Reteta postata pe: 13 martie 2011
Ingrediente
50 ml ulei, 4 cepe, 200 g hrisca, 1/2 kg ciuperci, 2-3 linguri zarzavat de la borcan (sau proaspat), sare, piper, foaie de dafin, cimbru, , 1-2 linguri pasta de tomate sau suc de rosii(dupa gust), 2 linguri faina de grau
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 30 min
Mod de preparare
- Calim ceapa tocata marunt, adaugam hrisca pentru 10 minute,dupa ce a fost muiata 20 min in apa calda,apoi ciupercile feliate,oparite 10 minute.
- Lasam sa se caleasca impreuna, cam 10 minute.
- Condimentam, adaugam faina.
- Asezam in tava acoperita cu hartie de copt si dam la cuptorul incins pentru 1/2 ora. Servim cu garnitura preferata.
Noi am servit cu salata (verde, ceapa, spanac), sos de usturoi si salata de sfecla, fiecare dupa placere.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de ciuperci cu hrisca (de post)" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Retete de post
Intr-un castron punem faina si o amestecam cu sarea, drojdia se freaca intr-o canita cu zaharul si
15 voturi
17 comentarii
1h 30 min
Lintea o punem la înmuiat în apă călduță, cam cu o jumătate de oră înainte
2 voturi
0 comentarii
45 min
Recomandari pentru tine si casa ta
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Adriana K.D. (Chef de cuisine) , 13 martie 2011
Hmmm...ce delicios e!