autor:

Fara foto

» » Aperitive

Rulada de pui

Autor: madalina (Bucatar sef)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 21 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: madalina (Bucatar sef)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 21 martie 2009

Ingrediente
un piept pui dezosat, 100g masline verzi umplute cu ardei rosu, cascaval, cas proaspat, kaizer, gogosari, condimente (chili, delicat picant, boia, busuioc)

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se ia pieptul de pui, se condimenteaza bine pe ambele parti. Se umple puiul: se pun cateva feii de cascaval, felii de cas, maslinele taiate in doua, kaizer felii subtiri, gogosar si pe urma se mai pun cateva felii de cas si cascaval.

Se ruleaza pieptul de pui, se prinde cu scobitori sau cu ata alimentara. Se unge tava cu ulei, se pune pieptul de pui in tava se pune ulei si pe piept. Se baga tava la cuptor.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Rulada de pui in glazura alba

Rulada de pui in glazura alba

Pieptul se spala, se curata de pielita si se taie ca pentru snitel, se bate putin si se aseaza fiecare

1 vot    2 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Rulada aperitiv cu branza si sunca de pui

Rulada aperitiv cu branza si sunca de pui

Amestecam galbenusurile cu smantantna.Apoi amestecam la galbenusuri si faina impreuna cu praful de

20 voturi    8 comentarii
3h
Aperitive cu brinza

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • un piept pui dezosat
  • 100g masline verzi umplute cu ardei rosu
  • cascaval
  • cas proaspat
  • kaizer
  • gogosari
  • condimente (chili
  • delicat picant
  • boia
  • busuioc)

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Dejun rapid si consistent