autor:

Fara foto

» » Aperitive

Rulada de pui

Autor: madalina (Bucatar sef)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 21 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: madalina (Bucatar sef)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 21 martie 2009

Ingrediente
un piept pui dezosat, 100g masline verzi umplute cu ardei rosu, cascaval, cas proaspat, kaizer, gogosari, condimente (chili, delicat picant, boia, busuioc)

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se ia pieptul de pui, se condimenteaza bine pe ambele parti. Se umple puiul: se pun cateva feii de cascaval, felii de cas, maslinele taiate in doua, kaizer felii subtiri, gogosar si pe urma se mai pun cateva felii de cas si cascaval.

Se ruleaza pieptul de pui, se prinde cu scobitori sau cu ata alimentara. Se unge tava cu ulei, se pune pieptul de pui in tava se pune ulei si pe piept. Se baga tava la cuptor.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
rulada de pui invelita in bacon

rulada de pui invelita in bacon

se ia fiecare pulpa, se bate cu ciocanul de snitel, se condimenteaza cu sare si piper, apoi se umple

5 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Rulada de copane de pui

Rulada de copane de pui

Dezosam copanele,le spalam bine ,le stergem cu hartie de bucatarie,le batem,dar fara sa rupem carnea,saram,piperam

7 voturi    9 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Multi Trimmer 8 in 1

- 20 %
189.99 lei
151.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • un piept pui dezosat
  • 100g masline verzi umplute cu ardei rosu
  • cascaval
  • cas proaspat
  • kaizer
  • gogosari
  • condimente (chili
  • delicat picant
  • boia
  • busuioc)

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Sote de ficat cu mar