1. Painea se curata de coaja si se taie in cuburi mari,iar sunca se taie in felii subtiri;
2. Grisul se fierbe in lapte,se adauga miezul de paine,se mai fierbe 5 minute,dupa care se lasa la racit;
3. Dupa racirea completa se adauga 2 oua si se amesteca pana se formeaza o pasta omogena tare care se condimenteaza cu sare si piper,dupa gust;
4. Pe o folie din aluminiu,din aluatul format se intinde o foaie cu grosimea de maxim 2 cm,pe ea se pun feliile de sunca unele langa altele,dupa care se ruleaza,acoperind bine sunca si se preseza la capete,obtinand forma unei paini;
5. Se unge o tava cu ulei,se pune ruloul care se unge cu ou batut,se introduce la cuptor ,la 180 grade,pentru cca 30 minute.
SFAT: ruloul din aluat sa nu fie prea gros,pentru a nu ramane crud la interior dupa coacere.
Descopera reteta perfecta de prajitura frageda cu aluat ras si prune. Usor de preparat, aceasta prajitura delicioasa va...
Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasaIncearca o reteta simpla si economica pentru o negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Usor de facut, cu ingrediente...
Negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Reteta simpla si economica, foarte simplu de facutRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii