autor:

Anonim

» » Aperitive

rulada din paine alba si sunca

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 10 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 10 august 2008

Ingrediente
sunca presata, pasta de tomate, ceapa, paine alba, gris, lapte, morcovi, oua, telina radacina, ulei, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Grisul se fierbe in lapte si se adauga miezul de paine, continuand fierberea 5 min.
Se raceste , se adauga 3 oua, amesecand pana se formeaza o pasta omogena . Se intinde o foaie cu grosimea de 3 cm, iar deasupra se asaza sunca taiata si se ruleaza. Ruloul se asaza in tava unsa cu ulei si se unge deasupra cu oua batut .Se introduce la cuptor cca 30 min , dupa care se raceste si se portioneaza.
Morcovii, ceapa si telina se inabusa in ulei ,s e adauga apa, pasta de tomate, sare si se fierb 30 min. Sosul obtinut se paseaza.
Daca ti-a placut reteta noastra "rulada din paine alba si sunca" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Mini-chiftelute cu salata de cartofi

Mini-chiftelute cu salata de cartofi

Se pune carnea tocata intr-un castronel, oul crud, pesmetul, verdeata tocata, cateva cubulete mici

26 voturi    13 comentarii
1h 20 min
Aperitive cu carne
Chiftele picante

Chiftele picante

Se trece prin masina de tocat carnea si odata cu ea ceapa si usturoiul. Se adauga apoi ouale

2 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Croque monsieur dietetic