Rulada de ciuperci

Timp pregatire
100 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru aluat:
  • 150ml ulei,
  • 150ml apa,
  • sare,
  • drojdie de bere cit o nuca,
  • faina.
  • Pentru umplutura:
  • 2 cutii de ciuperci,
  • 6 cepe,
  • un morcov,
  • 2 cani cu orez,
  • sare si piper.

Mod de preparare

Pentru aluat: mai intii framinti un aluat din ulei, apa calduta, drojdie, sare si faina. Lasi o ora la dospit, intr-un loc caldut. Cit timp creste aluatul, pregatesti umplutura.

Pentru umplutura: fierbi ciupercile (daca sint crude) si morcovul. Calesti ceapa taiata solzisori si dai totul (dupa ce s-au racit) prin masina de tocat: ciuperci,morcov si ceapa. Speli orezul si il fierbi putin in apa ca sa se umfle. Adaugi orezul la compozitia tocata, apoi condimentezi cu sare si piper dupa gust.

Formezi rulada astfel: aluatul il imparti in doua parti egale. Intinzi pe masa doua foi folosind sucitorul si faina. Compozitia de ciuperci o imparti in doua. Intinzi uniform pe fiecare foaie, le rulezi si le pui in tava unsa cu ulei, apoi le dai la cuptor pentru 20-30 de minute.

Aceasta rulada o mai poti face si cu carne de vita fiarta in loc de ciuperci, iar la aceasta compozitie inlocuiesti orezul cu 3 oua.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe

Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

In tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.

Varza noua calita in tuci
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise