autor:

emadina

» » Aperitive

Rulada de pasare

Autor: emadina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 septembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: emadina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 septembrie 2009

Ingrediente
1/2 kg carne de pasare pui/curcan/gasca - piept de preferinta, 3 oua, 200 g branza Feta, 1 ardei rosu, 1 ceapa rosie, 1 morcov, 1 andiva, 100 g unt, magheran,oregano,cimbru,coriandru,sare,marar, 1 pachet foi de placinta

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Carnea de pui se toaca marunt sau se taie fasii si se condimenteaza.

Legumele se taie marunt.Se amesteca cu branza si unt, cu ouale batute spuma si carnea de pasare. Se ung foile de placinta si se pune aceasta umplutura apoi foile se ruleaza si rulada se da la cuptor pana se rumeneste. Umplutura se pune la cate trei foi de placinta ca sa fie mai rezistenta. Se serveste calda cu iaurt deasupra.optional
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de pasare" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Rulada din organe de pasare

Rulada din organe de pasare

Se curata bine organele, se spala, apoi se pun la fiert in apa cu sare, se ia spuma, iar apoi se

4 voturi    5 comentarii
2h
Aperitive cu carne
Rulada de carne tocata cu ficatei de pasare

Rulada de carne tocata cu ficatei de pasare

Se curata si se spala ciupercile, ceapa si ardeii.Se toaca marunt si se calesc in ulei.Se spala si

5 voturi    1 comentariu
1h 15 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 30 septembrie 2009

    Cred ca e un deliciu.

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1/2 kg carne de pasare pui/curcan/gasca - piept de preferinta
  • 3 oua
  • 200 g branza Feta
  • 1 ardei rosu
  • 1 ceapa rosie
  • 1 morcov
  • 1 andiva
  • 100 g unt
  • magheran,oregano,cimbru,coriandru,sare,marar
  • 1 pachet foi de placinta

Raporteaza reteta

Cely Snijec

Cely Snijec (Chef de cuisine)

Cred ca e un deliciu.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Piftie de curcan portionata