autor:

Cely Snijec

» » Aperitive

Rulada de clatite umpute

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 30 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 30 aprilie 2009

Ingrediente
Clatite, 300g faina, 50 ml ulei, 2 oua, lapte, Umplutura, 200 g ficat, 200 g carne de porc, 1 ceapa, 2 felii paine, 4 oua, ulei, sare,

Dificultate: Redusa Timp: 1h

10 voturi

Mod de preparare

Se fac 8 clatite
Carnea si ficatul se fierb, ceapa se caleste, se dau pe masina impreuna cu painea muiata in lapte,se condimenteaza si se adauga 2 oua.
Cu aceasta comozitie se umplu 6 clatite.
Doua foi de clatite se asaza intr-o tava de chec unsa cu margarina,astfel incat la mijloc sa se suprapuna si sa acopere marginile tavii.
Se bat doua oua,condimentate cu sare si piper. Fiecare clatita umpluta se trece prin oul batut,Se asaza in tava tapetata cu foi de clatita astfel: 3 clatite pe fundul tavii, Doua clatite pe spatiile dintre cele 3 si ultima clatita pe spatiul dintre clatitele de pe stratul al doilea. (piramida). Se acopera cu foile de clatite ce tapeteaza tava, se unge cu ou, se da la cuptor pentru jumatate de ora. Se taie felii dupa ce se raceste rulada.Servim la aperitiv.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de clatite umpute" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Platouri festive

Platouri festive

1. Platou cu bete frigarui asezate pe pat de salata verde: Masline verzi+ ardei rosu+ chiftelute+

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Costita fiarta cu usturoi

Costita fiarta cu usturoi

Se spala costita si se pune la fiert in apa cu foarte putina apa (s-ar putea sa fie sarata daca a

2 voturi    2 comentarii
1h
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine):

    Am facut recent aceasta rulada si a vrut sa va prezint tehnologia de executie, sa se vada ca e foarte simpla.Sper ca imaginile sa fie utile

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Constansa Vilau , 10 mai 2014

    imi place.

  • marta gabriela abdelhafiz

    marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine) , 26 februarie 2012

    grozava reteta ta ;merita salvata si incercata ;felicitari

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 11 iulie 2009

    Fara cuvinte.O reteta usoara care arata extraordinar. Si dupa imaginatia fiecarei gospodine se pot face foarte multe combinatii.Felicitari!Mi-a placut foarte mult si prezentarea.

Dificultate

Redusa

Timp

1h

10 voturi

Ingrediente

  • Clatite
  • 300g faina
  • 50 ml ulei
  • 2 oua
  • lapte
  • Umplutura
  • 200 g ficat
  • 200 g carne de porc
  • 1 ceapa
  • 2 felii paine
  • 4 oua
  • ulei
  • sare,

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

69 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

27 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine)

grozava reteta ta ;merita salvata si incercata ;felicitari

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat) Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat)

1. Pentru inceput facem aluatul, amestecand toate ingredientele enumerate...va trebui sa aiba consistenta unui aluat pentru placinte:

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Crenvursti la cuptor cu smantana si cascaval Crenvursti la cuptor cu smantana si cascaval

Crenvurstii se cresteaza pe o latura, dar nu pana la capete, apoi se pun pe un grilaj si se dau 5 minute la cuptorul incalzit la 180

2 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive
Piept de pui panè