autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Rulada de pui cu carne tocata

Autor: Rocsi (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 25 aprilie 2014

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Rocsi (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 25 aprilie 2014

Ingrediente
2 jumatati piept de pui dezosat, 2 cepe verzi, 1 ceapa uscata, 1 morcov mic, 4 cozi usturoi verde, 150 gr rosii decojite, 350 carne tocata de porc, 1 lingura cu varf pasta de gogosari cu kapia, 4 fire marar verde, 1 ou, 1 catel de usturoi, 1 lingura si 1/2 pasta de tomate, sare, piper, boia de ardei dulce, 1 lingurita patrunjel uscat, 1 canita mica vin rosu, 2 linguri ulei

Dificultate: Medie Timp: 2h

1 vot

Mod de preparare

Curatam ceapa uscata, o tocam, iar pe cea verde o spalam si o taiem rondele.
Morcovul il curatam, il dam pe razatoarea mica, rosiile decojite le tocam, usturoiul verde il tocam.
Intr-o tigaie incingem uleiul, inabusim ceapa uscata cu morcovul, apoi punem restul de legume taiate mai sus.
Adaugam 4-5 linguri de apa, lasam sa scada, apoi punem carnea tocata, pasta de gogosari cu kapia.
Le amestecam bine, condimentam cu sare, piper si turnam o canita de apa.
Lasam sa scada la foc potrivit, la final incorporam 1/2 lingura de tomate si mai lasam 2 minute.
Luam tigaia de pe foc, punem oul, mararul verde tocat.
Jumatatile de piept de pui le spalam, le tamponam cu un servet, le subtiem putin cu un cutit apoi le batem cu un ciocan de snitele dar nu foarte tare ca sa nu le rupeti.
Le condimentam cu sare, piper, boia de ardei, punem umplutura pe fiecare apoi rulam strans si le prindem cu scobitori.
Ungem un vas yena cu ulei si asezam rulourile.
Intr-un bol amestecam vinul, pasta de tomate, sare, piper, patrunjelul uscat si circa 1 cana apa.
Turnam tot acest amestec peste rulouri, iar catelul de usturoi il curatam, il taiem feliute si il imprastiem in vas.
Acoperim cu capacul sau (sau cu staniol daca vasul nu are capac) si il introducem in cuptor, la o temperatura potrivita pentru 60 de minute.
Scoatem capacul dupa acest timp, il stropim cu zeama din vas, il lasam descoperit. Il stropim de vreo 2-3 ori la interval de 10 minute.
Cand este gata il scoatem sa se racoreasca si il pastram la frigider.
O bunatate!
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de pui cu carne tocata" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Rulada de porc cu ciuperci

Rulada de porc cu ciuperci

Curatam ceapa mai mare, o tocam, iar ciupercile le scurgem de zeama si le spalam. Incingem uleiul

4 voturi    4 comentarii
3h 30 min
Mancaruri cu carne
PUI IMPANAT LA CUPTOR

PUI IMPANAT LA CUPTOR

Scaldati cuptorul la 200°C.Intre timp amestecati pezmetul cu patranjelul tocat si cu parmizanu.Da-ti

1 vot    1 comentariu
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 18 %
389.99 lei
319.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Rocsi (Chef de cuisine) , 15 noiembrie 2014

    Marieta poti face pui cu pui. Eu am facut asa pentru ca pieptul de pui este putin mai fad si aceasta compozitie cu carne tocata ii da o alta textura. Dar poti adapta dupa gustul tau.

  • Fara foto

    Marieta_Pall (Chef de cuisine) , 11 noiembrie 2014

    Dupa cum arata si suna reteta cred ca trebuie incercata,desi nu inteleg de ce combinam carnea de porc cu cea de pui.

  • Fara foto

    Rocsy Ciobanu , 29 septembrie 2014

    Multumesc!

    • Fara foto

      Mircea Elena , 28 septembrie 2014

      Buna , gustoasa de incercar.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

2h

1 vot

Ingrediente

  • 2 jumatati piept de pui dezosat
  • 2 cepe verzi
  • 1 ceapa uscata
  • 1 morcov mic
  • 4 cozi usturoi verde
  • 150 gr rosii decojite
  • 350 carne tocata de porc
  • 1 lingura cu varf pasta de gogosari cu kapia
  • 4 fire marar verde
  • 1 ou
  • 1 catel de usturoi
  • 1 lingura si 1/2 pasta de tomate
  • sare
  • piper
  • boia de ardei dulce
  • 1 lingurita patrunjel uscat
  • 1 canita mica vin rosu
  • 2 linguri ulei

Raporteaza reteta

Retete
de Rocsi
Piept de pui umplut cu ciuperci in foietaj

Piept de pui umplut cu ciuperci in foietaj

Lasam foietajul sa se dezghete la temperatura camerei. Pieptul de pui il spalam si il tamponam cu

4 voturi    4 comentarii
1h 20 min
Aperitive cu carne
Salata cu ton si tofu

Salata cu ton si tofu

Ardeiul kapia il spalam, indepartam cotorul si toate semintele si il taiem cubulete. Ceapa verde

7 voturi    4 comentarii
20 min
Salate cu peste
Clatite umplute cu portocale in sos (de post)

Clatite umplute cu portocale in sos (de post)

Clatitele: Intr-un bol amestecam cu un tel apa minerala cu zaharul pudra,uleiul si coaja rasa de

6 voturi    5 comentarii
45 min
Retete de post

Rocsi (Chef de cuisine)

Marieta poti face pui cu pui. Eu am facut asa pentru ca pieptul de pui este putin mai fad si aceasta compozitie cu carne tocata ii da o alta textura. Dar poti adapta dupa gustul tau.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Ciulama de pui cu ciuperci Ciulama de pui cu ciuperci

In cratita cu ulei, se pun aripioarele curatate, taiate si spalate; dupa ce s-au rumenit, se scot pe o farfurie; in uleiul ramas, se

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Aripioare de pui crocante Aripioare de pui crocante

Din meniul rapid al weekendului care-a trecut :) . Ai nevoie de trei vase: - in primul vas pui jumatate din cantitatea de faina -

24 voturi    13 comentarii
30 min
Fripturi
Cotlet de porc copt in zeama de varza