autor:

gily

» » Aperitive

rulada de pui invelita in bacon

Autor: gily (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 16 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: gily (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 16 aprilie 2010

Ingrediente
6 pulpe pui dezosate, 500 g bacon feliat, morcov, fistic, stafide, masline fara samburi, piept de pui, sare si piper.

Dificultate: Ridicata Timp: 1h 30 min

5 voturi

Mod de preparare

se ia fiecare pulpa, se bate cu ciocanul de snitel, se condimenteaza cu sare si piper, apoi se umple cu piept de pui taiat fasii si cu diferita umpluturi( masline pe morcov, fistic, stafide). Pe o folie de aluminiu se pune ulei de masline, se aseaza baconul (felie langa felie) si rulada din pulpa. Se ruleaza foarte strans si se pun la fiert 30 de minute.Dupa ce au fiert se scot din folia de aluminiu, se pun pe o tava si se introduc la cuptor cca 20 min . Se pot servi calde sau reci.
Daca ti-a placut reteta noastra "rulada de pui invelita in bacon" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Piftie de ciolan afumat

Piftie de ciolan afumat

Se curata bine ciolanul (daca e nevoie il parliti putin la aragaz) si il radeti cu un cutit, spalati-l

47 voturi    9 comentarii
2h 30 min
Aperitive cu carne
Drob de pui

Drob de pui

Se pun la fiert pipotele, inimile și ficățeii spălați și curățați bine, cu puțină sare.

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii

  • Alexandrina

    Alexandrina (Chef de cuisine) , 22 august 2012

    Am salvat reteta, imi place.

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 24 aprilie 2010

    Grozava!Imi place,si am salvat-o!

  • panseluta

    panseluta (Chef de cuisine) , 17 aprilie 2010

    buna reteta ! am mai vazut-o pe culinar sau arta culinara

Dificultate

Ridicata

Timp

1h 30 min

5 voturi

Ingrediente

  • 6 pulpe pui dezosate
  • 500 g bacon feliat
  • morcov
  • fistic
  • stafide
  • masline fara samburi
  • piept de pui
  • sare si piper.

Raporteaza reteta

Retete
de gily
BURITTO

BURITTO

Toate ingredientele se taie julien, se trag intr-o tigaie cu ulei incins. in prealabil se incinge

15 voturi    2 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne
PASTRAV PE PAT DE LEGUME LA CUPTOR

PASTRAV PE PAT DE LEGUME LA CUPTOR

Tava de cuptor se unge cu ulei de masline, in care se fac 3 paturi formate din: rondele de rosii,

31 voturi    11 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
VARZA -A -LA GILY

VARZA -A -LA GILY

Varza de toaca si se pune la fiert. Alaturi intr-o tigaie se pune carnea la calit, cand este aproape

3 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Alexandrina (Chef de cuisine)

Am salvat reteta, imi place.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Covrigi de primavara Covrigi de primavara

Tai aluatul de foietaj fasii de vreo 5 cm, pun in mijlocul fasiei de aluat mozarella rasa, salam tocat marunt si parmezan ras. Dupa

0 voturi    0 comentarii
25 min
Aluaturi si Foietaje
Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat) Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat)

1. Pentru inceput facem aluatul, amestecand toate ingredientele enumerate...va trebui sa aiba consistenta unui aluat pentru placinte:

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Plăcintă cu carne şi ciuperci