autor:

marta gabriela abdelhafiz

» » Aperitive

Rulada de ou si sunca

Autor: marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 16 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 16 mai 2009

Ingrediente
un pachet aluat frantuzesc, 4 oua fierte tari, 200g brinza galbena, rasa, 2 linguri frisca neindulcita, 1ou crud (albusul separat de galbenus), 250g sunca fiarta taiata felii subtiri, 1 lingura lapte praf, patrunjel, marar, frunze de telina, din fiecare o lingurita, tocate.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Se amesteca ierburile cu frisca si brinza rasa. Foaia de aluat frantuzesc se unge cu albusul batut spuma si se pune sunca taiata felii subtiri. Deasupra se pun ierburile cu frisca si brinza rasa. Se pun ouale fierte in sir. Se ruleaza, se pune rulada in tava unsa cu unt, se unge cu galbenus amestecat cu lapte praf. Se da 25 min la cuptor.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de ou si sunca" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Piftie de ciolan afumat

Piftie de ciolan afumat

Se curata bine ciolanul (daca e nevoie il parliti putin la aragaz) si il radeti cu un cutit, spalati-l

47 voturi    9 comentarii
2h 30 min
Aperitive cu carne
Drob de pui

Drob de pui

Se pun la fiert pipotele, inimile și ficățeii spălați și curățați bine, cu puțină sare.

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 25 %
239.99 lei
179.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • un pachet aluat frantuzesc
  • 4 oua fierte tari
  • 200g brinza galbena
  • rasa
  • 2 linguri frisca neindulcita
  • 1ou crud (albusul separat de galbenus)
  • 250g sunca fiarta taiata felii subtiri
  • 1 lingura lapte praf
  • patrunjel
  • marar
  • frunze de telina
  • din fiecare o lingurita
  • tocate.

Raporteaza reteta

Retete
de marta gabriela abdelhafiz
Pulpe de pui umplute

Pulpe de pui umplute

In fiecare bucata de pulpa se pune cite un"betisor"din fiecare (cascaval, ardei, telina, morcov).

7 voturi    14 comentarii
30 min
Fripturi
Pui pe cutie de bere

Pui pe cutie de bere

Intr-un vas se amesteca mirodeniile, usturoiul, zeama de lamiie si portocala (sau mandarina), sarea,

4 voturi    9 comentarii
40 min
Fripturi
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Covrigi de primavara Covrigi de primavara

Tai aluatul de foietaj fasii de vreo 5 cm, pun in mijlocul fasiei de aluat mozarella rasa, salam tocat marunt si parmezan ras. Dupa

0 voturi    0 comentarii
25 min
Aluaturi si Foietaje
Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat) Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat)

1. Pentru inceput facem aluatul, amestecand toate ingredientele enumerate...va trebui sa aiba consistenta unui aluat pentru placinte:

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Crochete piept de pui