Rulada de curcan cu legume

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie
Rulada de curcan cu legume

Ingrediente

  • 1.5 kg piept de pui sau curcansarepiperuleicurryUmplutura:4 morcovi 1 ceapa rosie1 ceapa alba1 radacina de telina1 ou1 lingura cu faina
  • Garnitura
  • cativa cartofi
  • un ardei gras verde, rosu si galben
  • catei de usturoi

Mod de preparare

Morcovul si telina se dau prin razatoarea mica si ceapa prin razatoarea mare. Se calesc in putin ulei, se condimenteaza si se amesteca cu oul si faina. Pieptul spalat si sters se taie in lungime astfel incat sa obtii o bucata ca o foaie. Se bate putin intr-o punga pentru a nu sari carne si se condimenteaza pe ambele parti. Se intinde umplutura si se ruleaza usor. Se leaga cu sfoara de bucatarie si se caleste putin in ulei pe toate partile (fiind carnea mai seaca o calesc daca era de porc o bagam direct la cuptor). Se amesteca cartofii taiati bucati mai mari cu ardeii intregi, usturoiul si condimente (curry, vegeta si putin ulei de masline).Se aseaza intr- o punga pentru friptura legumele si rulada deasupra pentru a-si lasa zeama. Se adauga 1 cana de apa sau vin alb si se leaga punga. Se inteapa din loc in loc si se da la cuptorul incins pentru vreo 40 minute. Dupa se desface la suprafata punga si se lasa sa se mai rumeneasca.

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Gem de caise

Gem de caise

Reteta de gem de caise fara conservanti. Gem de caise reteta simpla si usor de preparat.

Gem de caise
Shakshuka

Shakshuka

Se trag la tigaie ceapa, ardeiul, rosiile si se lasa pana se inmoaie.

Shakshuka
Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor