Pentru aluat: mai intii framinti un aluat din ulei, apa calduta, drojdie, sare si faina. Lasi o ora la dospit, intr-un loc caldut. Cit timp creste aluatul, pregatesti umplutura.
Pentru umplutura: fierbi ciupercile (daca sint crude) si morcovul. Calesti ceapa taiata solzisori si dai totul (dupa ce s-au racit) prin masina de tocat: ciuperci,morcov si ceapa. Speli orezul si il fierbi putin in apa ca sa se umfle. Adaugi orezul la compozitia tocata, apoi condimentezi cu sare si piper dupa gust.
Formezi rulada astfel: aluatul il imparti in doua parti egale. Intinzi pe masa doua foi folosind sucitorul si faina. Compozitia de ciuperci o imparti in doua. Intinzi uniform pe fiecare foaie, le rulezi si le pui in tava unsa cu ulei, apoi le dai la cuptor pentru 20-30 de minute.
Aceasta rulada o mai poti face si cu carne de vita fiarta in loc de ciuperci, iar la aceasta compozitie inlocuiesti orezul cu 3 oua.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii