autor:

motosca mariana

» » Aperitive

Rulada de pui cu ciuperci

Autor: motosca mariana (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: motosca mariana (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 06 mai 2009

Ingrediente
piept de pui 1 buc, ciuperci 200gr, ceapa 1 buc, ardei rosu 1 buc, sare, piper, usturoi granulat, partunjel verde, ou 1 buc, ulei

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

5 voturi

Mod de preparare

Pieptul de pui se transeaza si se bate cu ciocanul de snitele. Ciupercile se taie marunt si ceapa se curata si se taie julien fin. Se soteaza ciupercutele cu ceapa sare, usturoi granulat si piper dupa preferinta. Adaugam dupa ce aceasta farsa s-a racorit patrunjel verde tocat si ou. Amestecam bine si o punem peste pieptul de pui, apoi rulam si strangem bine in folie de aluminiu. O punem la fiert in cratita cu apa si clocotim 10-15min. Scoatem ruloul format, indepartam folia si dam rulada la cuptor cam 10min pentru a prinde crusta. Se seveste calda sau rece.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de pui cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Rulada de pui cu ciuperci si bacon

Rulada de pui cu ciuperci si bacon

Spalam pieptul de pui, il stergem cu servetele si il batem cu un ciocoan de snitele, dar nu foarte

2 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Rulada din pui cu ciuperci si carnati de casa

Rulada din pui cu ciuperci si carnati de casa

Spalam pieptul de pui, il tamponam cu un servetel si il batem usor cu ciocanul de snitele. Il condimentam

3 voturi    2 comentarii
1h 50 min
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

5 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de motosca mariana
Drob de miel

Drob de miel

Organele de miel se pun la fiert in apa rece cu sare.Se spumeaza si se continua fierberea pana ce

105 voturi    8 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Bors de miel cu loboda rosie

Bors de miel cu loboda rosie

Se transeaza carnea si se pune la firt .Se spumeaza cu atentie si se continua fierberea.ceapa se

4 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe
Pachetele de pui cu sunca si cascaval

Pachetele de pui cu sunca si cascaval

Se transeaza pieptul de pui ca pentru un snitel dublu. Se bate usor apoi se aseaza deasupra pe o

2 voturi    4 comentarii
20 min
Fripturi
burdulea maria elena

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Ce buna este!

Adauga reteta
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Chec aperitiv