autor:

rosca constanta

» » Aperitive

RULADA DE SPANAC

Autor: rosca constanta (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 30 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: rosca constanta (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 30 martie 2009

Ingrediente
100 gr.faina, 100 gr.unt, 200ml lapte, 300 gr. spanac oparit si scurs, 4 oua, 200 gr.brinza proaspata, 100 gr.telemea, 100 gr.parmezan sau cascaval, 2 ardei grasi, sare, piper, verdeata

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Se topeste untul, se adauga faina, laptele, iar, dupa ce se leaga, spanacul. Se ia de pe foc si se lasa la racit, dupa care se adauga galbenusurile, iar la urma albusurile batute spuma, sare si piper.

Se toarna compozitia intr-o tava tapetata cu hirtie de copt si se coace aprox. 25 minute. Dupa aceea se pune intr-un prosop umed si se ruleaza.

Crema: brinza proaspata se paseaza si se amestecacu telemeaua rasa si parmezanul, se adauga ardeiul gras taiat cubulete si condimente dupa gust.
Daca ti-a placut reteta noastra "RULADA DE SPANAC" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Rulada de spanac cu branza si ardei

Rulada de spanac cu branza si ardei

Spanacul se mixeaza la robot pina se marunteste bine, se adauga ouale, sare si piper dupa gust. Faina

6 voturi    6 comentarii
1h
Retete vegetariene
RULADA CU SPANAC

RULADA CU SPANAC

Spanacul se lasa la dezghetat, se pune intr-o sita si il presam astfel incat sa se scurga bine,apoi

0 voturi    1 comentariu
1h 20 min
Aperitive cu oua

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 100 gr.faina
  • 100 gr.unt
  • 200ml lapte
  • 300 gr. spanac oparit si scurs
  • 4 oua
  • 200 gr.brinza proaspata
  • 100 gr.telemea
  • 100 gr.parmezan sau cascaval
  • 2 ardei grasi
  • sare
  • piper
  • verdeata

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Pateuri cu branza sarata si vanata Pateuri cu branza sarata si vanata

Aluatul il scoatem de cu seara in frigider sa se dezghete. Umplutura- intr-un bol amestecam bine branzeturile, adaugam vanata si usturoiul

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Pateuri cu branza vegana si masline verzi Pateuri cu branza vegana si masline verzi

Intai pregatim umplutura- dam pe razatoare branza si amestecam cu maslinele taiate si cu zaatar si amestecam bine. Intindem o foaie

1 vot    0 comentarii
1h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Saratele la presa