autor:

Priveste si gateste!

» » Aperitive

Rulada de piept de pui

Autor: Priveste si gateste! (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 noiembrie 2014

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Priveste si gateste! (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 noiembrie 2014

Ingrediente
Ingrediente:, , 1 piept pui, 6 felii de sunca presata, 3-4 oua, 1 lingura miere, 1 paharel vin alb, condimente

Dificultate: Redusa Timp: 1h 10 min

82 voturi

Mod de preparare

Mod de preparare:



Oualele se fierb 10 minute, se lasa putin in apa rece, se decojesc si apoi se taie rondele nici foarte groase nici foarte subtiri. Pieptul de pui se spala, se sterge cu un servet, puteti sa il si bateti putin, se taie in lung dar nu pana la capat ci atat cat sa poata fi rulata.

Chiar daca mai raman spatii goale nu-i bai pentru ca pieptul se acopera cu sunca si va fi si rulata. Se condimenteaza pe ambele parti, se aseaza feliile de sunca, apoi rondelele de oua si se trece la rulat.



Incercati sa rulati pieptul strans ca sa nu ramana goluri, apoi legati rulada cu sfoara.

Luati o folie de aluminiu, o ungeti cu putin ulei si impachetati rulada, o asezati intr-o tava si o dati la cuptor la temperatura de cca 180 grade Celsius si o lasati 30 minute.



Dupa expirarea timpului de coacere desfaceti folia ungeti rulada cu miere, stropiti-o cu vin si putina apa si o mai lasati in cuptor pana se rumeneste. Intre timp o mai stropiti din cand in cand cu zeama din tava. Cand e gata, o lasati sa se raceasca apoi taiati firele cu care a fost legata, cam asta e tot, simplu, rapid, de efect si delicios.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de piept de pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Rulada de Piept de pui cu dressing de visine si chiftelute de dovlecei

Rulada de Piept de pui cu dressing de visine si chiftelute de dovlecei

Pieptii de pui se bat sa se faca mai mari si mai subtiri, separat se pregateste dressingul sin:150

14 voturi    6 comentarii
1h
Fripturi
Rulada din piept de pui

Rulada din piept de pui

Pieptul de pui se bate ca pentru snitele. Se condimenteaza. Pe pieptul de pui se aseaza: o felie

7 voturi    3 comentarii
30 min
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 15 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Camyinu , 20 aprilie 2016

    Se mai poate pune si feli de cascaval....este si mai gustos

  • Fara foto

    Dunca Maria , 07 decembrie 2015

    Arata ffff bn o sa o incerc

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 10 august 2015

    Poate daca s-ar bate putin pieptul , ca la snitel, ar fi mai...aratos ! Buna ideea...bravo !

    • Fara foto

      Sidonia Toncean , 10 august 2015

      Poate daca s-ar bate putin pieptul , ca la snitel, ar fi mai...aratos ! Buna ideea...bravo !

    • Fara foto

      Marieta_Pall (Chef de cuisine) , 26 martie 2015

      Voi testa reteta si cred ca merge si cu alt fel de carne.

    • Fara foto

      Manole Marinella , 05 februarie 2015

      fara miere nu se poate asa arata delicios

    • Fara foto

      Gheorghe Ana Maria Gabriela (Bucatar) , 01 ianuarie 2015

      Arata foarbe bine!

    • Fara foto

      Elena Sekosan , 27 decembrie 2014

      good ,very good

    • Fara foto

      Monica Soos , 27 decembrie 2014

      Eu n-am incercat-o, dar arata f bine, trebuie sa fie si f gustoasa,buna pt masa de ANUL NOU, sau orice alta ocazie.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 18 decembrie 2014

      Bun,bun,bun...

    • Fara foto

      Camelia Chirca , 15 decembrie 2014

      Probat.Delicios si simplu de preparat!!!

    • Fara foto

      Carmen Dunare , 14 decembrie 2014

      o reteta super pentru sarbatori

    • Fara foto

      Vali Valeria , 06 decembrie 2014

      da este minunata .

    • Fara foto

      Mioara Tudorache , 30 noiembrie 2014

      Am testat reteta, e foarte gustoasa,

    • Fara foto

      Angela Gorghi , 27 noiembrie 2014

      da e foarte usor de facut si gustoasa

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 10 min

82 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente:
  • 1 piept pui
  • 6 felii de sunca presata
  • 3-4 oua
  • 1 lingura miere
  • 1 paharel vin alb
  • condimente

Raporteaza reteta

Retete
de Priveste si gateste!
Inghetata de ciocolata

Inghetata de ciocolata

Se spala portocala, se curata coaja, se taie in cuburi si se lasa la marinat in cele 2 linguri de

3 voturi    1 comentariu
1h 10 min
Inghetate
Prajitura Lemon Squares

Prajitura Lemon Squares

Untul moale se bate bine cu zaharul, apa, apoi se incorporeaza faina si un varf de cutit sare.

13 voturi    9 comentarii
55 min
Prajituri
Budinca de orez cu capsuni si frisca

Budinca de orez cu capsuni si frisca

Puneti laptele, un varf de sare si zaharul la foc mic pana se topesc toate. Adaugati si coaja de

5 voturi    2 comentarii
40 min
Budinci

Camyinu

Se mai poate pune si feli de cascaval....este si mai gustos

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Chiftelute