autor:

Varadi Silvia

» » , Fripturi, Retete de Craciun

Rulada din muschi de porc

Autor: Varadi Silvia (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 11 mai 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Varadi Silvia (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 11 mai 2010

Ingrediente
1muschiulet de porc, 3 fire ceapa verde, 4-5 frunze busuioc poroaspat, 1 lingura pasta hrean, 1 ou, 1 lingura pesmet alb, 200g carne tocata vita, 130g branza gorgonzola sau cascaval, 5-6 ciupercute brune, sare si piper dupa gust

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

22 voturi

Mod de preparare

Carnea se amesteca cu oul,ceapa tocata marunt,sosul de hrean,pesmetul,busuiocul tocat fin si se asezoneaza cu sare si piper.Se framanta bine pana se incorporeaza toate ingredientele.
Muschiuletul de porc se curata bine de firisoarele de grasime,apoi se taie usor pe mijloc,cu grija sa nu il despicam,apoi se bate bine ca pentru snitel,punand deasupra o folie de plastic.Se bate pana se obtine o felie subtire si uniforma.
Se pune pe masa de lucru o folie de aluminiu,se unge cu ulei de masline se presara sare si piper si 1/2lingurita cimbru proaspat tocat.Se aseaza felia de snitel,iar deasupra se pune carnea tocata,se intinde frumos pe toata suprafata,apoi se pun bucatele de branza la mijlocul ruladei,iar deasupra se aseaza si palariile de la ciupercute.Se ruleaza pe lungime in folia de aluminiu,rasucind bine capetele foliei.Rulada se aseaza intr-o tava in care adaugam 300ml apa.Se da la cuptorul preancins la 230gC pentru 25-35 de minute.Se scoate,se indeparteaza folia de aluminiu si se mai lasa in tava inca 5-10 minute sa se rumeneasca.Se servete cu garnitura din cartofi noi la cuptor,sau dupa preferinta.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada din muschi de porc" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Rulada din muschi de porc umpluta cu ciuperci, morcovi si ceapa

Rulada din muschi de porc umpluta cu ciuperci, morcovi si ceapa

Se intinde muschiul cu cutitul, se bate cu ciocanelul de snitele, il saram, il piperam si il dam

13 voturi    2 comentarii
2h 45 min
Fripturi
Pork baby-back ribs - Costite de porc

Pork baby-back ribs - Costite de porc

Se spala costilele si se pun la fiert in apa rece sa fie acoperite cu ceapa, usuroiul si foile de

46 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 37 %
299.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 14 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Anghel Maria , 19 decembrie 2014

    o reteta extraordinar de buna, am testato!pofta buna!!

  • Varadi Silvia

    Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 19 iulie 2012

    Multumesc,Sandie.

  • Fara foto

    Sandie (Chef de cuisine) , 18 iulie 2012

    Gustoasa, aromata si deosebit de aspectoasa.

    • mihaela cecilia

      mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 12 mai 2010

      foarte bun!

    • Fara foto

      Estera Flori (Chef de cuisine) , 12 mai 2010

      arata super si cred ca este delicioasa.

    • Lia Maria

      Lia Maria (Chef de cuisine) , 12 mai 2010

      Arata minunat ! Felicitari ! ai votul meu.

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 12 mai 2010

      Vai Silvye ce fain arata rulada ta ! Sunt sigura ca a fost delicioasa !!! Eu am facut din piept de pui...

    • juliya

      juliya (Chef de cuisine) , 12 mai 2010

      Superba!

    • Piri Piri e Canela

      Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 11 mai 2010

      Arata super!gustul cu siguranta este pe masura!

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 11 mai 2010

      Tare bine mai arata! Vreau 2 felii, dau la schimb tot rulada dar de pui.

    • Mihaela11

      Mihaela11 (Chef de cuisine) , 11 mai 2010

      Un deliciu! Si absolut elegant!*****

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 11 mai 2010

      Arata super bine!!!!

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 11 mai 2010

      Arata super,prezentarea e deosebita !

    • ALINA BANICA

      ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 11 mai 2010

      Foarte gustos si aromat!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

22 voturi

Ingrediente

  • 1muschiulet de porc
  • 3 fire ceapa verde
  • 4-5 frunze busuioc poroaspat
  • 1 lingura pasta hrean
  • 1 ou
  • 1 lingura pesmet alb
  • 200g carne tocata vita
  • 130g branza gorgonzola sau cascaval
  • 5-6 ciupercute brune
  • sare si piper dupa gust

Raporteaza reteta

Retete
de Varadi Silvia
CANNELLONI CU CARENE DE VITA

CANNELLONI CU CARENE DE VITA

Intr-o cratita se pune untul cu uleiul,se toaca ceapa marunt si se pune la calit cateva minute sa

4 voturi    1 comentariu
1h 20 min
Paste si pizza
ALBINITA

ALBINITA

Foi:intr-o cratita se pune zaharul si se amesteca cu oul,apoi se pune la foc mic si se adauga laptele

19 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
CIORBA RADAUTEANA

CIORBA RADAUTEANA

Se spala puiul si se pune intr-o oala de 3l cu apa si se pune la foc,dupa ce se ia spuma se adauga

32 voturi    8 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe

Varadi Silvia (Chef de cuisine)

Multumesc,Sandie.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Friptura de miel la tava