autor:

ana catalina focsa

» » Aperitive

Rulada de sfecla cu branza

Autor: ana catalina focsa (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 07 martie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ana catalina focsa (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 07 martie 2011

Ingrediente
1 sfecla fiarta de cca 125 gr, 200 gr ricotta sau urda, 1 catel de usturoi, 1 ou, sare, 1 lingurita de ulei de masline, 7 linguri de faina, 100 ml lapte, marar verde sau patrunjel

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

3 voturi

Mod de preparare

Se amesteca cu un mixer vertical sau cu un robot de bucatarie ingredientele,mai putin faina, ricotta , mararul.Adaugam faina si mixam din nou oana ajungem la consistenta unui aluat pt clatite.Branza se amesteca bine cu mararul sau patrunjelul.
Incingem o tigaie teflonata, o ungem cu un strop de ulei de masline si adaugam aluat cat sa acopere tot fundul tigaii la o grosime de 0,5 – 0,7 cm.Cand incepe sa se desprinda singura o intoarcem pe partea cealalta inca un minut sau doua,la foc mediu.
Lasam la racit pancakes-urile si le umplem cu amestecul de branza.Mie din aceste ingrediente mi-a iesit o singura rulada pt ca am folosit o tigaie mare,dar daca folositi tigaie mai mica va ies in jur de 2-3.
Le rulam si le taiem in bucati de cca 2 cm.Se servesc ca aperitiv.Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de sfecla cu branza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Topchit

Topchit

Ouale intregi se bat bine cu sare. Intr-o tigaie incinsa se topeste untul si se adauga ouale batute.

2 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive cu brinza
Aperitiv cu brânză

Aperitiv cu brânză

Se face o compoziție omogenă din toate ingredientele precizate. Se adaugă piper, sare, un pic

0 voturi    1 comentariu
30 min
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Adriana K.D.

    Adriana K.D. (Chef de cuisine) , 07 martie 2011

    ce bine arata!

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

3 voturi

Ingrediente

  • 1 sfecla fiarta de cca 125 gr
  • 200 gr ricotta sau urda
  • 1 catel de usturoi
  • 1 ou
  • sare
  • 1 lingurita de ulei de masline
  • 7 linguri de faina
  • 100 ml lapte
  • marar verde sau patrunjel

Raporteaza reteta

Retete
de ana catalina focsa
Omleta de cartofi

Omleta de cartofi

Se curata cartofii, se spala bine si se taie in bucatele mici. Acelasi lucru se face si cu ceapa.

99 voturi    31 comentarii
45 min
Aperitive cu oua
Cartofi noi cu unt si marar

Cartofi noi cu unt si marar

Cartofii noi se pun intr-un castron cu apa rece sau calduta, li se rade coaja subtire, se spala bine

9 voturi    3 comentarii
20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Spuma de capsuni

Spuma de capsuni

Gelatina foi se inmoaie in apa rece. Galbenusurile se freaca cu zahar. Capsunile se spala, se taie

4 voturi    1 comentariu
30 min
Spume si creme dulci
Adriana K.D.

Adriana K.D. (Chef de cuisine)

ce bine arata!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Pateuri cu branza vegana si masline verzi Pateuri cu branza vegana si masline verzi

Intai pregatim umplutura- dam pe razatoare branza si amestecam cu maslinele taiate si cu zaatar si amestecam bine. Intindem o foaie

1 vot    0 comentarii
1h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Batoane de porumb cu branza Batoane de porumb cu branza

Se strecoara porumbul si se amesteca cu ouale, uleiul, branza si restul ingredientelor in afara de pesmet. Se amesteca bine pana se

1 vot    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive cu brinza
Tarta cu branza si dovlecei