autor:

valentina ionita

» » Aperitive

Rulada din omleta

Autor: valentina ionita (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 31 octombrie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: valentina ionita (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 31 octombrie 2008

Ingrediente
2 oua pentru fiecare omleta, marar dupa gust, piper, dupa gust (eu folosesc un amestec format din cimbru,tarhon,oregano,coriandru,marar,patrunjel,boia dulce - este un amestec excelent pt toate mancarurile- folositi-l cu toata increderea), o cutie mare pate ficat de porc sau de pasare, unt dupa gust, un borcan mic ciuperci, 1-2 buc castraveciori murati, 1-2 buc gogosari murati, ulei pt prajitul omletelor, Cantitatile se cresc sau se micsoreaza in functie de necesitate...

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

48 voturi

Mod de preparare

Fiecare omleta se face din 2 oua .Se bat cele 2 oua cu putin piper ,condimente, se amesteca cu putin marar tocat marunt si se adauga in tigaia cu putin ulei incins.
Se prajeste omleta pe o parte, iar pt intoarcerea ei se pune o farfurie deasupra(mai mare decat tigaia) si se intoarce omleta. Se coace si pe cealalta parte si apoi se scoate pe o farfurie curata.Dupa ce se raceste se umple cu urmatoarea compozitie:
Compozitia pentru umplutura :
Pateul se freaca bine cu unt (dupa gust) pana se omogenizeaza si se face ca o pasta.
Se adauga ciuperci taiate marunt, castraveciorii murati si gogosari acri tocati marunti
Se amesteca toate ingredientele bine , dupa care se unple omletele reci si se ruleaza.
Se taie dupa ce stau la rece cca 1-2 ore in felii de grosimea unui deget.

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada din omleta" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu oua
Rulada din omleta

Rulada din omleta

Se face o omleta din cele 2 oua. Dupa ce este gata omleta o punem pe o farfurie si punem peste ea

10 voturi    5 comentarii
15 min
Aperitive cu oua
Rulada din carne de porc cu omleta

Rulada din carne de porc cu omleta

Se bate carnea ca pentru snitele, se sareaza si se condimenteaza. Intre timp taiem ceapa cat mai

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 03 martie 2010

    MULTUMESC...

  • costy1969

    costy1969 (Chef de cuisine) , 16 septembrie 2009

    Foarte buna reteta,eu pregatesc trei omlete cu diferite ingrediente,le rulez,le las la rece,dupa care le tai felii(vezi reteta rulada din omlete). Am sa o incerc si pe aceasta,cu exceptia ciupercilor la care sunt alergic.

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 14 septembrie 2009

    Multumesc...

    • mirey

      mirey (Chef de cuisine) , 12 septembrie 2009

      E gustoasa rulada.Felicitari!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

40 min

48 voturi

Ingrediente

  • 2 oua pentru fiecare omleta
  • marar dupa gust
  • piper, dupa gust (eu folosesc un amestec format din cimbru,tarhon,oregano,coriandru,marar,patrunjel,boia dulce - este un amestec excelent pt toate mancarurile- folositi-l cu toata increderea)
  • o cutie mare pate ficat de porc sau de pasare
  • unt dupa gust
  • un borcan mic ciuperci
  • 1-2 buc castraveciori murati
  • 1-2 buc gogosari murati
  • ulei pt prajitul omletelor
  • Cantitatile se cresc sau se micsoreaza in functie de necesitate...

Raporteaza reteta

Retete
de valentina ionita
Mucenici  de post la cuptor

Mucenici de post la cuptor

Din faina,drojdie,sare,zahar,margarina,ulei,apa minerala se framanta un aluat potrivit,nu foarte

95 voturi    32 comentarii
1h 30 min
Retete de post
Mucenici dobrogeni de post  fierti cu zeama si multa nuca

Mucenici dobrogeni de post fierti cu zeama si multa nuca

La 250 g mucenici se pun cam 2,5l apa la fiert. Se da apa in clocot cu zahar sau miere dupa gust,

74 voturi    17 comentarii
25 min
Retete de post
Cornulete cu nuca

Cornulete cu nuca

Se freaca f bine margarina Rama cu zaharul si treptat se adauga faina si nuca.Aluatul obtinut se

51 voturi    3 comentarii
1h
Prajituri

valentina ionita (Chef de cuisine)

MULTUMESC...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu oua

Tarta morarului Tarta morarului

Se prepara un blat din ingredientele mentionate, apoi se intinde intr-o folie de plastic, cu un sucitor, in foaie de 0,5 cm grosime,

0 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Placinta cu ciuperci in aluat fraged Placinta cu ciuperci in aluat fraged

Se pune o foaie de aluat in vas, iar in interior se pun toate legumele pe rand asezate, se toaarna compozitia de oua cu iaurt. Se coace

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Omleta cu cartofi