autor:

Fara foto

» » Aperitive

Rulada de omleta cu sunca si cascaval

Autor: George Florescu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 16 septembrie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: George Florescu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 16 septembrie 2005

Ingrediente
6 oua, 100 g cascaval, 1 ardei gras rosu (gogosar), 80 g sunca de Praga, 50 g parmezan ras, 1/4 l de lapte, 25 g unt, 1 lingura ulei de floarea soarelui, sare, piper., (pentru 6 persoane)

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

8 voturi

Mod de preparare

Curatati ardeiul de seminte si de nervuri, taiati-l fasii subtiri si lasati-l sa se caleasca in uleiul incins pana ce se inmoaie. Adaugati sare cat este pe foc. Bateti ouale si adaugati parmezanul ras, sare si piper. Puneti untul sa se incinga intr-o tigaie mai mare si turnati ouale, stratul fiind subtire. Lasati omleta sa se-nchege (la foc mic), amestecand, apoi intoarceti-o pe partea cealalta. Puneti deasupra fasii fine de sunca si cascaval si ardeiul calit, rulati omleta, acoperiti tigaia cu un capac si lasati-o inca 10 minute pe foc foarte mic, intorcand-o din cand in cand. Se serveste taiata felii.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de omleta cu sunca si cascaval" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu oua
Salata Quatro Formaggi

Salata Quatro Formaggi

1.Primul strat aproximativ 300 gr de branza de vaci amestecata cu 5 linguri de smantana si daca vrei

5 voturi    13 comentarii
20 min
Aperitive cu oua
Omleta cu ceapa verde

Omleta cu ceapa verde

Intr-o tigaie se pune putin ulei. De la ceapa se taie doar partea verde in bucati mai mici si se

0 voturi    8 comentarii
30 min
Aperitive cu oua
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

8 voturi

Ingrediente

  • 6 oua
  • 100 g cascaval
  • 1 ardei gras rosu (gogosar)
  • 80 g sunca de Praga
  • 50 g parmezan ras
  • 1/4 l de lapte
  • 25 g unt
  • 1 lingura ulei de floarea soarelui
  • sare
  • piper.
  • (pentru 6 persoane)

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu oua

Tarta morarului Tarta morarului

Se prepara un blat din ingredientele mentionate, apoi se intinde intr-o folie de plastic, cu un sucitor, in foaie de 0,5 cm grosime,

0 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Placinta cu ciuperci in aluat fraged Placinta cu ciuperci in aluat fraged

Se pune o foaie de aluat in vas, iar in interior se pun toate legumele pe rand asezate, se toaarna compozitia de oua cu iaurt. Se coace

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Omleta calzone cu costita afumata/sunca