Ingrediente
Pentru aluat:, 450 g spanac ( eu am folosit congelat, dar bine scurs de apă ), 3 ouă , 250 g făină cernută, 4 linguri cu smântână , 1 linguriță cu bicarbonat , 1 lgta praf de copt, sare și piper după gust, Pentru umplutură:, 100 g unt moale, 300 g brânză de vaci, 1 ardei gras roșu, 1 ardei gras galben (portocaliu) , 2 linguri cu smântână ( de preferat smântâna de la țară deoarece este mai cremoasă ) , sare si piper după gust 
Dificultate: Medie | Timp: 1h
1 vot
Mod de preparare
Pentru umplutura blendam branza de vaci pana a devenit ca o crema apoi adaugam untul moale si smantana .Se mixeaza pana devine cremoasa.La final se adauga ardeii taiati cubulete si se condimenteaza cu sare si piper. Intre timp foaia rulata s-a racit , o umplem cu crema de branza si apoi o rulam in folie de aluminiu si o lasam apoi in frigider 2-3 ore. Se serveste ca aperitiv taiata in felii . Este un aperitiv deosebit si aspectuos, servit alaturi de chiftelute,branza telemea,carnat si niste inele de ceapa sau langa drob de miel facut de paste.