autor:

Varadi Silvia

» » Aperitive

Rulada din organe de pasare

Autor: Varadi Silvia (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 15 octombrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Varadi Silvia (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 15 octombrie 2009

Ingrediente
1 kg amestec organe de pui (pipote, inimi, ficat), 3 cepe, 1 legatura patrunjel proaspat, 1 legatura marar proaspat, 5 oua, 1 lingura pesmet alb, sare si piper dupa gust

Dificultate: Redusa Timp: 2h

4 voturi

Mod de preparare

Se curata bine organele, se spala, apoi se pun la fiert in apa cu sare, se ia spuma, iar apoi se adauga putina vegeta fara sare. Dupa ce au fiert se lasa la scurs, se toaca marunt impreuna cu ceapa, se adauga ouale, pesmetul, verdeata tocata marunt, sare si piper dupa gust. Se amesteca bine, apoi se pune compozitia intr-o forma de cozonac. Se baga la cuptorul incins la 180 g C pentru 30 - 40 de minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada din organe de pasare" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Chiftelute de pui cu susan

Chiftelute de pui cu susan

Proces tehnologic de preparare: pieptul de pui se da prin masina de tocat si se amesteca cu ceapa

0 voturi    1 comentariu
30 min
Aperitive cu carne
Tarta cu conserva de vita, mozzarella si rosii

Tarta cu conserva de vita, mozzarella si rosii

Aluatul: Punem laptele pe foc pana devine caldut. Frecam drojdia cu zaharul pana se dizolva. Cernem

3 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

HeatSoft Hand Mixer

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei

Sandwich-Maker Panini

- 25 %
239.99 lei
179.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Firuta Maria Popsor , 27 februarie 2015

    Trebuie sa fie foarte fustoasa

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 28 iulie 2010

    Super !

  • ALINA BANICA

    ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 28 iulie 2010

    Foarte gustos!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 28 ianuarie 2010

      O bunatate...

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 17 octombrie 2009

      Mmmmmmmmmm ce buna trebuie sa fie

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

2h

4 voturi

Ingrediente

  • 1 kg amestec organe de pui (pipote
  • inimi
  • ficat)
  • 3 cepe
  • 1 legatura patrunjel proaspat
  • 1 legatura marar proaspat
  • 5 oua
  • 1 lingura pesmet alb
  • sare si piper dupa gust

Raporteaza reteta

Retete
de Varadi Silvia
CANNELLONI CU CARENE DE VITA

CANNELLONI CU CARENE DE VITA

Intr-o cratita se pune untul cu uleiul,se toaca ceapa marunt si se pune la calit cateva minute sa

4 voturi    1 comentariu
1h 20 min
Paste si pizza
ALBINITA

ALBINITA

Foi:intr-o cratita se pune zaharul si se amesteca cu oul,apoi se pune la foc mic si se adauga laptele

20 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
CIORBA RADAUTEANA

CIORBA RADAUTEANA

Se spala puiul si se pune intr-o oala de 3l cu apa si se pune la foc,dupa ce se ia spuma se adauga

32 voturi    8 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Covrigi de primavara Covrigi de primavara

Tai aluatul de foietaj fasii de vreo 5 cm, pun in mijlocul fasiei de aluat mozarella rasa, salam tocat marunt si parmezan ras. Dupa

0 voturi    0 comentarii
25 min
Aluaturi si Foietaje
Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat) Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat)

1. Pentru inceput facem aluatul, amestecand toate ingredientele enumerate...va trebui sa aiba consistenta unui aluat pentru placinte:

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
DROB DE PASTE