Calim ceapa tocata marunt, cat sa devina aurie.Adaugam ficateii spalati,curatati si bine scursi de apa.Imediat ce se intareste putin ficatul, dam deoparte,lasam sa se raceasca.
Intre timp taiem cuburi de paine, pe care le muiem in supa amestecata cu ouale batute spuma.
Incorporam painea cu ficatul, pateul de ficat de pui,condimentam si asezam in tava de chec unsa cu unt sau pe hartie de copt.Dam la cuptor pana se rumeneste.
Se serveste ca garnitura, alaturi de friptura, sau ca aperitiv.
PS: daca nu avem supa,adaugam putin ulei la oua ca sa sporim compozitia.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii