Galbenusurile si zaharul se pun intr-un castron si se bat bine cu telul ½ ora. Se adauga ciocolata rasa, faina si se mai freaca bine. Se adauga albusurile batute spuma tare si se amesteca usor. Se toarna compozitia in tava unsa cu unt si tapetata cu faina si se coace la foc potrivit. Cind prajitura este coapta, se rastoarna pe un servet sau pe o hirtie. Se unge cu crema de ciocolata sau cu dulceata de fructe, sau cu urmatoarea crema: 3 albusuri batute spuma, amestecate cu 80g zahar pudra si vanilie se bat pe baia de apa pina se fac o spuma tare. Dupa ce s-a uns cu una din cremele de mai sus, se ruleaza.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii