autor:

» » Aperitive

Rulada de pui cu omleta

Autor: Rocsi (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 03 iunie 2015

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Rocsi (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 03 iunie 2015

Ingrediente
2 jumatati piept de pui fara os, 4 oua, 1 ceapa verde, 2 felii mozzarella, sare, piper, boia de ardei dulce, 4 linguri ulei, 1 lingurita rasa rozmarin, 3 linguri suc de rosii

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

5 voturi

Mod de preparare

Intai pregatim doua omlete.
Ceapa verde o curatam, o taiem rondele.
Batem spuma doua oua, cu un praf de sare si piper.
Adaugam jumatate din ceapa verde, amestecam.
Ungem o tigaie mica cu ulei, o incingem, punem amestecul de oua.
Rumenim omleta, apoi o intoarcem usor cu o paleta sa nu se rupa, o rumenim si pe cealalta parte. La fel procedam si cu cealalta.
Jumatatile de pui le spalam, le stergem cu un servetel.
Le batem cu un ciocan de snitele, presaram sare, piper, boia dulce pe toate partile.
Punem pe fiecare bucata cate o omleta.
Taiem bucati mai lungi mozzarella, asezam deasupra.
Rulam strans fiecare rulada, prindem cu scobitori in caz de ce stau bine prinse.
Incingem uleiul intr-o tigaie, punem ruladele, presaram rozmarin, le rumenim pe toate partile, focul sa fie portivit.
Sucul de rosii il amestecam cu o canita de apa, il punem in tigaie.
Lasam sa scada la foc potrivit sosul, timp in care tot invartim ruladele, ajutandu-ne de un cleste de bucatarie.
Cand sunt gata, le scoatem pe un platou.
Le portionam si servim. Sa aveti pofta!
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de pui cu omleta" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Piftie de ciolan afumat

Piftie de ciolan afumat

Se curata bine ciolanul (daca e nevoie il parliti putin la aragaz) si il radeti cu un cutit, spalati-l

47 voturi    9 comentarii
2h 30 min
Aperitive cu carne
Drob de pui

Drob de pui

Se pun la fiert pipotele, inimile și ficățeii spălați și curățați bine, cu puțină sare.

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii

  • Rocsi (Chef de cuisine) , 05 iunie 2015

    Thank you!

  • Someone hoo knows , 04 iunie 2015

    Sooper nice! And the pictures: perfect !

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

5 voturi

Ingrediente

  • 2 jumatati piept de pui fara os
  • 4 oua
  • 1 ceapa verde
  • 2 felii mozzarella
  • sare
  • piper
  • boia de ardei dulce
  • 4 linguri ulei
  • 1 lingurita rasa rozmarin
  • 3 linguri suc de rosii

Raporteaza reteta

Retete
de Rocsi
Piept de pui umplut cu ciuperci in foietaj

Piept de pui umplut cu ciuperci in foietaj

Lasam foietajul sa se dezghete la temperatura camerei. Pieptul de pui il spalam si il tamponam cu

6 voturi    4 comentarii
1h 20 min
Aperitive cu carne
Salata cu ton si tofu

Salata cu ton si tofu

Ardeiul kapia il spalam, indepartam cotorul si toate semintele si il taiem cubulete. Ceapa verde

9 voturi    4 comentarii
20 min
Salate cu peste
Clatite umplute cu portocale in sos (de post)

Clatite umplute cu portocale in sos (de post)

Clatitele: Intr-un bol amestecam cu un tel apa minerala cu zaharul pudra,uleiul si coaja rasa de

6 voturi    7 comentarii
45 min
Retete de post

Rocsi (Chef de cuisine)

Thank you!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Covrigi de primavara Covrigi de primavara

Tai aluatul de foietaj fasii de vreo 5 cm, pun in mijlocul fasiei de aluat mozarella rasa, salam tocat marunt si parmezan ras. Dupa

0 voturi    0 comentarii
25 min
Aluaturi si Foietaje
Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat) Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat)

1. Pentru inceput facem aluatul, amestecand toate ingredientele enumerate...va trebui sa aiba consistenta unui aluat pentru placinte:

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Cornulete cu crenvursti