autor:

elenita

» » Dulciuri diverse

Rulada din dovleac

Autor: elenita (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 21 noiembrie 2014

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: elenita (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 21 noiembrie 2014

Ingrediente
4 oua, 150 gr zahar pudra, 200 gr piure de dovleac, 150 gr faina, scortisoara, o lingurita rasa praf de copt cu sofran, Crema, 2 tablete ciocolata, 150 gr frisca, 1 lingurita de ulei, 2 linguri de lapte, 1 lingura zahar pudra, , Glazura, 1 tableta ciocolata, bombonele pentru decor

Dificultate: Redusa Timp: 35 min

1 vot

Mod de preparare

Dovleacul a fost copt la cuptor si lasat sa se raceasca.

Vom bate ouale cu un praf de sare si treptat adaugam zaharul pudra mixam pana capata volum si o culoare mai deschisa,dovleacul a fost blendat si adaugat peste ouale batute cu zahar mixam usor dupa care adaugam faina amestecata cu praful de scortisoara si praful de copt ,incorporam ingredientele bine dupa care in tava de aragaz vom pune hartie de copt si turnam compozitia uniform.

Dam la cuptor pret de 10 -12 minute .Pe masa asezam inca o bucata de hartie de copt peste care presaram putin zahar pudra cand rulada e gata o scoatem si o vom aseza peste hartia de copt ,deasupra asezam un prosop sa fie curat il umezim si lasam putin peste rulada cat sa se inmoaie.



Crema o facem pe baie de abur rupem ciocolata bucatele ,punem un vas pe foc cu putina apa deasupra asezam vasul cu ciocolata avem grija sa nu intre apa in vasul nostru amestecam continu cu o spatula adaugam laptele si uleiul si amestecam pana se topeste ciocolata ,cand e gata luam de pe foc lasam putin sa se raceasca si vom adauga frisca batuta mixam pana se ingroasa.Cu o spatula intindem crema peste foaia noastra ,rulam usor avem grija sa nu se rupa si dam la rece pentru cateva ore.



Ciocolata pentru decor o topim la microunde cu un pic de lapte ,o intindem frumos peste rulada si ornam cu bombonele.

Delicioasa o recomand cu drag.

Pofta mare!
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada din dovleac" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Unt de nuci

Unt de nuci

Nucile, se coc la 140 grade, până se rumenesc putin. Se pun în blender şi se adaugă apa şi

9 voturi    10 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Pasca fara coca

Pasca fara coca

Stafidele se hidrateaza in coniac si rom. Sofranul se desface in putina apa calda sau esenta dupa

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

35 min

1 vot

Ingrediente

  • 4 oua
  • 150 gr zahar pudra
  • 200 gr piure de dovleac
  • 150 gr faina
  • scortisoara
  • o lingurita rasa praf de copt cu sofran
  • Crema
  • 2 tablete ciocolata
  • 150 gr frisca
  • 1 lingurita de ulei
  • 2 linguri de lapte
  • 1 lingura zahar pudra
  • Glazura
  • 1 tableta ciocolata
  • bombonele pentru decor

Raporteaza reteta

Retete
de elenita
frigarui de pui cu legume

frigarui de pui cu legume

Carnea de pui am taiat-o bucatele potrivite,si-am condimentat cu suc de lamaie, paprika,piper,sare

9 voturi    7 comentarii
30 min
Fripturi
Tiramisu rețeta originală

Tiramisu rețeta originală

Tiramisu rețeta originală se prepara astfel: Intr-un bol se amesteca bine galbenusurile de ou

19 voturi    8 comentarii
30 min
Torturi
Gogosi pufoase

Gogosi pufoase

Jumatate din cantitatea de lapte se amesteca cu drojdia iar jumatate cu zaharul,zaharul vanilat,ouale,,uleiul

153 voturi    26 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Dulceata de pere padurete (salbatice) Dulceata de pere padurete (salbatice)

Curatam perele de codite, indepartam mustatile din partea superioara, le spalam bine. Punem la fiert 2 cani de apa cu zaharul, scortisoara,

0 voturi    0 comentarii
50 min
Conserve si muraturi
Gem de afine Gem de afine

Se spală delicat afinele, se acoperă cu zahăr şi se lasă peste noapte, pentru a-şi lăsa sucul. A doua zi, se pun la fiert,

0 voturi    0 comentarii
35 min
Conserve si muraturi
Soricei din flori de salcam