Rulada din omleta

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa
Rulada din omleta

Ingrediente

  • 2 oua pentru fiecare omleta
  • marar dupa gust
  • piper,condimente dupa gust (eu folosesc un amestec format din cimbru,tarhon,oregano,coriandru,marar,patrunjel,boia dulce - este un amestec excelent pt toate mancarurile- folositi-l cu toata increderea)
  • o cutie mare pate ficat de porc sau de pasare
  • unt dupa gust
  • un borcan mic ciuperci
  • 1-2 buc castraveciori murati
  • 1-2 buc gogosari murati
  • ulei pt prajitul omletelor
  • Cantitatile se cresc sau se micsoreaza in functie de necesitate...

Mod de preparare

Fiecare omleta se face din 2 oua .Se bat cele 2 oua cu putin piper ,condimente, se amesteca cu putin marar tocat marunt si se adauga in tigaia cu putin ulei incins.

Se prajeste omleta pe o parte, iar pt intoarcerea ei se pune o farfurie deasupra(mai mare decat tigaia) si se intoarce omleta. Se coace si pe cealalta parte si apoi se scoate pe o farfurie curata.Dupa ce se raceste se umple cu urmatoarea compozitie:

Compozitia pentru umplutura :

Pateul se freaca bine cu unt (dupa gust) pana se omogenizeaza si se face ca o pasta.

Se adauga ciuperci taiate marunt, castraveciorii murati si gogosari acri tocati marunti

Se amesteca toate ingredientele bine , dupa care se unple omletele reci si se ruleaza.

Se taie dupa ce stau la rece cca 1-2 ore in felii de grosimea unui deget.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise