autor:

Cely Snijec

» » Retete de post

Rulada de ciuperci cu hrisca (de post)

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 martie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 martie 2011

Ingrediente
50 ml ulei, 4 cepe, 200 g hrisca, 1/2 kg ciuperci, 2-3 linguri zarzavat de la borcan (sau proaspat), sare, piper, foaie de dafin, cimbru, , 1-2 linguri pasta de tomate sau suc de rosii(dupa gust), 2 linguri faina de grau

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

7 voturi

Mod de preparare

- Calim ceapa tocata marunt, adaugam hrisca pentru 10 minute,dupa ce a fost muiata 20 min in apa calda,apoi ciupercile feliate,oparite 10 minute.
- Lasam sa se caleasca impreuna, cam 10 minute.
- Condimentam, adaugam faina.
- Asezam in tava acoperita cu hartie de copt si dam la cuptorul incins pentru 1/2 ora. Servim cu garnitura preferata.
Noi am servit cu salata (verde, ceapa, spanac), sos de usturoi si salata de sfecla, fiecare dupa placere.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de ciuperci cu hrisca (de post)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete de post
Bile cu biscuiti si stafide

Bile cu biscuiti si stafide

Incepem prin a pregati stafidele punandu-le la inmuiat cu putina apa calda cat sa le acopere, facem

4 voturi    0 comentarii
35 min
Retete de post
Cozonac pufos de post

Cozonac pufos de post

1. Cernem faina intr-un vas, facem o adancitura in mijlocul acesteia, punem drojdia impreuna cu zaharul.

6 voturi    2 comentarii
2h
Retete de post

Recomandari pentru tine si casa ta

Blender Profesional Oster Pro

- 300 lei
1299.99 lei
999.99 lei

Clipper 41mm W/Beard

- 33 %
299.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Perianu Gabriel , 17 iunie 2015

    BUNA

  • Piri Piri e Canela

    Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 14 martie 2011

    Yummy!!!

  • sorina gabriela

    sorina gabriela (Chef de cuisine) , 13 martie 2011

    o portie la fata ! super bunä ***** felicitari

    • Adriana K.D.

      Adriana K.D. (Chef de cuisine) , 13 martie 2011

      Hmmm...ce delicios e!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

7 voturi

Ingrediente

  • 50 ml ulei
  • 4 cepe
  • 200 g hrisca
  • 1/2 kg ciuperci
  • 2-3 linguri zarzavat de la borcan (sau proaspat)
  • sare
  • piper
  • foaie de dafin
  • cimbru
  • 1-2 linguri pasta de tomate sau suc de rosii(dupa gust)
  • 2 linguri faina de grau

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

65 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

27 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

Piri Piri e Canela (Chef de cuisine)

Yummy!!!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete de post

Chiftele din soia Chiftele din soia

Se pune soia la fiert asa cum scrie pe pachet, dupa ce se fierbe, o punem la scurs intr-o strecuratoare. Punem cartofii la fiert intregi

59 voturi    13 comentarii
5h
Retete de post
Ciuperci cu usturoi-reteta de post Ciuperci cu usturoi-reteta de post

Se curata ceapa, se toaca si se prajeste in ulei de masline pana cand devine aurie, se pun ciupercile crude taiate felii, se adauga

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Mancare de fasole verde de post