autor:

Varadi Silvia

» » Aperitive

Rulada din organe de pasare

Autor: Varadi Silvia (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 15 octombrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Varadi Silvia (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 15 octombrie 2009

Ingrediente
1 kg amestec organe de pui (pipote, inimi, ficat), 3 cepe, 1 legatura patrunjel proaspat, 1 legatura marar proaspat, 5 oua, 1 lingura pesmet alb, sare si piper dupa gust

Dificultate: Redusa Timp: 2h

4 voturi

Mod de preparare

Se curata bine organele, se spala, apoi se pun la fiert in apa cu sare, se ia spuma, iar apoi se adauga putina vegeta fara sare. Dupa ce au fiert se lasa la scurs, se toaca marunt impreuna cu ceapa, se adauga ouale, pesmetul, verdeata tocata marunt, sare si piper dupa gust. Se amesteca bine, apoi se pune compozitia intr-o forma de cozonac. Se baga la cuptorul incins la 180 g C pentru 30 - 40 de minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada din organe de pasare" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Rulada din piept de pui

Rulada din piept de pui

Pieptul de pui se bate ca pentru snitele. Se condimenteaza. Pe pieptul de pui se aseaza: o felie

7 voturi    3 comentarii
30 min
Aperitive cu carne
Crochete de cartofi,chiftelute de carne,snitele de pui

Crochete de cartofi,chiftelute de carne,snitele de pui

Crochetele din cartofi le pregatim astfel: curatam cartofi de coaja,ai spalam,taiem cubulete si punem

20 voturi    7 comentarii
2h
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Firuta Maria Popsor , 27 februarie 2015

    Trebuie sa fie foarte fustoasa

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 28 iulie 2010

    Super !

  • ALINA BANICA

    ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 28 iulie 2010

    Foarte gustos!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 28 ianuarie 2010

      O bunatate...

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 17 octombrie 2009

      Mmmmmmmmmm ce buna trebuie sa fie

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

2h

4 voturi

Ingrediente

  • 1 kg amestec organe de pui (pipote
  • inimi
  • ficat)
  • 3 cepe
  • 1 legatura patrunjel proaspat
  • 1 legatura marar proaspat
  • 5 oua
  • 1 lingura pesmet alb
  • sare si piper dupa gust

Raporteaza reteta

Retete
de Varadi Silvia
CANNELLONI CU CARENE DE VITA

CANNELLONI CU CARENE DE VITA

Intr-o cratita se pune untul cu uleiul,se toaca ceapa marunt si se pune la calit cateva minute sa

4 voturi    1 comentariu
1h 20 min
Paste si pizza
ALBINITA

ALBINITA

Foi:intr-o cratita se pune zaharul si se amesteca cu oul,apoi se pune la foc mic si se adauga laptele

19 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
CIORBA RADAUTEANA

CIORBA RADAUTEANA

Se spala puiul si se pune intr-o oala de 3l cu apa si se pune la foc,dupa ce se ia spuma se adauga

32 voturi    8 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
drob din maruntaie de curcan