1.Dovleceii se spala,li se taie capetele si se taie in lungime, in fasii de 2-3 mm, pe care le punem pentru 2 minute in apa clocotita cu sare.Se scot si se pun la scurs.Se lasa sa se raceasca.
2.Pestele se spala si se taie in fileuri nu prea groase.
3.Rosiile se spala , se curata de coaja (se cufunda in apa clocotita) ,iar pulpa se taie cubulete.
4.Usturoiul curatat se zdrobeste.Cascavalul se rade.
5.Pe fiecare fasie de cukkini se pune un file de peste si apoi se ruleaza.Rulourile obtinute se aseaza unul langa celalalt intr-un vas de Jena uns cu unt.
6.Se preincalzeste cuptorul la 180*C.Se bat ouale ,se adauga frisca de gatit, ,sarea de mare,piperul proaspat macinat,usturoiul zdrobit si mararul tocat marunt.Se incorporeaza cascavalul ras si rosiile si compozitia se toarna peste rulouri.
7.Se pune vasul de Jena in cuptor si se coace cca. 25 minute.Se decoreaza cu felii de lamaie si cateva fire de marar verde.Un vin alb sec merge cu acest preparat.
Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromatPrajitura cu foi de napolitana si crema de cacao. Un desert fara coacere, usor de facut, perfect pentru orice ocazie....
Prajitura cu foi de napolitana si crema de cacao . Un desert fara coacere, delicios si usor de facutDescopera o reteta rapida, economica si delicioasa de tocanita simpla de vinete. Perfecta pentru o masa sanatoasa, aceasta...
Tocanita simpla de vinete. Reteta rapida, economica si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii