Carnea de pui se toaca marunt sau se taie fasii si se condimenteaza.
Legumele se taie marunt.Se amesteca cu branza si unt, cu ouale batute spuma si carnea de pasare. Se ung foile de placinta si se pune aceasta umplutura apoi foile se ruleaza si rulada se da la cuptor pana se rumeneste. Umplutura se pune la cate trei foi de placinta ca sa fie mai rezistenta. Se serveste calda cu iaurt deasupra.optional

Fursecuri piersici umplute cu crema, fragede si aromate, reteta clasica de casa. Delicioase, colorate si perfecte pentru...
Fursecuri piersici umplute cu crema - reteta clasica, simpla si delicioasa
Descopera cum sa prepari salata de pui cu ciuperci si maioneza, o reteta usoara si gustoasa, perfecta pentru orice ocazie....
Salata de pui cu ciuperci si maioneza. Reteta usoara si gustoasa, perfecta pentru orice ocazie
Negresa cu gem si nuci – cea mai simpla si delicioasa reteta, perfecta pentru o prajitura umeda si aromata. Fara oua, unt...
Negresa cu gem si nuci - cea mai simpla si delicioasa reteta
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii