Se amesteca cu un mixer vertical sau cu un robot de bucatarie ingredientele,mai putin faina, ricotta , mararul.Adaugam faina si mixam din nou oana ajungem la consistenta unui aluat pt clatite.Branza se amesteca bine cu mararul sau patrunjelul.
Incingem o tigaie teflonata, o ungem cu un strop de ulei de masline si adaugam aluat cat sa acopere tot fundul tigaii la o grosime de 0,5 – 0,7 cm.Cand incepe sa se desprinda singura o intoarcem pe partea cealalta inca un minut sau doua,la foc mediu.
Lasam la racit pancakes-urile si le umplem cu amestecul de branza.Mie din aceste ingrediente mi-a iesit o singura rulada pt ca am folosit o tigaie mare,dar daca folositi tigaie mai mica va ies in jur de 2-3.
Le rulam si le taiem in bucati de cca 2 cm.Se servesc ca aperitiv.Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii