Spalam bine carnea si o taiem in doua sau trei depinde de bucata de carne, eu am taiat-o in trei.
Batem bine carnea.
Intr-un bol amestecam uleiul de masline cu ierburile tocate marunt. Adaugam sarea, piperul si paprika si amestecam bine.
Ungem cu acest sos feliile de carne batuta, asezam apoi o bucatica de carnat atat de lung cat e de lata carnea, rulam si legam.
Saram si piperam de jur imprejur ruladele, apoi le asezam intr-o tava pe hartie de copt si dam la cuptorul preincalzit la 180 de grade timp de 30-40 min. Trebuie sa fie usor rumenite deasupra.
Lasam sa se raceasca, apoi feliem si servim ca aperitiv.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii