autor:

Fara foto

» » Aperitive

Rulada de omleta cu sunca si cascaval

Autor: George Florescu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 16 septembrie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: George Florescu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 16 septembrie 2005

Ingrediente
6 oua, 100 g cascaval, 1 ardei gras rosu (gogosar), 80 g sunca de Praga, 50 g parmezan ras, 1/4 l de lapte, 25 g unt, 1 lingura ulei de floarea soarelui, sare, piper., (pentru 6 persoane)

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

8 voturi

Mod de preparare

Curatati ardeiul de seminte si de nervuri, taiati-l fasii subtiri si lasati-l sa se caleasca in uleiul incins pana ce se inmoaie. Adaugati sare cat este pe foc. Bateti ouale si adaugati parmezanul ras, sare si piper. Puneti untul sa se incinga intr-o tigaie mai mare si turnati ouale, stratul fiind subtire. Lasati omleta sa se-nchege (la foc mic), amestecand, apoi intoarceti-o pe partea cealalta. Puneti deasupra fasii fine de sunca si cascaval si ardeiul calit, rulati omleta, acoperiti tigaia cu un capac si lasati-o inca 10 minute pe foc foarte mic, intorcand-o din cand in cand. Se serveste taiata felii.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de omleta cu sunca si cascaval" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu oua
Oua ochiuri in cuib de cartofi si cascaval

Oua ochiuri in cuib de cartofi si cascaval

Ca ingrediente la piure, in afara de cartofi am folosit: lapte, unt, busuioc. Amestecam piureul

4 voturi    3 comentarii
35 min
Aperitive cu oua
Scrob cu rosii

Scrob cu rosii

Se sparg ouale intr-un castron si se bat foarte bine. Se adauga secretul gustului. Se taie rosiile

0 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive cu oua

Recomandari pentru tine si casa ta

Storcator citrice

- 15 %
199.99 lei
169.99 lei

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

8 voturi

Ingrediente

  • 6 oua
  • 100 g cascaval
  • 1 ardei gras rosu (gogosar)
  • 80 g sunca de Praga
  • 50 g parmezan ras
  • 1/4 l de lapte
  • 25 g unt
  • 1 lingura ulei de floarea soarelui
  • sare
  • piper.
  • (pentru 6 persoane)

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu oua

Balmos ca la Buzau Balmos ca la Buzau

Se pune la fiert apa cu un praf de sare si un pic de faina de porumb. Cand a fiert, se mai adauga faina pana se formeaza o mamaliga

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Bulete de parmezan Bulete de parmezan

Albusul il bati cu furculita pana cand devine o spuma lejera. Adaugi parmezanul si framanti usor cu mana. In functie de cat de mare

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
Omleta cu ciuperci