Se toaca marunt ardeiul gras rosu si verdeata. Se unge cu ulei de masline o folie de aluminiu, se aseaza cate o bucata de file de piept de puipeste care asezam in ordine verdeata tocata, ardeiul rosu calit (putin sa nu se duca culoarea) si apoi baghetele de cascaval.Se ruleaza , se da cu sare si piper si se prinde cu scobitori.Apoi s einveleste cu folia de aluminiu ca o bomboana si se da la cuptorul incins.Dupa 15 minute se desface folia si se mai lasa 5 minute in cuptor.Apoi se scot , se ung din nou cu ulei de masline si se tavalesc din nou prin verdeata tocata.Se taie rondele si se aseaza ca un caleidoscop.
Incearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minuteIncearca o salata de legume proaspete cu crutoane crocante, perfecta pentru pranz sau cina. Reteta rapida, simpla si plina de...
Salata de legume proaspete cu crutoane – reteta simpla, rapida si sanatoasaIncearca aceasta reteta usoara de briose cu afine si faina integrala, perfecte pentru un mic dejun sanatos sau gustare. Fara...
Briose cu afine si faina integrala – reteta simpla, delicioasa si sanatoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii