Cum procedam: se bat albusele spuma, adaugi galbenusele frecate cu ulei si faina pusa in ploaie.
Amesteci lejer, ca sa nu se lase albusurile. Intinzi compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt si deasupra presaram masline taiate feliute. Se coace si se rastoarna pe un prosop umed si o rulam. O lasam sa se raceasca.
Prajim ceapa cu ficateii cu ulei sare si piper. Dupa ce s-au prajit ii lasam sa se raceasca, dupa care ii dam pe masina de tocat carne.
Intinzi aceasta pasta pe foaie si o rulam. Se da la rece si pe urma o taiem feliute. E o delicatesa. Spor la treaba si pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii