Rulada de piept de pui

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa
Rulada de piept de pui

Ingrediente

  • Ingrediente:
  • 1 piept pui
  • 6 felii de sunca presata
  • 3-4 oua
  • 1 lingura miere
  • 1 paharel vin alb
  • condimente

Mod de preparare

Mod de preparare:

Oualele se fierb 10 minute, se lasa putin in apa rece, se decojesc si apoi se taie rondele nici foarte groase nici foarte subtiri. Pieptul de pui se spala, se sterge cu un servet, puteti sa il si bateti putin, se taie in lung dar nu pana la capat ci atat cat sa poata fi rulata.

Chiar daca mai raman spatii goale nu-i bai pentru ca pieptul se acopera cu sunca si va fi si rulata. Se condimenteaza pe ambele parti, se aseaza feliile de sunca, apoi rondelele de oua si se trece la rulat.

Incercati sa rulati pieptul strans ca sa nu ramana goluri, apoi legati rulada cu sfoara.

Luati o folie de aluminiu, o ungeti cu putin ulei si impachetati rulada, o asezati intr-o tava si o dati la cuptor la temperatura de cca 180 grade Celsius si o lasati 30 minute.

Dupa expirarea timpului de coacere desfaceti folia ungeti rulada cu miere, stropiti-o cu vin si putina apa si o mai lasati in cuptor pana se rumeneste. Intre timp o mai stropiti din cand in cand cu zeama din tava. Cand e gata, o lasati sa se raceasca apoi taiati firele cu care a fost legata, cam asta e tot, simplu, rapid, de efect si delicios.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Mucenici moldovenesti

Mucenici moldovenesti

Mucenici moldovenesti
Ciorba de vacuta cu tarhon

Ciorba de vacuta cu tarhon

Ciorba de vacuta cu tarhon
Orez cu lapte

Orez cu lapte

Reteta de orez cu lapte. Orez cu lapte reteta simpla si rapida. Retete de deserturi cu orez. Retete rapide.

Orez cu lapte
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise