autor:

Fara foto

» » Aperitive

Rulada din carne tocata

Autor: Tania (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 26 decembrie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Tania (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 26 decembrie 2008

Ingrediente
600 gr carne tocata(eu am pus de porc), 2 inimi de porc fierte, 3 oua, 1 legatura mica de ceapa verde, condimente dupa gust: delikat,patrunjel proaspat,marar proaspat,piper alb macinat,nucsoara, Pentru umplutura:, 2 linguri mustar, 10 felii subtiri de bacon, 4-5 oua fierte, 50 ml vin alb sec

Dificultate: Redusa Timp: 1h

59 voturi

Mod de preparare

Inimile fierte le dam prin masina de tocat carne,amestecam cu carnea tocata,adaugam ouale si condimentele,amestecam bine, intindem aluatul astfel format si-l ungem cu mustar, asezam feliile de bacon si in mijloc ouale fierte, rulam cu grija. Ruloul il asezam pe o folie de aluminiu uns cu putina margarina/unt il infasuram si-l bagam la cuptor preincalzit la 200* pt 30 min, dupa timpul asta desfacem folia de-o parte si-l stropim cu vin, il mai lasam la cuptor pana se rumeneste.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada din carne tocata" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Rulada din carne tocata

Rulada din carne tocata

Amestecam toate ingredientele(fara oul pt uns rulada), framantam bine, apoi asezam compozitia intro

19 voturi    4 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Rulada din carne tocata

Rulada din carne tocata

Se spala carnea, se lasa la scurs si apoi se toaca. Odata cu carnea se mai da prin masina de tocat

18 voturi    13 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 19 aprilie 2010

    A mea proaspat facuta, dar fara ou, arata asa...

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 11 iulie 2009

    Arata extraordinar,iar gustul cred ca e la fel.Prefer aceste preparate facute in casa in locul salamurilor din comert.

  • Alexandrina

    Alexandrina (Chef de cuisine) , 24 iunie 2009

    As incerca-o, dar fara inima de porc, mai degraba as pune ficat, ca tine, Cely.

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 26 martie 2009

      Eu adaug o bucatica de ficat fiert putin, sau un pate de ficat. Da un gust pastos si bun.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

59 voturi

Ingrediente

  • 600 gr carne tocata(eu am pus de porc)
  • 2 inimi de porc fierte
  • 3 oua
  • 1 legatura mica de ceapa verde
  • condimente dupa gust: delikat,patrunjel proaspat,marar proaspat,piper alb macinat,nucsoara
  • Pentru umplutura:
  • 2 linguri mustar
  • 10 felii subtiri de bacon
  • 4-5 oua fierte
  • 50 ml vin alb sec

Raporteaza reteta

Retete
de Tania
Prajitura cu ciocolata amaruie si nuci

Prajitura cu ciocolata amaruie si nuci

Rupem ciocolata in bucati mici si o topim impreuna cu untul pe foc mic, intr-un vas amestecam galbenusurile

64 voturi    11 comentarii
50 min
Prajituri
Merluciu cu creveti

Merluciu cu creveti

Taiem pestele in bucati potrivite, curatam crevetii de coaja si asezam impreuna cu pestele intr-un

57 voturi    10 comentarii
50 min
Mancaruri cu peste

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

A mea proaspat facuta, dar fara ou, arata asa...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Cirnaciori la tefal