autor:

Adela Zilahi

» » Aperitive

Rulada de pui cu telemea si ardei gratinat

Autor: Adela Zilahi (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 04 martie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Adela Zilahi (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 04 martie 2012

Ingrediente
500 gr piept de pui dezosat, 140+ 50 gr telemea mixta, 1 ardei capia rosu, sare, piper, boia de ardei dulce, 200 gr smantana 25%, 2 oua, patrunjel verde tocat, 2 linguri de ulei, 1 lingura pesmet

Dificultate: Redusa Timp: 1h

6 voturi

Mod de preparare

Se taie felii pieptul de pui (mi-au iesit 6 felii marisoare) si se condimenteaza cu sare, piper si boia de ardei dulce, se taie telemeaua felii de 1 cm grosime, apoi fasi de 1cm si ardeiul capia, fasii. Se aseaza cate-o fasie de telemea si unul de ardei si se ruleaza. Dupa ce se ruleaza feliile de pui, se seaza intr-un vas termorezistent uns cu ulei si tapetat cu pesmet, pe diagonala ( vezi foto ). Batem ouale cu un praf de sare, adaugam smantana, 50 gr de telemea rasa si patrunjelul verde tocat.
Se toarna compozitia peste rulada si se introduce in cuptorul incalzit cca 30 min, pana ce se rumeneste deasupra. Apoi scoatem vasul si radem cascaval deasupra.
Introducem iar la cuptor pana ce se topeste cascavalul deasupra.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de pui cu telemea si ardei gratinat" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Piftie de ciolan afumat

Piftie de ciolan afumat

Se curata bine ciolanul (daca e nevoie il parliti putin la aragaz) si il radeti cu un cutit, spalati-l

47 voturi    9 comentarii
2h 30 min
Aperitive cu carne
Drob de pui

Drob de pui

Se pun la fiert pipotele, inimile și ficățeii spălați și curățați bine, cu puțină sare.

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 10 comentarii

  • Toshko Angelov , 07 februarie 2014

    cheva forte frumoss shi cu gust va doresc sanatate shi bucurie

  • Gustos Ro , 17 ianuarie 2014

    Buna ziua, doamna Marlena. Din pacate, nu puteti salva reteta direct pe e-mail. Retetele pot fi salvate doar in contul dumneavoastra. Va multumim.

  • Marlena Mihailescu , 16 ianuarie 2014

    eu voiesc sa o am in e-mailul meu si...

    • Gustos Ro , 16 ianuarie 2014

      cheva forte frumoss shi cu gust va doresc sanatate shi bucurie

    • Marlena Mihailescu , 15 ianuarie 2014

      nu ne da voie chiar daca AVEM CONT

    • Bianca_Neamu

      Bianca_Neamu (Chef de cuisine) , 15 ianuarie 2014

      Ce bine arata!!!

    • Lazar Tizu Ionut , 11 decembrie 2013

      e super buuun!! :3

    • Loredana Balan , 03 decembrie 2013

      de ce nu pot sa salvez reteta? sigur o incerc si eu

    • Yancy Vincent , 23 septembrie 2013

      cheva forte frumoss shi cu gust va doresc sanatate shi bucurie

    • Voicu Mihaela , 17 septembrie 2013

      multumim ptr. idei! pupici dulci

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

6 voturi

Ingrediente

  • 500 gr piept de pui dezosat
  • 140+ 50 gr telemea mixta
  • 1 ardei capia rosu
  • sare
  • piper
  • boia de ardei dulce
  • 200 gr smantana 25%
  • 2 oua
  • patrunjel verde tocat
  • 2 linguri de ulei
  • 1 lingura pesmet

Raporteaza reteta

Retete
de Adela Zilahi
Bilute Fanta

Bilute Fanta

In pimul rand fierbem o budinca din suc si praful de budinca dupa instructiuni. Cand este gata budinca,

3 voturi    4 comentarii
45 min
Dulciuri diverse
Placinta cu mere si nuci

Placinta cu mere si nuci

Framantam un aluat elastic din faina, zahar, unt, ou si sare. Aluatul se infolieaza si se pune la

3 voturi    2 comentarii
3h 10 min
Aluaturi si Foietaje
Melcisori  cu stafide

Melcisori cu stafide

Cernem faina intr-un castron, si facem o gaura in mijloc. Presaram drojdia in mijloc si amestecam

6 voturi    4 comentarii
2h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Bianca_Neamu

Bianca_Neamu (Chef de cuisine)

Ce bine arata!!!

Retete

din Aperitive cu carne

Crema de mascarpone cu ton Crema de mascarpone cu ton

Se pun intr-un castron bucatile de ton (scurse de ulei) din conserva si fileurile de ansoa cu putin ulei propriu si se zdrobesc cu furculita

21 voturi    1 comentariu
15 min
Aperitive
Covrigi de primavara Covrigi de primavara

Tai aluatul de foietaj fasii de vreo 5 cm, pun in mijlocul fasiei de aluat mozarella rasa, salam tocat marunt si parmezan ras. Dupa

0 voturi    0 comentarii
25 min
Aluaturi si Foietaje
Chec cu jambon