autor:

oana

» » Aperitive

Rulada de mamaliga cu branza

Autor: oana (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 31 martie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: oana (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 31 martie 2008

Ingrediente
mamaliga, 250g branza de burduf, unt, hartie pergament

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

2 voturi

Mod de preparare

Hartia se unge cu putin unt topit, peste ea se intinde un strat de mamaliga, deasupra se aranjeaza uniform branza, dupa care se ruleaza mamaliga in hartie. Se lasa cateva minute, pana se topeste branza din interior, dupa care se serveste taiata felii.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de mamaliga cu branza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Rulada de mamaliga umpluta cu branza

Rulada de mamaliga umpluta cu branza

Intr-un ceaun, se face mamaliga din faina de malai dupa reteta traditionala, apoi se intinde cit

1 vot    1 comentariu
40 min
Aperitive cu brinza
Pogacele cu cascaval

Pogacele cu cascaval

Punem faina in bol, adaugam smantana, ulei sau unt topit, sare si cascaval si amestecam bine pana

1 vot    0 comentarii
35 min
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

50 min

2 voturi

Ingrediente

  • mamaliga
  • 250g branza de burduf
  • unt
  • hartie pergament

Raporteaza reteta

Retete
de oana
Tort diplomat

Tort diplomat

Ouale, zaharul si laptele se amesteca pana devin ca o smantana si se dau la rece. Zeama de la compotul

35 voturi    9 comentarii
1h
Torturi
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Pateuri cu branza sarata si vanata Pateuri cu branza sarata si vanata

Aluatul il scoatem de cu seara in frigider sa se dezghete. Umplutura- intr-un bol amestecam bine branzeturile, adaugam vanata si usturoiul

1 vot    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Pateuri cu branza vegana si masline verzi Pateuri cu branza vegana si masline verzi

Intai pregatim umplutura- dam pe razatoare branza si amestecam cu maslinele taiate si cu zaatar si amestecam bine. Intindem o foaie

1 vot    0 comentarii
1h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Placinta cu spanac, in aluat de foietaj