autor:

burdulea maria elena

» » Aperitive

Rulada din carne de porc cu arome de primavara

Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 18 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 18 aprilie 2010

Ingrediente
1 kg carne tocata de porc, 2 lingurite boia, piper macinat, 3 lingurite vegeta, sare, 2 felii de paine, 1 cartof de marimea unui mar, 1 legatura usturoi verde(eu am pus si 3 catei), 1 legatura ceapa verde, 1 legatura patrunjel verde tocat, 3 linguri faina, 3 oua.

Dificultate: Medie Timp: 1h 40 min

8 voturi

Mod de preparare

Inmuiem painea, o stoarcem bine, o punem intrun castron. Cartoful curatat, spalat, se razuieste pe razatoare cu gauri mici, se adauga peste paine, adaugam carnea, verdeata spalata si taiata marunt, boiaua, piperul, vegeta, ouale, faina si amestecam cu forta pana se obtine o pasta omogena. Potrivim de sare daca mai e nevoie. In cazul in care se adauga sare se mai framanta pasta de rulada. Intro tava de cozonac, tapetata cu hartie de copt, rasturnam compozitia si o indesam bine in tava. Introducem tava in cuptorul preincalzit si coacem la foc potrivit cam 1 ora si 15-20 minute. Se afce testul cu scobitoarea care trebuie sa fie curata daca rulada este coapta. Se lasa la racit, se pune apoi la rece, se feliaza si se aseaza pe platou pe pat de salata sau dupa imaginatie, se serveste langa alte aperitive.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada din carne de porc cu arome de primavara" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Vinete umplute

Vinete umplute

Urmarind o emisiune intr-una din zile am vazut aceasta reteta si mi-am spus ca trebuie neaparat sa

8 voturi    5 comentarii
45 min
Aperitive cu carne
Chiftelute din carne

Chiftelute din carne

Se spala, se lasa la scurs si apoi se toaca carnea. Odata cu carnea se toaca si ceapa, mararul si

2 voturi    6 comentarii
1h 20 min
Aperitive cu carne
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 40 %
389.99 lei
233.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 9 comentarii
  • Fara foto

  • vera

    vera (Chef de cuisine) , 30 august 2010

    Arata ft bine; Felicitari!!! Fotografiile sunt ft reusite!!

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 30 august 2010

    Este Constanta, astept pareri, daca o incerci.

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 30 august 2010

    O bunatate !

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 18 iulie 2010

      Imi cer scuze, imi pare bine sa vad ca sunt prezente toate pozele postate.

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 16 iulie 2010

      Foarte bine arata Elena.Eu am reusit sa vad toate pozele.Felicitari.

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 21 aprilie 2010

      E foarte curios ca eu am postat vreo 8 poze, insa din cauza publicitatii care intra in locul pozelor acestea nu se vad, cun e posibil asa ceva? In locul pozelor atasate intra anunturi google, atunci ce rost mai are munca noastra daca ne sufoca publicitatea? As vrea sa stiu daca persoanele care vizualizeaza aceasta reteta pot vizualiza si imaginile cu preparatul. Camelia scrie ca se vede doar o pozaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    • Camelia Grosu

      Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 20 aprilie 2010

      Singura poza care a iesit arata foarte bine.Pare sa fie si foarte bun.

    • Fara foto

      burdulea maria elena , 19 aprilie 2010

      Nu stiu ce sa intampla ca nu mi se deschid pozele atasatae, oare de ce?

    • Piri Piri e Canela

      Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 19 aprilie 2010

      Arata super!cu siguranta gustul e pe masura,salvat!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h 40 min

8 voturi

Ingrediente

  • 1 kg carne tocata de porc
  • 2 lingurite boia
  • piper macinat
  • 3 lingurite vegeta
  • sare
  • 2 felii de paine
  • 1 cartof de marimea unui mar
  • 1 legatura usturoi verde(eu am pus si 3 catei)
  • 1 legatura ceapa verde
  • 1 legatura patrunjel verde tocat
  • 3 linguri faina
  • 3 oua.

Raporteaza reteta

Retete
de burdulea maria elena
Tort OM DE ZAPADA

Tort OM DE ZAPADA

Se face un blat dupa metoda: separam albusul de galbenus. Batem spuma tare cu robotul cele 7 albusuri,

9 voturi    11 comentarii
1h
Torturi
Fasole frecata

Fasole frecata

Fasolea spalata, se pune la fiert cu apa rece. Eu obisnuiesc dupa ce incepe fasolea sa fiarba si

11 voturi    21 comentarii
2h 30 min
Retete de post
Chiftele de carne

Chiftele de carne

Punem intrun vas, carnea tocata de vita si de porc, adaugam painea muiata in apa si stoarsa bine,

12 voturi    7 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

vera (Chef de cuisine)

Arata ft bine; Felicitari!!! Fotografiile sunt ft reusite!!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Mic dejun in lipie, cu muschiulet fraged de porc