se ia fiecare pulpa, se bate cu ciocanul de snitel, se condimenteaza cu sare si piper, apoi se umple cu piept de pui taiat fasii si cu diferita umpluturi( masline pe morcov, fistic, stafide). Pe o folie de aluminiu se pune ulei de masline, se aseaza baconul (felie langa felie) si rulada din pulpa. Se ruleaza foarte strans si se pun la fiert 30 de minute.Dupa ce au fiert se scot din folia de aluminiu, se pun pe o tava si se introduc la cuptor cca 20 min . Se pot servi calde sau reci.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii