Ingrediente
- aprox 700 gr cotlet de porc, - 300 gr carnati afumati, - 1 lingurita sare de mare, - 1 lingurita rasa piper, - 3 lingurite paprika rosie, - oregano, - cimbru, - roinita, - cateva linguri ulei de masline
Dificultate: Medie | Timp: 1h 20 min
9 voturi
Mod de preparare
Batem bine carnea.
Intr-un bol amestecam uleiul de masline cu ierburile tocate marunt. Adaugam sarea, piperul si paprika si amestecam bine.
Ungem cu acest sos feliile de carne batuta, asezam apoi o bucatica de carnat atat de lung cat e de lata carnea, rulam si legam.
Saram si piperam de jur imprejur ruladele, apoi le asezam intr-o tava pe hartie de copt si dam la cuptorul preincalzit la 180 de grade timp de 30-40 min. Trebuie sa fie usor rumenite deasupra.
Lasam sa se raceasca, apoi feliem si servim ca aperitiv.