Branza se fraca cu untul bine, adaugam nucile, usturoiul dat prin presa, potrivim de sare si piper. Amestecam totul f. bine, adaugam sucul de lamaie si verdeata, omogenizam bine, asezam compozitia pe o foaie de celofan si rulam. Se pune rulada in frigider si se pastreaza 7-8 ore la rece, dupa care se taie felii si se consuma. Se poate folosi si la platouri, alaturi de aperitive.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii