Rulada de pui

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 2 piepti de pui dezosati
  • 100 gr carne tocata macra
  • 50 gr sfecla rosie data pe razatoarea mare
  • 200 gr cascaval
  • felii de castravete acru
  • putin hrean
  • condimente

Mod de preparare

Se bate pieptul de pui (ca pentru snitel si se sareaza), dupa care se intinde si se pune cascavalul taiat felii subtiri, carnea tocata pe mijloc, sfecla rosie amestecata cu hreanul si feliutele de castravete acru.

Se serveste rece ca aperitiv sau calda, alaturi de garnitura de legume, orez sau cartofi natur.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Macrou cu lamaie pe pat de cartofi cu rozmarin

Macrou cu lamaie pe pat de cartofi cu rozmarin

Se curata, se spala se taie macroul in doua, inlaturand capul, coada si aripioarele.

Macrou cu lamaie pe pat de cartofi cu rozmarin
Salata de icre

Salata de icre

Reteta de salata de icre. Cum faci acasa salata de icre.

Salata de icre
Crap prajit cu sos de rosii si capere

Crap prajit cu sos de rosii si capere

Crap prajit cu sos de rosii si capere
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor