autor:

Fara foto

» » Aperitive

Rulada de omleta cu sunca si cascaval

Autor: George Florescu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 16 septembrie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: George Florescu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 16 septembrie 2005

Ingrediente
6 oua, 100 g cascaval, 1 ardei gras rosu (gogosar), 80 g sunca de Praga, 50 g parmezan ras, 1/4 l de lapte, 25 g unt, 1 lingura ulei de floarea soarelui, sare, piper., (pentru 6 persoane)

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

8 voturi

Mod de preparare

Curatati ardeiul de seminte si de nervuri, taiati-l fasii subtiri si lasati-l sa se caleasca in uleiul incins pana ce se inmoaie. Adaugati sare cat este pe foc. Bateti ouale si adaugati parmezanul ras, sare si piper. Puneti untul sa se incinga intr-o tigaie mai mare si turnati ouale, stratul fiind subtire. Lasati omleta sa se-nchege (la foc mic), amestecand, apoi intoarceti-o pe partea cealalta. Puneti deasupra fasii fine de sunca si cascaval si ardeiul calit, rulati omleta, acoperiti tigaia cu un capac si lasati-o inca 10 minute pe foc foarte mic, intorcand-o din cand in cand. Se serveste taiata felii.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de omleta cu sunca si cascaval" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu oua
Buseuri cu branza

Buseuri cu branza

1)Amesteci incrediente pentru aluat, acoperi aluatul cu un prosop si il lasi la rece30de minute.

2 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu oua
Mic dejun pentru Mateea (1)

Mic dejun pentru Mateea (1)

1. Se taie salamul in daua felii. 2. Se unge o felie de paine cu pateu. 3. Se pun doua feliute

8 voturi    5 comentarii
10 min
Aperitive cu oua

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

8 voturi

Ingrediente

  • 6 oua
  • 100 g cascaval
  • 1 ardei gras rosu (gogosar)
  • 80 g sunca de Praga
  • 50 g parmezan ras
  • 1/4 l de lapte
  • 25 g unt
  • 1 lingura ulei de floarea soarelui
  • sare
  • piper.
  • (pentru 6 persoane)

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu oua

Tarta morarului Tarta morarului

Se prepara un blat din ingredientele mentionate, apoi se intinde intr-o folie de plastic, cu un sucitor, in foaie de 0,5 cm grosime,

0 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Placinta cu ciuperci in aluat fraged Placinta cu ciuperci in aluat fraged

Se pune o foaie de aluat in vas, iar in interior se pun toate legumele pe rand asezate, se toaarna compozitia de oua cu iaurt. Se coace

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Gogosele din cartofi