Se pregatesc trei castroane,in fiecare se sparg cate 4 oua,peste care se pune sare si piper,dupa gust;
Toate ouale se bat bine,dupa care in primul castron se pune bulionul si boiaua,in al doilea ceapa si mararul/patrunjelul taiate marunt,iar in al treilea jumatate din cantitatea de cascaval ras;
Se amesteca bine pentru a se omogeniza compozitia,dupa care se prajeste fiecare omleta,pe o parte si pe cealalta, intr-o tigaie cu 50 grame unt,avand grija sa nu se rupa(se pot intoarce cu o farfurie platou,cei initiati stiu cum);
Dupa prajire,pe fiecare omleta se presara cascaval ras din cel ramas,punandu-se una peste cealalta;
Rulam cu grija omletele strans intr-o folie de aluminiu sau hartie pentru copt si le dam la rece pentru 2 ore;
In momentul servirii se taie felii in diagonala,care se aseaza pe platou,cu legume crude de sezon drept salata.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii