autor:

emadina

» » Aperitive

Rulada de pasare

Autor: emadina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 septembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: emadina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 septembrie 2009

Ingrediente
1/2 kg carne de pasare pui/curcan/gasca - piept de preferinta, 3 oua, 200 g branza Feta, 1 ardei rosu, 1 ceapa rosie, 1 morcov, 1 andiva, 100 g unt, magheran,oregano,cimbru,coriandru,sare,marar, 1 pachet foi de placinta

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Carnea de pui se toaca marunt sau se taie fasii si se condimenteaza.

Legumele se taie marunt.Se amesteca cu branza si unt, cu ouale batute spuma si carnea de pasare. Se ung foile de placinta si se pune aceasta umplutura apoi foile se ruleaza si rulada se da la cuptor pana se rumeneste. Umplutura se pune la cate trei foi de placinta ca sa fie mai rezistenta. Se serveste calda cu iaurt deasupra.optional
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de pasare" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Rulada din organe de pasare

Rulada din organe de pasare

Se curata bine organele, se spala, apoi se pun la fiert in apa cu sare, se ia spuma, iar apoi se

4 voturi    5 comentarii
2h
Aperitive cu carne
Rulada de carne tocata cu ficatei de pasare

Rulada de carne tocata cu ficatei de pasare

Se curata si se spala ciupercile, ceapa si ardeii.Se toaca marunt si se calesc in ulei.Se spala si

5 voturi    1 comentariu
1h 15 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 30 septembrie 2009

    Cred ca e un deliciu.

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1/2 kg carne de pasare pui/curcan/gasca - piept de preferinta
  • 3 oua
  • 200 g branza Feta
  • 1 ardei rosu
  • 1 ceapa rosie
  • 1 morcov
  • 1 andiva
  • 100 g unt
  • magheran,oregano,cimbru,coriandru,sare,marar
  • 1 pachet foi de placinta

Raporteaza reteta

Cely Snijec

Cely Snijec (Chef de cuisine)

Cred ca e un deliciu.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Covrigi de primavara Covrigi de primavara

Tai aluatul de foietaj fasii de vreo 5 cm, pun in mijlocul fasiei de aluat mozarella rasa, salam tocat marunt si parmezan ras. Dupa

0 voturi    0 comentarii
25 min
Aluaturi si Foietaje
Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat) Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat)

1. Pentru inceput facem aluatul, amestecand toate ingredientele enumerate...va trebui sa aiba consistenta unui aluat pentru placinte:

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Budinca de clatite cu creier