Se pregatesc trei castroane,in fiecare se sparg cate 4 oua,peste care se pune sare si piper,dupa gust;
Toate ouale se bat bine,dupa care in primul castron se pune bulionul si boiaua,in al doilea ceapa si mararul/patrunjelul taiate marunt,iar in al treilea jumatate din cantitatea de cascaval ras;
Se amesteca bine pentru a se omogeniza compozitia,dupa care se prajeste fiecare omleta,pe o parte si pe cealalta, intr-o tigaie cu 50 grame unt,avand grija sa nu se rupa(se pot intoarce cu o farfurie platou,cei initiati stiu cum);
Dupa prajire,pe fiecare omleta se presara cascaval ras din cel ramas,punandu-se una peste cealalta;
Rulam cu grija omletele strans intr-o folie de aluminiu sau hartie pentru copt si le dam la rece pentru 2 ore;
In momentul servirii se taie felii in diagonala,care se aseaza pe platou,cu legume crude de sezon drept salata.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii