autor:

Orlando_Macrescu

» » Aperitive

Rulada de mamaliga umpluta cu branza

Autor: Orlando_Macrescu (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 21 noiembrie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Orlando_Macrescu (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 21 noiembrie 2013

Ingrediente
malai 250gr branza de burduf 300gr ciuperci 300 gr marar piper, fire de ceapa verde,ulei .

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

1 vot

Mod de preparare

Intr-un ceaun, se face mamaliga din faina de malai dupa reteta traditionala, apoi se intinde cit mai subtire pe o folie de aluminiu. Ciupercile se taie cubulete si se calesc in putin ulei. Ceapa se taie rondele cit mai mici. Se amesteca brinza cu ciupercile,ceapa verde si mararul si se asezoneaza cu putin piper. Compozitia se rastoarna peste mamaliguta calda . Se ruleaza cu grija in folie si se lasa la racit. Dupa ce s-a racit, o putem taia rondele mici sau mai mari . SPER SA VA IASA ! POFTA BUNA !
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de mamaliga umpluta cu branza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Tarta cu spanac,branza feta si bilute de mozzarella

Tarta cu spanac,branza feta si bilute de mozzarella

Spalam spanacul.si apoi il oparim in apa fiarta cu sare.Scurgem de apa , lasam sa se raceasca apoi

5 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive cu brinza
Bulete de cascaval la cuptor,aperitiv adaptat

Bulete de cascaval la cuptor,aperitiv adaptat

Buletele de cascaval la cuptor se fac conform retetei clasice,doar un pic mai mari ca dimensiune.Dupa

4 voturi    3 comentarii
2h
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 25 %
239.99 lei
179.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 22 noiembrie 2013

    Ce bunatate...

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

1 vot

Ingrediente

  • malai 250gr branza de burduf 300gr ciuperci 300 gr marar piper, fire de ceapa verde,ulei .

Raporteaza reteta

Retete
de Orlando_Macrescu
Legume umplute cu branza si kaizer

Legume umplute cu branza si kaizer

Se spala legumele si se curata de seminte .coditele de la ciuperci,kaizerul,ceapa verde se taie cubulete

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu brinza
valentina ionita

valentina ionita (Chef de cuisine)

Ce bunatate...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Porumb crocant cu topping de telemea Porumb crocant cu topping de telemea

Am uscat cu un prosop porumbul fiert și l-am așezat pe grill cca 3 minute, cât să devină puțin crocant. Am adăugat untul

1 vot    0 comentarii
10 min
Aperitive
Biscuiti cu parmezan Biscuiti cu parmezan

Framant untul cu faina, amestec cu mana, apoi adaug parmezanul, oregano, sarea, la final adaug si smantana. Amestec bine, invelesc apoi

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Chec aperitiv