Ingrediente
1 sfecla fiarta de cca 125 gr, 200 gr ricotta sau urda, 1 catel de usturoi, 1 ou, sare, 1 lingurita de ulei de masline, 7 linguri de faina, 100 ml lapte, marar verde sau patrunjel
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
3 voturi
Mod de preparare
Incingem o tigaie teflonata, o ungem cu un strop de ulei de masline si adaugam aluat cat sa acopere tot fundul tigaii la o grosime de 0,5 – 0,7 cm.Cand incepe sa se desprinda singura o intoarcem pe partea cealalta inca un minut sau doua,la foc mediu.
Lasam la racit pancakes-urile si le umplem cu amestecul de branza.Mie din aceste ingrediente mi-a iesit o singura rulada pt ca am folosit o tigaie mare,dar daca folositi tigaie mai mica va ies in jur de 2-3.
Le rulam si le taiem in bucati de cca 2 cm.Se servesc ca aperitiv.Pofta buna!