autor:

irina morari

» » Aperitive

Rulada de ficatei

Autor: irina morari (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: irina morari (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 aprilie 2009

Ingrediente
ai nevoie de 600-700 gr ficatei, 4 oua, 4 ling ulei, 4 ling faina, un praf de sare, 2 cepe, 50 gr masline

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Cum procedam: se bat albusele spuma, adaugi galbenusele frecate cu ulei si faina pusa in ploaie.
Amesteci lejer, ca sa nu se lase albusurile. Intinzi compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt si deasupra presaram masline taiate feliute. Se coace si se rastoarna pe un prosop umed si o rulam. O lasam sa se raceasca.

Prajim ceapa cu ficateii cu ulei sare si piper. Dupa ce s-au prajit ii lasam sa se raceasca, dupa care ii dam pe masina de tocat carne.

Intinzi aceasta pasta pe foaie si o rulam. Se da la rece si pe urma o taiem feliute. E o delicatesa. Spor la treaba si pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de ficatei" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Rulada de carne tocata cu ficatei de pasare

Rulada de carne tocata cu ficatei de pasare

Se curata si se spala ciupercile, ceapa si ardeii.Se toaca marunt si se calesc in ulei.Se spala si

5 voturi    1 comentariu
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Rulada din ficatei de pui si paine

Rulada din ficatei de pui si paine

Calim ceapa tocata marunt, cat sa devina aurie.Adaugam ficateii spalati,curatati si bine scursi de

2 voturi    2 comentarii
1h 45 min
Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

HeatSoft Hand Mixer

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • zana b.

    zana b. (Chef de cuisine) , 24 aprilie 2009

    Am sa incerc si eu, pare delicioasa si in acelasi timp foarte simplu de preparat.

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • ai nevoie de 600-700 gr ficatei
  • 4 oua
  • 4 ling ulei
  • 4 ling faina
  • un praf de sare
  • 2 cepe
  • 50 gr masline

Raporteaza reteta

Retete
de irina morari
Pastida (placinta cu ciuperci)

Pastida (placinta cu ciuperci)

Ceapa taiata solzisori o calim impreuna cu ciupercile tocate nu foarte marunt si mazarea cu morcovi.

5 voturi    5 comentarii
40 min
Aperitive
Aripioare crocante

Aripioare crocante

Facem o marinata. Batem ouale cu sarea si piperul, adaugam praful de chilli sau sosul,laptele si

1 vot    2 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Spaghete chinezesti

Spaghete chinezesti

Legumele sunt feliate foarte subtire. Intr-o tigaie mai intinsa, cu putin ulei calim legumele la

5 voturi    2 comentarii
50h
Aperitive
zana b.

zana b. (Chef de cuisine)

Am sa incerc si eu, pare delicioasa si in acelasi timp foarte simplu de preparat.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Covrigi de primavara Covrigi de primavara

Tai aluatul de foietaj fasii de vreo 5 cm, pun in mijlocul fasiei de aluat mozarella rasa, salam tocat marunt si parmezan ras. Dupa

0 voturi    0 comentarii
25 min
Aluaturi si Foietaje
Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat) Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat)

1. Pentru inceput facem aluatul, amestecand toate ingredientele enumerate...va trebui sa aiba consistenta unui aluat pentru placinte:

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Cordon bleu