Ingrediente
2 oua pentru fiecare omleta, marar dupa gust, piper, dupa gust (eu folosesc un amestec format din cimbru,tarhon,oregano,coriandru,marar,patrunjel,boia dulce - este un amestec excelent pt toate mancarurile- folositi-l cu toata increderea), o cutie mare pate ficat de porc sau de pasare, unt dupa gust, un borcan mic ciuperci, 1-2 buc castraveciori murati, 1-2 buc gogosari murati, ulei pt prajitul omletelor, Cantitatile se cresc sau se micsoreaza in functie de necesitate...
Dificultate: Redusa | Timp: 40 min
50 voturi
Mod de preparare
Se prajeste omleta pe o parte, iar pt intoarcerea ei se pune o farfurie deasupra(mai mare decat tigaia) si se intoarce omleta. Se coace si pe cealalta parte si apoi se scoate pe o farfurie curata.Dupa ce se raceste se umple cu urmatoarea compozitie:
Compozitia pentru umplutura :
Pateul se freaca bine cu unt (dupa gust) pana se omogenizeaza si se face ca o pasta.
Se adauga ciuperci taiate marunt, castraveciorii murati si gogosari acri tocati marunti
Se amesteca toate ingredientele bine , dupa care se unple omletele reci si se ruleaza.
Se taie dupa ce stau la rece cca 1-2 ore in felii de grosimea unui deget.
Pofta buna!
mirey (Chef de cuisine) , 12 septembrie 2009
E gustoasa rulada.Felicitari!