autor:

marta gabriela abdelhafiz

» » Aperitive

Rulada de ou si sunca

Autor: marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 16 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 16 mai 2009

Ingrediente
un pachet aluat frantuzesc, 4 oua fierte tari, 200g brinza galbena, rasa, 2 linguri frisca neindulcita, 1ou crud (albusul separat de galbenus), 250g sunca fiarta taiata felii subtiri, 1 lingura lapte praf, patrunjel, marar, frunze de telina, din fiecare o lingurita, tocate.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Se amesteca ierburile cu frisca si brinza rasa. Foaia de aluat frantuzesc se unge cu albusul batut spuma si se pune sunca taiata felii subtiri. Deasupra se pun ierburile cu frisca si brinza rasa. Se pun ouale fierte in sir. Se ruleaza, se pune rulada in tava unsa cu unt, se unge cu galbenus amestecat cu lapte praf. Se da 25 min la cuptor.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de ou si sunca" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
RULADA DE CASCAVAL CU SUNCA SI ARDEI ROSU

RULADA DE CASCAVAL CU SUNCA SI ARDEI ROSU

Intai se prepara umplutura astfel: se amesteca brinza de vaci care trebuie sa fie mai seaca cu untul,

4 voturi    7 comentarii
30 min
Aperitive cu brinza
Rulada cu mac si sunca

Rulada cu mac si sunca

Pentru blat : Albuşurile se bat spumă,se adaugă treptat făina amestecându-se uşor până la

21 voturi    24 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu oua

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • un pachet aluat frantuzesc
  • 4 oua fierte tari
  • 200g brinza galbena
  • rasa
  • 2 linguri frisca neindulcita
  • 1ou crud (albusul separat de galbenus)
  • 250g sunca fiarta taiata felii subtiri
  • 1 lingura lapte praf
  • patrunjel
  • marar
  • frunze de telina
  • din fiecare o lingurita
  • tocate.

Raporteaza reteta

Retete
de marta gabriela abdelhafiz
Pulpe de pui umplute

Pulpe de pui umplute

In fiecare bucata de pulpa se pune cite un"betisor"din fiecare (cascaval, ardei, telina, morcov).

6 voturi    14 comentarii
30 min
Fripturi
Pui pe cutie de bere

Pui pe cutie de bere

Intr-un vas se amesteca mirodeniile, usturoiul, zeama de lamiie si portocala (sau mandarina), sarea,

4 voturi    9 comentarii
40 min
Fripturi
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Mini baghete umplute cu piept de pui si broccoli