autor:

rosca constanta

» » Aperitive

RULADA DE SPANAC

Autor: rosca constanta (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 30 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: rosca constanta (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 30 martie 2009

Ingrediente
100 gr.faina, 100 gr.unt, 200ml lapte, 300 gr. spanac oparit si scurs, 4 oua, 200 gr.brinza proaspata, 100 gr.telemea, 100 gr.parmezan sau cascaval, 2 ardei grasi, sare, piper, verdeata

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Se topeste untul, se adauga faina, laptele, iar, dupa ce se leaga, spanacul. Se ia de pe foc si se lasa la racit, dupa care se adauga galbenusurile, iar la urma albusurile batute spuma, sare si piper.

Se toarna compozitia intr-o tava tapetata cu hirtie de copt si se coace aprox. 25 minute. Dupa aceea se pune intr-un prosop umed si se ruleaza.

Crema: brinza proaspata se paseaza si se amestecacu telemeaua rasa si parmezanul, se adauga ardeiul gras taiat cubulete si condimente dupa gust.
Daca ti-a placut reteta noastra "RULADA DE SPANAC" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Rulada cu spanac si branza de vaci

Rulada cu spanac si branza de vaci

Se pune spanacul la desghetat, se lasa la scurs si apoi se pune intr-un vas si se amesteca cu putin

7 voturi    7 comentarii
1h
Aperitive
Rulada de spanac cu branza si ardei

Rulada de spanac cu branza si ardei

Spanacul se mixeaza la robot pina se marunteste bine, se adauga ouale, sare si piper dupa gust. Faina

5 voturi    6 comentarii
1h
Retete vegetariene
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 37 %
299.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 100 gr.faina
  • 100 gr.unt
  • 200ml lapte
  • 300 gr. spanac oparit si scurs
  • 4 oua
  • 200 gr.brinza proaspata
  • 100 gr.telemea
  • 100 gr.parmezan sau cascaval
  • 2 ardei grasi
  • sare
  • piper
  • verdeata

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Tarta cu legume si branza de capra Tarta cu legume si branza de capra

Intai pregatim legumele. Taiem vanata felii rotunde, le ungem cu ulei de masline si le frigem in cuptor pana se rumenesc putin, 15-20

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Mamaliga cu branza (in straturi) Mamaliga cu branza (in straturi)

Acest preparat se serveste foarte des in zona Ardealului, mai ales la tara. In timpul vacantelor petrecute la tara, nu exista saptamana

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Rosii umplute
Black Friday Oster Romania
Black Friday Oster Romania