Ingrediente
4 oua, 4 linguri faina, 5 linguri de zahar, 2 linguri bune de caco,chiar 3, pt umplut:250 gem de capsuni, o cescuta de cafea de apa, 500 ml frisca lichida, 4 linguri de zahar pudra
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
15 voturi
Mod de preparare
Intre timp pregatim un prosop de bucatarie,e bine sa fie ceva de bumbac,sa il udati bine peste care o sa rasturnati rulada fara sa ii scoateti hirtia si acoperiti cu restul de cirpa.Cit timp se raceste pregatiti frisca e foarte bine cu zahar praf se intareste foarte bine.Cind blatul e racit scoateti hirtia si pregatiti gemul intr-un castronel amestecandul cu apa apoi intindetil peste rulada,urmind frisca,rulati incet si punetil pe platoul de servit si la frigider,doua ore sau chiar o noapte.
De decorat nu sunt chiar asa experta deci fiecare sa isi puna imaginatia la munca si cum doriti voi,se poate si asa cel putin ai mei mai sa mio fure din frigider:)
Nu pot decit sa va doresc Pofta Buna!! daca o incercati!!
Mihaela11 (Chef de cuisine) , 03 iunie 2011
Foarte fina si aromata!*****
Lia Maria (Chef de cuisine) , 03 iunie 2011
Foarte bun si combinatia este geniala ! *****