autor:

Timea

» » Aperitive

Rulada de porc cu carnat afumat

Autor: Timea (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 25 octombrie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Timea (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 25 octombrie 2012

Ingrediente
- aprox 700 gr cotlet de porc, - 300 gr carnati afumati, - 1 lingurita sare de mare, - 1 lingurita rasa piper, - 3 lingurite paprika rosie, - oregano, - cimbru, - roinita, - cateva linguri ulei de masline

Dificultate: Medie Timp: 1h 20 min

9 voturi

Mod de preparare

Spalam bine carnea si o taiem in doua sau trei depinde de bucata de carne, eu am taiat-o in trei.
Batem bine carnea.
Intr-un bol amestecam uleiul de masline cu ierburile tocate marunt. Adaugam sarea, piperul si paprika si amestecam bine.
Ungem cu acest sos feliile de carne batuta, asezam apoi o bucatica de carnat atat de lung cat e de lata carnea, rulam si legam.
Saram si piperam de jur imprejur ruladele, apoi le asezam intr-o tava pe hartie de copt si dam la cuptorul preincalzit la 180 de grade timp de 30-40 min. Trebuie sa fie usor rumenite deasupra.
Lasam sa se raceasca, apoi feliem si servim ca aperitiv.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de porc cu carnat afumat" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Arici umpluti cu carnati

Arici umpluti cu carnati

Se curata cartofii, se spala si se dau pe razatoarea mica, se storc sa nu ramana apa in ei, se sparg

21 voturi    5 comentarii
30 min
Aperitive cu carne
Sandwich(tramezzini)

Sandwich(tramezzini)

Se taie coaja feliilor de paine(daca este necesar).Se unge cu unt fiecare felie si se adauga deasupra

3 voturi    3 comentarii
20 min
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Lenuta Cata , 22 decembrie 2013

    f bun!

  • COSTEO

    COSTEO (Chef de cuisine) , 20 septembrie 2013

    wow!ce bine arata,gustos,rau

  • Dan65

    Dan65 (Chef de cuisine) , 28 octombrie 2012

    Hmmmm!!!!Foarte imbietoare si apetisante si cred ca la fel de gustoase.In general carnea de porc e pe gustul meu.

Dificultate

Medie

Timp

1h 20 min

9 voturi

Ingrediente

  • - aprox 700 gr cotlet de porc
  • - 300 gr carnati afumati
  • - 1 lingurita sare de mare
  • - 1 lingurita rasa piper
  • - 3 lingurite paprika rosie
  • - oregano
  • - cimbru
  • - roinita
  • - cateva linguri ulei de masline

Raporteaza reteta

Retete
de Timea
Prajitura cu mar si scortisoara

Prajitura cu mar si scortisoara

Se separa albusurile de galbenus. Albusurile se bat spuma cu mixerul apoi se adauga zaharul si mixam

14 voturi    3 comentarii
1h 10 min
Prajituri
Tort de biscuiti cu budinca

Tort de biscuiti cu budinca

Intr-un bol se zdrobesc biscuitii cu mana si se amesteca cu cele 2 linguri de cacao. Laptele se

11 voturi    4 comentarii
1h 40 min
Torturi
Placinta de cartofi si ceapa

Placinta de cartofi si ceapa

E foarte usor de facut, iar imaginile practic nici nu mai necesita explicatii! - se curata ceapa

26 voturi    11 comentarii
3h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

COSTEO (Chef de cuisine)

wow!ce bine arata,gustos,rau

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Covrigi de primavara Covrigi de primavara

Tai aluatul de foietaj fasii de vreo 5 cm, pun in mijlocul fasiei de aluat mozarella rasa, salam tocat marunt si parmezan ras. Dupa

0 voturi    0 comentarii
25 min
Aluaturi si Foietaje
Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat) Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat)

1. Pentru inceput facem aluatul, amestecand toate ingredientele enumerate...va trebui sa aiba consistenta unui aluat pentru placinte:

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Placinta de pui (kotopita)