autor:

burdulea maria elena

» » Aperitive

RULADA DIN BRANZA DE VACI

Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 14 octombrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 14 octombrie 2009

Ingrediente
250 g branza de vaci, 1/2 pachet unt, 2-3 linguri nuci macinate, 5 catei de usturoi, 1/2 lamaie(sucul), 2 linguri patrunjel verde tocat, 1 lingura marar verde tocat, sare, piper.

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

2 voturi

Mod de preparare

Branza se fraca cu untul bine, adaugam nucile, usturoiul dat prin presa, potrivim de sare si piper. Amestecam totul f. bine, adaugam sucul de lamaie si verdeata, omogenizam bine, asezam compozitia pe o foaie de celofan si rulam. Se pune rulada in frigider si se pastreaza 7-8 ore la rece, dupa care se taie felii si se consuma. Se poate folosi si la platouri, alaturi de aperitive.
Daca ti-a placut reteta noastra "RULADA DIN BRANZA DE VACI" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Tarta cu branzeturi si crusta de porumb cu oua

Tarta cu branzeturi si crusta de porumb cu oua

Aluatul: Drojdia o frecam cu zaharul pana se dizolva. Cernem faina intr-un bol, punem sarea. Adaugam

0 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Aperitive cu brinza
saratele

saratele

Toate ingredientele se amesteca cu faina pana se formeaza un aluat potrivit numai bun de intins.

19 voturi    10 comentarii
1h
Aperitive cu brinza

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 60 %
499.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • cristina i.

    cristina i. (Chef de cuisine) , 16 noiembrie 2009

    Merita incercata rulada, pare tare buna!

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 25 octombrie 2009

    Da, e cam indrazneata combinatia, dar merita increcata.

  • COSTINELA  M.

    COSTINELA M. (Chef de cuisine) , 22 octombrie 2009

    Nuci cu usturoi ? Sunt curioasa sa incerc se pare ca e delicios.

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 15 octombrie 2009

      Imi place foarte, foarte mult

    • mariana scarlat

      mariana scarlat (Chef de cuisine) , 15 octombrie 2009

      Foarte buna!

    • Adrian

      Adrian (Chef de cuisine) , 15 octombrie 2009

      Ceva asemanator, ma refer la compozitie, fac si eu, pentru paine prajita.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

15 min

2 voturi

Ingrediente

  • 250 g branza de vaci
  • 1/2 pachet unt
  • 2-3 linguri nuci macinate
  • 5 catei de usturoi
  • 1/2 lamaie(sucul)
  • 2 linguri patrunjel verde tocat
  • 1 lingura marar verde tocat
  • sare
  • piper.

Raporteaza reteta

Retete
de burdulea maria elena
Tort OM DE ZAPADA

Tort OM DE ZAPADA

Se face un blat dupa metoda: separam albusul de galbenus. Batem spuma tare cu robotul cele 7 albusuri,

9 voturi    11 comentarii
1h
Torturi
Fasole frecata

Fasole frecata

Fasolea spalata, se pune la fiert cu apa rece. Eu obisnuiesc dupa ce incepe fasolea sa fiarba si

11 voturi    21 comentarii
2h 30 min
Retete de post
Chiftele de carne

Chiftele de carne

Punem intrun vas, carnea tocata de vita si de porc, adaugam painea muiata in apa si stoarsa bine,

12 voturi    7 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

cristina i. (Chef de cuisine)

Merita incercata rulada, pare tare buna!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Tarta cu legume si branza de capra Tarta cu legume si branza de capra

Intai pregatim legumele. Taiem vanata felii rotunde, le ungem cu ulei de masline si le frigem in cuptor pana se rumenesc putin, 15-20

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Mamaliga cu branza (in straturi) Mamaliga cu branza (in straturi)

Acest preparat se serveste foarte des in zona Ardealului, mai ales la tara. In timpul vacantelor petrecute la tara, nu exista saptamana

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Specialitate de cascaval - 2