zahar,
  • 1/2 lingurita praf de copt
  • Crema:
  • 500g branza de vaci grasa,
  • 1 ou, 3 linguri zahar,
  • 50 ml smantana (sau frisca nebatuta),
  • coaja rasa de la o portocala

Mod de preparare

Aluatul: se amesteca galbenusurile cu zaharul, faina, cacaoa si praful de copt. Apoi se adauga albusurile batute spuma. Intr-un castron se amesteca branza de vaci cu oul, zaharul, smantana si coaja de portocala. In tava tapetata cu hartie de copt se intinde cat mai uniform, amestecul de branza. Peste el se toarna cu grija si uniform aluatul de cacao.

Se da la cuptorul preincalzit la 180'C cam 15-20 min.

Se scoate si se rastoarna pe un prosop, apoi se ruleaza strans. Se lasa la racorit si se taie felii. Se poate glazura!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Negresa pufoasa de post

Negresa pufoasa de post

Reteta de negresa pufoasa de post. Negresa pufoasa de post reteta simpla si delicioasa. Reteta de negresa cu gem. Negresa de...

Negresa pufoasa de post
Bors de dovlecei cu stevie

Bors de dovlecei cu stevie

Ceapa si ardeiul tocate, morcovul, telina si pastarnacul date pe razatoarea cu ochiuri mari se pun la calit in ulei,

Bors de dovlecei cu stevie
Aperitiv cu leurda si branza fondue

Aperitiv cu leurda si branza fondue

Aperitiv cu leurda si branza fondue
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor