autor:

costy1969

» » Aperitive

RULADA DIN PAINE SI SUNCA

Autor: costy1969 (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 12 iulie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: costy1969 (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 12 iulie 2009

Ingrediente
- 200 grame sunca presata, - 300 grame paine alba, - 100 grame gris, - 300 ml lapte, - 3 oua, - 50 ml ulei, - sare,piper.

Dificultate: Medie Timp: 30 min

3 voturi

Mod de preparare

1. Painea se curata de coaja si se taie in cuburi mari,iar sunca se taie in felii subtiri;

2. Grisul se fierbe in lapte,se adauga miezul de paine,se mai fierbe 5 minute,dupa care se lasa la racit;

3. Dupa racirea completa se adauga 2 oua si se amesteca pana se formeaza o pasta omogena tare care se condimenteaza cu sare si piper,dupa gust;

4. Pe o folie din aluminiu,din aluatul format se intinde o foaie cu grosimea de maxim 2 cm,pe ea se pun feliile de sunca unele langa altele,dupa care se ruleaza,acoperind bine sunca si se preseza la capete,obtinand forma unei paini;

5. Se unge o tava cu ulei,se pune ruloul care se unge cu ou batut,se introduce la cuptor ,la 180 grade,pentru cca 30 minute.



SFAT: ruloul din aluat sa nu fie prea gros,pentru a nu ramane crud la interior dupa coacere.
Daca ti-a placut reteta noastra "RULADA DIN PAINE SI SUNCA" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Piftie de ciolan afumat

Piftie de ciolan afumat

Se curata bine ciolanul (daca e nevoie il parliti putin la aragaz) si il radeti cu un cutit, spalati-l

47 voturi    9 comentarii
2h 30 min
Aperitive cu carne
Drob de pui

Drob de pui

Se pun la fiert pipotele, inimile și ficățeii spălați și curățați bine, cu puțină sare.

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 20 %
999.99 lei
799.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu

  • vera

    vera (Chef de cuisine) , 13 iulie 2009

    Buna reteta!

Dificultate

Medie

Timp

30 min

3 voturi

Ingrediente

  • - 200 grame sunca presata
  • - 300 grame paine alba
  • - 100 grame gris
  • - 300 ml lapte
  • - 3 oua
  • - 50 ml ulei
  • - sare,piper.

Raporteaza reteta

Retete
de costy1969
CARTOFI NOI CU DOVLECEI

CARTOFI NOI CU DOVLECEI

Cartofii se spala bine si se pun la fiert in coaja,in apa cu sare; Dovleceii se spala,se curata

1 vot    1 comentariu
55 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
OMLETA CU CARTOFI SI COSTITA

OMLETA CU CARTOFI SI COSTITA

Cartofii se spala bine,se pun la fiert in coaja,in apa cu sare; Dupa ce au fiert,se lasa la racit,se

10 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
SUPA CREMA DE DOVLECEI CU CRUTOANE

SUPA CREMA DE DOVLECEI CU CRUTOANE

Ceapa se curata si se taie marunt; Dovleceii se spala,se curata de coaja,se taie cuburi sau felii

16 voturi    4 comentarii
50 min
Supe de legume
vera

vera (Chef de cuisine)

Buna reteta!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Covrigi de primavara Covrigi de primavara

Tai aluatul de foietaj fasii de vreo 5 cm, pun in mijlocul fasiei de aluat mozarella rasa, salam tocat marunt si parmezan ras. Dupa

0 voturi    0 comentarii
25 min
Aluaturi si Foietaje
Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat) Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat)

1. Pentru inceput facem aluatul, amestecand toate ingredientele enumerate...va trebui sa aiba consistenta unui aluat pentru placinte:

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat)