Se aseaza foile de napolitane pe cate un prosop de bucatarie (bineinteles curat) udat cu apa si stors bine pentru a se inmuia foile care nu se pot altfel rula.Se prepara crema:se freaca margarina cu zaharul,se adauga pe rand galbenusurile,apoi biscitii macinati si putina esenta de rom.Se imparte in doua,se adauga in prima parte stafide si nuca macinata,se intinde pe foaia de napolitana,se pune cea de a doua foaie si partea cealalta de crema in care se adauga cacao si rahat.Se ruleaza usor.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii