Se topeste untul, se adauga faina, laptele, iar, dupa ce se leaga, spanacul. Se ia de pe foc si se lasa la racit, dupa care se adauga galbenusurile, iar la urma albusurile batute spuma, sare si piper.
Se toarna compozitia intr-o tava tapetata cu hirtie de copt si se coace aprox. 25 minute. Dupa aceea se pune intr-un prosop umed si se ruleaza.
Crema: brinza proaspata se paseaza si se amestecacu telemeaua rasa si parmezanul, se adauga ardeiul gras taiat cubulete si condimente dupa gust.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii