autor:

Camelia Grosu

» » Aperitive

Rulada din carne tocata

Autor: Camelia Grosu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Camelia Grosu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 aprilie 2010

Ingrediente
-2 1/2 felii de paine, -3 cepe, -1 conserva mica de porumb, -800g carne tocata, -1 ou, -130 g masline verzi fara samburi, -1/2 gogosar murat taiat fasiute foarte fine, -sare, -piper, -2 linguri de mustar care dau savoarea

Dificultate: Medie Timp: 2h

11 voturi

Mod de preparare

Se inmoaie painea intr-un castron cu apa. Se toaca ceapa si se pune intr-un castron, se pune porumbul scurs (1/3 din conserva mare), se pune oul ( la mine s-a nimerit un ou cu 2 galbenusuri), maslinele taiate felii in trei, painea stoarsa bine, gogosarul, piperul, sarea si mustarul. Se pune apoi carnea si le amestec bine. Se unge o forma de cozonac cu ulei, se imbraca in hartie de copt, se unge cu ulei, se pune in ea carnea careia ii dam forma de cozonac si se da la cuptor la 180*C pana se coace. Se serveste cu diverse garnituri de cartofi, de orez cu ciuperci, dovlecei prajiti...
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada din carne tocata" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Rulada din carne tocata

Rulada din carne tocata

Inimile fierte le dam prin masina de tocat carne,amestecam cu carnea tocata,adaugam ouale si condimentele,amestecam

59 voturi    4 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Ruladă din carne tocată de pasăre și ouă de prepeliță

Ruladă din carne tocată de pasăre și ouă de prepeliță

-Se fierb tare 18 ouă de prepeliță. -Se spală ardeii și se taie sub formă de bețișoare. -Se

6 voturi    4 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 27 mai 2010

    Rulada din carne tocata de vita.

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 17 mai 2010

    A fost o bunatate cred, eu nu pun porumb, dar ma tenteaza.

  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine) , 14 mai 2010

    Foarte fina si apetisanta!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

2h

11 voturi

Ingrediente

  • -2 1/2 felii de paine
  • -3 cepe
  • -1 conserva mica de porumb
  • -800g carne tocata
  • -1 ou
  • -130 g masline verzi fara samburi
  • -1/2 gogosar murat taiat fasiute foarte fine
  • -sare
  • -piper
  • -2 linguri de mustar care dau savoarea

Raporteaza reteta

Retete
de Camelia Grosu
Gogosele umplute

Gogosele umplute

Apa, uleiul si sarea se dau in clocot, se iau de pe foc si se toarna faina dintr-o data toata batandu-se

13 voturi    7 comentarii
1h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Chec din carne de porc

Chec din carne de porc

Se fierb 20 de minute ouale, le introducem apoi in apa rece, le curatam si le taiem in doua pe lung.

13 voturi    6 comentarii
45 min
Aperitive cu carne
Sos de carne

Sos de carne

Intr-o cratita se pune carnea, sucul de rosii, usturoiul curatat si taiat felii, mirodeniile, uleiul,

11 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Sosuri

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Rulada din carne tocata de vita.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Drob de miel