autor:

» » Aperitive

Rulada de pui

Autor: madalina (Bucatar sef)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 21 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: madalina (Bucatar sef)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 21 martie 2009

Ingrediente
un piept pui dezosat, 100g masline verzi umplute cu ardei rosu, cascaval, cas proaspat, kaizer, gogosari, condimente (chili, delicat picant, boia, busuioc)

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se ia pieptul de pui, se condimenteaza bine pe ambele parti. Se umple puiul: se pun cateva feii de cascaval, felii de cas, maslinele taiate in doua, kaizer felii subtiri, gogosar si pe urma se mai pun cateva felii de cas si cascaval.

Se ruleaza pieptul de pui, se prinde cu scobitori sau cu ata alimentara. Se unge tava cu ulei, se pune pieptul de pui in tava se pune ulei si pe piept. Se baga tava la cuptor.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Rulada de pui si broccoli

Rulada de pui si broccoli

Imi plac ruladele deoarece, cu putina imaginatie, poti crea o multime de umpluturi. Astazi am folosit

2 voturi    3 comentarii
1h
Fripturi
Rulada de pui cu legume si susan

Rulada de pui cu legume si susan

Se fierbe amestecul de legume (alegeti amestecul preferat, eu am folosit un amestec de orez, mazare,

3 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • un piept pui dezosat
  • 100g masline verzi umplute cu ardei rosu
  • cascaval
  • cas proaspat
  • kaizer
  • gogosari
  • condimente (chili
  • delicat picant
  • boia
  • busuioc)

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Covrigi de primavara Covrigi de primavara

Tai aluatul de foietaj fasii de vreo 5 cm, pun in mijlocul fasiei de aluat mozarella rasa, salam tocat marunt si parmezan ras. Dupa

0 voturi    0 comentarii
25 min
Aluaturi si Foietaje
Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat) Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat)

1. Pentru inceput facem aluatul, amestecand toate ingredientele enumerate...va trebui sa aiba consistenta unui aluat pentru placinte:

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Croque monsieur dietetic