Se pregatesc trei castroane,in fiecare se sparg cate 4 oua,peste care se pune sare si piper,dupa gust;
Toate ouale se bat bine,dupa care in primul castron se pune bulionul si boiaua,in al doilea ceapa si mararul/patrunjelul taiate marunt,iar in al treilea jumatate din cantitatea de cascaval ras;
Se amesteca bine pentru a se omogeniza compozitia,dupa care se prajeste fiecare omleta,pe o parte si pe cealalta, intr-o tigaie cu 50 grame unt,avand grija sa nu se rupa(se pot intoarce cu o farfurie platou,cei initiati stiu cum);
Dupa prajire,pe fiecare omleta se presara cascaval ras din cel ramas,punandu-se una peste cealalta;
Rulam cu grija omletele strans intr-o folie de aluminiu sau hartie pentru copt si le dam la rece pentru 2 ore;
In momentul servirii se taie felii in diagonala,care se aseaza pe platou,cu legume crude de sezon drept salata.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii