autor:

rosca constanta

» » Aperitive

RULADA DE SPANAC

Autor: rosca constanta (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 30 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: rosca constanta (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 30 martie 2009

Ingrediente
100 gr.faina, 100 gr.unt, 200ml lapte, 300 gr. spanac oparit si scurs, 4 oua, 200 gr.brinza proaspata, 100 gr.telemea, 100 gr.parmezan sau cascaval, 2 ardei grasi, sare, piper, verdeata

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Se topeste untul, se adauga faina, laptele, iar, dupa ce se leaga, spanacul. Se ia de pe foc si se lasa la racit, dupa care se adauga galbenusurile, iar la urma albusurile batute spuma, sare si piper.

Se toarna compozitia intr-o tava tapetata cu hirtie de copt si se coace aprox. 25 minute. Dupa aceea se pune intr-un prosop umed si se ruleaza.

Crema: brinza proaspata se paseaza si se amestecacu telemeaua rasa si parmezanul, se adauga ardeiul gras taiat cubulete si condimente dupa gust.
Daca ti-a placut reteta noastra "RULADA DE SPANAC" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Rulada cu spanac si crema de branza

Rulada cu spanac si crema de branza

Se face mai intai un blat din pandispan in care se pune si piureul de spanac. Se separa oualele,

3 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu brinza
Rulada cu carne si spanac

Rulada cu carne si spanac

Spanacul se fierbe si se lasa la scurs, apoi se toaca si se amesteca cu usturoiul. Carnea, ouale

6 voturi    2 comentarii
1h
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 100 gr.faina
  • 100 gr.unt
  • 200ml lapte
  • 300 gr. spanac oparit si scurs
  • 4 oua
  • 200 gr.brinza proaspata
  • 100 gr.telemea
  • 100 gr.parmezan sau cascaval
  • 2 ardei grasi
  • sare
  • piper
  • verdeata

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Placinte sarate cu branza Placinte sarate cu branza

Drojdia proaspata se marunteste într-un castronel, se adauga o linguriță de zahăr și puțină apă caldă, cât să se

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Foietaj cu sunca si branza topita Foietaj cu sunca si branza topita

Se dezgheata aluatul si se taie fasii subtiri cam cat degetul mic (vor iesi mai multe bucati) ori cat degetul mare ( mai putine). Se

0 voturi    0 comentarii
10 min
Aperitive
Rulouri de vinete