Spalam bine carnea si o taiem in doua sau trei depinde de bucata de carne, eu am taiat-o in trei.
Batem bine carnea.
Intr-un bol amestecam uleiul de masline cu ierburile tocate marunt. Adaugam sarea, piperul si paprika si amestecam bine.
Ungem cu acest sos feliile de carne batuta, asezam apoi o bucatica de carnat atat de lung cat e de lata carnea, rulam si legam.
Saram si piperam de jur imprejur ruladele, apoi le asezam intr-o tava pe hartie de copt si dam la cuptorul preincalzit la 180 de grade timp de 30-40 min. Trebuie sa fie usor rumenite deasupra.
Lasam sa se raceasca, apoi feliem si servim ca aperitiv.
Incearca o reteta usoara de briose pufoase cu aroma de vanilie si ciocolata. Acest desert simplu si rapid se prepara in doar...
Briose pufoase cu vanilie si ciocolata – reteta usoara, gata in 30 de minuteDescopera reteta traditionala pentru cartofi taranesti si invata cum sa prepari acest fel de mancare delicios si simplu. Afla...
Cartofi taranesti reteta traditionala. Cum sa gatesti cartofi taranesti deliciosiIncearca reteta noastra savuroasa de ceafa de porc la tigaie, gatita cu ceapa rosie usor sotata, rosii cherry dulci si...
Ceafa de porc la tigaie cu ceapa rosie, rosii cherry si rozmarin – reteta simpla si aromataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii