autor:

Florenta Dinu

» » , Aperitive, Retete de post

Rulada de ciuperci

Autor: Florenta Dinu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 28 ianuarie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Florenta Dinu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 28 ianuarie 2011

Ingrediente
Pentru aluat:, 150ml ulei,, 150ml apa,, sare,, drojdie de bere cit o nuca,, faina., , Pentru umplutura:, 2 cutii de ciuperci,, 6 cepe,, un morcov,, 2 cani cu orez,, sare si piper.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 40 min

5 voturi

Mod de preparare

Pentru aluat: mai intii framinti un aluat din ulei, apa calduta, drojdie, sare si faina. Lasi o ora la dospit, intr-un loc caldut. Cit timp creste aluatul, pregatesti umplutura.
Pentru umplutura: fierbi ciupercile (daca sint crude) si morcovul. Calesti ceapa taiata solzisori si dai totul (dupa ce s-au racit) prin masina de tocat: ciuperci,morcov si ceapa. Speli orezul si il fierbi putin in apa ca sa se umfle. Adaugi orezul la compozitia tocata, apoi condimentezi cu sare si piper dupa gust.
Formezi rulada astfel: aluatul il imparti in doua parti egale. Intinzi pe masa doua foi folosind sucitorul si faina. Compozitia de ciuperci o imparti in doua. Intinzi uniform pe fiecare foaie, le rulezi si le pui in tava unsa cu ulei, apoi le dai la cuptor pentru 20-30 de minute.
Aceasta rulada o mai poti face si cu carne de vita fiarta in loc de ciuperci, iar la aceasta compozitie inlocuiesti orezul cu 3 oua.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de ciuperci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete de post
RULADA CU CIUPERCI

RULADA CU CIUPERCI

Se toaca ceapa si se caleste pana devine aurie. Ouale se bat spuma si se adauga ceapa calita,mararul

17 voturi    13 comentarii
1h
Retete vegetariene
Rulada cu ciuperci

Rulada cu ciuperci

Pentru aluat amestecam branza cu laptele, uleiul si sarea si apoi adaugam faina amestecata in prealabil

13 voturi    8 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

1h 40 min

5 voturi

Ingrediente

  • Pentru aluat:
  • 150ml ulei,
  • 150ml apa,
  • sare,
  • drojdie de bere cit o nuca,
  • faina.
  • Pentru umplutura:
  • 2 cutii de ciuperci,
  • 6 cepe,
  • un morcov,
  • 2 cani cu orez,
  • sare si piper.

Raporteaza reteta

Retete
de Florenta Dinu
Tort Mickey Mouse

Tort Mickey Mouse

Faci blaturile de aceeasi marime (foloseste aceeasi forma). Separi albusurile si le bati spuma tare,adaugi

16 voturi    3 comentarii
2h 30 min
Torturi
Amandina

Amandina

Pt blat:freci galbenusurile cu uleiul pe care-l pui ca la maioneza.Albusurile le bati spuma cu zaharul

30 voturi    4 comentarii
1h 5 min
Prajituri
Tort cu foi coapte in tigaie

Tort cu foi coapte in tigaie

Pt foi:freci oul cu zaharul,apoi adaugi uleiul si laptele,1 lingurita bicarbonat stins cu otet si

30 voturi    6 comentarii
1h 15 min
Torturi
Retete

din Retete de post

Chiftele de post din linte rosie si sfecla Chiftele de post din linte rosie si sfecla

In oala robotului se pun boabele de linte, ceapa, ardeiul iute, sfecla, usturoiul si se actioneaza pana totul se transforma intr-o compozitie.

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aperitive
Chec vegan Chec vegan

Se incalzeste cuptorul la 170 de grade C si se pregateste o tava de chec cu hartie de copt. Intr-un bol se bate spuma piureul de mere

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Dulciuri diverse
Pleurotus cu usturoi in bol de mamaliguta