Calim ceapa tocata marunt, cat sa devina aurie.Adaugam ficateii spalati,curatati si bine scursi de apa.Imediat ce se intareste putin ficatul, dam deoparte,lasam sa se raceasca.
Intre timp taiem cuburi de paine, pe care le muiem in supa amestecata cu ouale batute spuma.
Incorporam painea cu ficatul, pateul de ficat de pui,condimentam si asezam in tava de chec unsa cu unt sau pe hartie de copt.Dam la cuptor pana se rumeneste.
Se serveste ca garnitura, alaturi de friptura, sau ca aperitiv.
PS: daca nu avem supa,adaugam putin ulei la oua ca sa sporim compozitia.
Descopera reteta de pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Afla cum sa faci un desert delicios si aromat,...
Pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Reteta usoara si delicioasaCiorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasa! Descopera cum sa pregatesti aceasta ciorba plina de vitamine, perfecta...
Ciorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasaReteta de cartofi noi la tigaie. Cartofi noi la tigaie reteta simpla. Reteta de cartofi fierti si trasi la tigaie. Retete cu...
Cartofi noi la tigaieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii