Speli carnea de porc,apoi o tai cu cutitul si o desfaci ca pe o foaie.Bati carnea cu ciocanul de snitele,apoi presari toate condimentele din belsug,pui si putina sare,rulezi si prinzi cu scobitori.Bati si carnea de pui ca pentru snitele,o ungi cu putin ulei,pui ceapa tocata,rulezi si legi ruladele obtinute cu o sfoara de bumbac.Asezi apoi toata carnea intr-un vas acoperit si o lasi la rece de seara pana dimineata.A doua zi,desfaci muschiul de porc,il scuturi putin numai cat sa indepartezi o parte din stratul de condimente,il ungi cu unt,desfaci si cureti bine carnea de pui de ceapa,o asezi peste cea de porc,rulezi si legi cu sfoara.Asezi rulada intr-o tava unsa cu unt,torni o ceasca de apa,presari sare si piper dupa gust si o dai la cuptor pentru 1 ora.Pofta buna!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii