Grisul se fierbe in lapte si se adauga miezul de paine, continuand fierberea 5 min.
Se raceste , se adauga 3 oua, amesecand pana se formeaza o pasta omogena . Se intinde o foaie cu grosimea de 3 cm, iar deasupra se asaza sunca taiata si se ruleaza. Ruloul se asaza in tava unsa cu ulei si se unge deasupra cu oua batut .Se introduce la cuptor cca 30 min , dupa care se raceste si se portioneaza.
Morcovii, ceapa si telina se inabusa in ulei ,s e adauga apa, pasta de tomate, sare si se fierb 30 min. Sosul obtinut se paseaza.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii