RULADA DE CUKKINI CU FILE DE PESTE

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 4 buc.dovlecei- cukkini mici,
  • 800g. file de peste oceanic,
  • 2 rosii,
  • 4 catei de usturoi,
  • 1 lingura de unt ,
  • 4 oua,
  • sare de mare,
  • piper,
  • 2dl. frisca de gatit,
  • 1 manunchi de marar verde,
  • 100g.cascaval-Edami;

Mod de preparare

1.Dovleceii se spala,li se taie capetele si se taie in lungime, in fasii de 2-3 mm, pe care le punem pentru 2 minute in apa clocotita cu sare.Se scot si se pun la scurs.Se lasa sa se raceasca.

2.Pestele se spala si se taie in fileuri nu prea groase.

3.Rosiile se spala , se curata de coaja (se cufunda in apa clocotita) ,iar pulpa se taie cubulete.

4.Usturoiul curatat se zdrobeste.Cascavalul se rade.

5.Pe fiecare fasie de cukkini se pune un file de peste si apoi se ruleaza.Rulourile obtinute se aseaza unul langa celalalt intr-un vas de Jena uns cu unt.

6.Se preincalzeste cuptorul la 180*C.Se bat ouale ,se adauga frisca de gatit, ,sarea de mare,piperul proaspat macinat,usturoiul zdrobit si mararul tocat marunt.Se incorporeaza cascavalul ras si rosiile si compozitia se toarna peste rulouri.

7.Se pune vasul de Jena in cuptor si se coace cca. 25 minute.Se decoreaza cu felii de lamaie si cateva fire de marar verde.Un vin alb sec merge cu acest preparat.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise