autor:

lidia

» » Aperitive

Rulada de sunca cu branza

Autor: lidia (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: lidia (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 aprilie 2009

Ingrediente
5 oua ,300 gr.sunca, 250 gr. cas sau cascaval sau dupa preferinta, 250 gr.ardei rosu, 5 ling. smantana, 5 ling. faina, verdeata [patrunjel sau marar], sare, piper.

Dificultate: Medie Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Se bat albusurile spuma cu sare, se adauga galbenusurile, faina, apoi smantana, sunca taiata cubulete mici, ardeiul taiat marunt, casul maruntit sau dat pe razatoare si verdeata. Se condimenteaza si se amesteca usor. Se coace la foc tare 20 minute dupa care se reduce la jumatate focul si se coace in continuare. Pofta buna. Se coace in tava ingusta.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de sunca cu branza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Rulada aperitiv cu branza albastra si sunca

Rulada aperitiv cu branza albastra si sunca

Separam albusurile de galbenusuri. Pentru preparea aluatului se bat spumă albuşurile cu sare,cu

29 voturi    14 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Rulada aperitiv cu branza si sunca de pui

Rulada aperitiv cu branza si sunca de pui

Amestecam galbenusurile cu smantantna.Apoi amestecam la galbenusuri si faina impreuna cu praful de

20 voturi    8 comentarii
3h
Aperitive cu brinza

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • 5 oua ,300 gr.sunca
  • 250 gr. cas sau cascaval sau dupa preferinta
  • 250 gr.ardei rosu
  • 5 ling. smantana
  • 5 ling. faina
  • verdeata [patrunjel sau marar]
  • sare
  • piper.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Clatite cu piept de pui si smantana