autor:

Fara foto

» » Aperitive

Rulada de oua

Autor: adelina cruceru (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 27 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: adelina cruceru (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 27 mai 2008

Ingrediente
4 oua fierte tari, sparanghel, 1 paine mica intermediara, 100 g unt, 2 linguri maioneza, sare si piper dupa gust

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se zdrobesc cu furculita 2 galbenusuri si se pun deoparte;

Se zdrobesc albusurile si celelalte 2 oua;

Se fierbe sparanghelul si se scurge;

Se amesteca 50 g de unt topit cu ouale si cu sparanghelul tocat, se sareaza si se pipareaza;

Se taie bucati de paine subtiri, se indeparteaza coaja, se ung cu unt si cu pasta obtinuta;

Se ruleaza fiecare felie de paine si se fixeaza cu o scobitoare, se da putin la cuptor, se orneaza cu maioneza si cu galbenusurile tocate.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de oua" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu oua
Rulada aperitiv cu oua de prepelita

Rulada aperitiv cu oua de prepelita

Foile de gelatina la inmuiem in apa. Ouale se pun la fiert 5 minute , apoi le tinem alte 5 minute

8 voturi    1 comentariu
1h 15 min
Salate din oua
FILE VIENEZ(rulada din chiftea, umpluta cu oua fierte)

FILE VIENEZ(rulada din chiftea, umpluta cu oua fierte)

Carnea se da prin masina de tocat(de 2 ori),impreuna cu ceapa(prajita putin si racita)si franzela

16 voturi    11 comentarii
2h
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer facial

- 15 %
119.99 lei
101.99 lei

Promo clipper set

- 25 %
199.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 4 oua fierte tari
  • sparanghel
  • 1 paine mica intermediara
  • 100 g unt
  • 2 linguri maioneza
  • sare si piper dupa gust

Raporteaza reteta

Retete
de adelina cruceru
tort de piersici cu iaurt si frisca

tort de piersici cu iaurt si frisca

2 plicuri de gelatina se pun la inmuiat in zeama unui borcan, cutie mare de compot de piersici se

16 voturi    8 comentarii
1h
Torturi
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu oua

Balmos ca la Buzau Balmos ca la Buzau

Se pune la fiert apa cu un praf de sare si un pic de faina de porumb. Cand a fiert, se mai adauga faina pana se formeaza o mamaliga

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Bulete de parmezan Bulete de parmezan

Albusul il bati cu furculita pana cand devine o spuma lejera. Adaugi parmezanul si framanti usor cu mana. In functie de cat de mare

1 vot    0 comentarii
30 min
Aperitive
Oua umplute cu pate si ciuperci