Se fac 8 clatite
Carnea si ficatul se fierb, ceapa se caleste, se dau pe masina impreuna cu painea muiata in lapte,se condimenteaza si se adauga 2 oua.
Cu aceasta comozitie se umplu 6 clatite.
Doua foi de clatite se asaza intr-o tava de chec unsa cu margarina,astfel incat la mijloc sa se suprapuna si sa acopere marginile tavii.
Se bat doua oua,condimentate cu sare si piper. Fiecare clatita umpluta se trece prin oul batut,Se asaza in tava tapetata cu foi de clatita astfel: 3 clatite pe fundul tavii, Doua clatite pe spatiile dintre cele 3 si ultima clatita pe spatiul dintre clatitele de pe stratul al doilea. (piramida). Se acopera cu foile de clatite ce tapeteaza tava, se unge cu ou, se da la cuptor pentru jumatate de ora. Se taie felii dupa ce se raceste rulada.Servim la aperitiv.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii