Rulada de sfecla cu branza

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Rulada de sfecla cu branza

Ingrediente

  • 1 sfecla fiarta de cca 125 gr
  • 200 gr ricotta sau urda
  • 1 catel de usturoi
  • 1 ou
  • sare
  • 1 lingurita de ulei de masline
  • 7 linguri de faina
  • 100 ml lapte
  • marar verde sau patrunjel

Mod de preparare

Se amesteca cu un mixer vertical sau cu un robot de bucatarie ingredientele,mai putin faina, ricotta , mararul.Adaugam faina si mixam din nou oana ajungem la consistenta unui aluat pt clatite.Branza se amesteca bine cu mararul sau patrunjelul.

Incingem o tigaie teflonata, o ungem cu un strop de ulei de masline si adaugam aluat cat sa acopere tot fundul tigaii la o grosime de 0,5 – 0,7 cm.Cand incepe sa se desprinda singura o intoarcem pe partea cealalta inca un minut sau doua,la foc mediu.

Lasam la racit pancakes-urile si le umplem cu amestecul de branza.Mie din aceste ingrediente mi-a iesit o singura rulada pt ca am folosit o tigaie mare,dar daca folositi tigaie mai mica va ies in jur de 2-3.

Le rulam si le taiem in bucati de cca 2 cm.Se servesc ca aperitiv.Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu foi de napolitana

Prajitura cu foi de napolitana

Reteta de prajitura cu foi de napolitana. Cum prepari prajitura cu foi de napolitana reteta simpla, rapida, fara coacere.

Prajitura cu foi de napolitana
Ciorba de perisoare

Ciorba de perisoare

Ciorba de perisoare
Musaca de toamna

Musaca de toamna

Se indeparteaza cotorul la vinete, se spala, se sterg si se taie pe lung, in feliii groase de 1 cm.

Musaca de toamna
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor