Morcovul si telina se dau prin razatoarea mica si ceapa prin razatoarea mare. Se calesc in putin ulei, se condimenteaza si se amesteca cu oul si faina. Pieptul spalat si sters se taie in lungime astfel incat sa obtii o bucata ca o foaie. Se bate putin intr-o punga pentru a nu sari carne si se condimenteaza pe ambele parti. Se intinde umplutura si se ruleaza usor. Se leaga cu sfoara de bucatarie si se caleste putin in ulei pe toate partile (fiind carnea mai seaca o calesc daca era de porc o bagam direct la cuptor). Se amesteca cartofii taiati bucati mai mari cu ardeii intregi, usturoiul si condimente (curry, vegeta si putin ulei de masline).Se aseaza intr- o punga pentru friptura legumele si rulada deasupra pentru a-si lasa zeama. Se adauga 1 cana de apa sau vin alb si se leaga punga. Se inteapa din loc in loc si se da la cuptorul incins pentru vreo 40 minute. Dupa se desface la suprafata punga si se lasa sa se mai rumeneasca.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii