autor:

lidia

» » Aperitive

Rulada de sunca cu branza

Autor: lidia (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: lidia (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 aprilie 2009

Ingrediente
5 oua ,300 gr.sunca, 250 gr. cas sau cascaval sau dupa preferinta, 250 gr.ardei rosu, 5 ling. smantana, 5 ling. faina, verdeata [patrunjel sau marar], sare, piper.

Dificultate: Medie Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Se bat albusurile spuma cu sare, se adauga galbenusurile, faina, apoi smantana, sunca taiata cubulete mici, ardeiul taiat marunt, casul maruntit sau dat pe razatoare si verdeata.  Se condimenteaza si se amesteca usor. Se coace la foc tare 20 minute dupa care se reduce la jumatate focul si se coace in continuare. Pofta buna. Se coace in tava ingusta.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de sunca cu branza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Rulada aperitiv cu branza si sunca de pui

Rulada aperitiv cu branza si sunca de pui

Amestecam galbenusurile cu smantantna.Apoi amestecam la galbenusuri si faina impreuna cu praful de

22 voturi    8 comentarii
3h
Aperitive cu brinza
Rulada aperitiv cu branza albastra si sunca

Rulada aperitiv cu branza albastra si sunca

Separam albusurile de galbenusuri. Pentru preparea aluatului se bat spumă albuşurile cu sare,cu

35 voturi    14 comentarii
1h
Aperitive cu carne

  • 0 comentarii

Dificultate

Medie

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • 5 oua ,300 gr.sunca
  • 250 gr. cas sau cascaval sau dupa preferinta
  • 250 gr.ardei rosu
  • 5 ling. smantana
  • 5 ling. faina
  • verdeata [patrunjel sau marar]
  • sare
  • piper.

Raporteaza reteta

Retete

din Aperitive cu carne

Crema de mascarpone cu ton Crema de mascarpone cu ton

Se pun intr-un castron bucatile de ton (scurse de ulei) din conserva si fileurile de ansoa cu putin ulei propriu si se zdrobesc cu furculita

21 voturi    1 comentariu
15 min
Aperitive
Covrigi de primavara Covrigi de primavara

Tai aluatul de foietaj fasii de vreo 5 cm, pun in mijlocul fasiei de aluat mozarella rasa, salam tocat marunt si parmezan ras. Dupa

0 voturi    0 comentarii
25 min
Aluaturi si Foietaje
Arici din ficat de pasare