Mod de preparare:
Oualele se fierb 10 minute, se lasa putin in apa rece, se decojesc si apoi se taie rondele nici foarte groase nici foarte subtiri. Pieptul de pui se spala, se sterge cu un servet, puteti sa il si bateti putin, se taie in lung dar nu pana la capat ci atat cat sa poata fi rulata.
Chiar daca mai raman spatii goale nu-i bai pentru ca pieptul se acopera cu sunca si va fi si rulata. Se condimenteaza pe ambele parti, se aseaza feliile de sunca, apoi rondelele de oua si se trece la rulat.
Incercati sa rulati pieptul strans ca sa nu ramana goluri, apoi legati rulada cu sfoara.
Luati o folie de aluminiu, o ungeti cu putin ulei si impachetati rulada, o asezati intr-o tava si o dati la cuptor la temperatura de cca 180 grade Celsius si o lasati 30 minute.
Dupa expirarea timpului de coacere desfaceti folia ungeti rulada cu miere, stropiti-o cu vin si putina apa si o mai lasati in cuptor pana se rumeneste. Intre timp o mai stropiti din cand in cand cu zeama din tava. Cand e gata, o lasati sa se raceasca apoi taiati firele cu care a fost legata, cam asta e tot, simplu, rapid, de efect si delicios.
Incanta-ti familia si prietenii cu o reteta traditionala de branzoaice sau poale-n brau. Aceasta reteta simpla si gustoasa va...
Branzoaice sau poale-n brau - reteta traditionala, simpla si gustoasaCeapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii