Intr-un ceaun, se face mamaliga din faina de malai dupa reteta traditionala, apoi se intinde cit mai subtire pe o folie de aluminiu. Ciupercile se taie cubulete si se calesc in putin ulei. Ceapa se taie rondele cit mai mici. Se amesteca brinza cu ciupercile,ceapa verde si mararul si se asezoneaza cu putin piper. Compozitia se rastoarna peste mamaliguta calda . Se ruleaza cu grija in folie si se lasa la racit. Dupa ce s-a racit, o putem taia rondele mici sau mai mari . SPER SA VA IASA ! POFTA BUNA !
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii