autor:

Anastasia

» » Aperitive

Rulada din piept de gaina

Autor: Anastasia (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Rusia


    Reteta postata pe: 17 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anastasia (Chef de cuisine)   
Specific:  

Rusia


Reteta postata pe: 17 mai 2009

Ingrediente
un piept mare cu tot cu piele, gaina mea a fost de 2,5 kg, 4 oua, 1 ardei gras, 200 gr. cascaval tare, boia, cury, piper, sare

Dificultate: Ridicata Timp: 30h

19 voturi

Mod de preparare

1 Se desface pieptul de pe gaina cu tot cu piele, se aranjeaza pe masa si se bate putin cat sa se moaie carnea.

2 Se presara cu sare si piper.

3 Se acopera cu un strat de clatite facute din cele 4 oua batute cu un pic de sare.

4 Se presara cu cascaval ras si se pune ardeiul taiat fasii pe marginea de la care incepem sa rulam carnea.

5 Se ruleaza, se inveleste intr-o bucata de pelicula ca pe o clatita si se leaga cu o ata rezistenta de jur imprejur.

6 Se pune rulada intr-un vas oval daca aveti e perfect si se acopera cu apa, se fierbe cu capac 2~2,30 ore, depinde de carne, daca e de casa fierbe mai mult, daca de la magazin, mai putin.

7 Dupa ce a fiert se scoate rulada si se pune sub o greutate sa se scurga tot lichidul care e in surplus din ea pentru 6 ore, pana se raceste carnea bine, apoi se scoate din pelicula.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada din piept de gaina" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Drob de pui in aluat de foietaj

Drob de pui in aluat de foietaj

Spalam si curatam ficateii si ii punem sa fiarba.Ii lasam la fiert circa 10-15 min. Indepartam spuma

5 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Aperitive cu carne
Grisine cu cascaval si sunculita taraneasca

Grisine cu cascaval si sunculita taraneasca

Castravetele se spala si se taie pe lung 6 fasii subtiri cu ajutorul instrumentului de decojit. Se

4 voturi    0 comentarii
10 min
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 19 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Floare de colt (Chef de cuisine) , 07 februarie 2013

    Foarte bine arata si ai prezentat reteta exceptional ! Esti o artista !

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 03 februarie 2010

    Anastasia, felicitari, arata asa bine si amestecul vesel de culori ale legumelor langa apetisanta rulada din piept de pui te face sa salivezi si sa vrei sa o incerci. Multumim de reteta, este un fel de mancare deosebit.

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 03 februarie 2010

    Anastasia,ai votul meu si nota 10 cu felicitari.Asa o prezentare frumoasa sa tot mananci cu ochii acest fel de mancare.Sunt sigura ca este un deliciu.Felicitarile le meriti din plin.

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 03 februarie 2010

      Frumoasa prezentare. Felictari!

    • mariana scarlat

      mariana scarlat (Chef de cuisine) , 03 februarie 2010

      Cu aşa o prezentare şi cu gustul delicios şi fin, dai gata pe oricine şi pe mine! Felicitări, Anastasia!

    • lumi

      lumi (Chef de cuisine) , 03 februarie 2010

      Nota maxima pentru prezentare!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 28 ianuarie 2010

      O bunatate...

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 27 decembrie 2009

      O reteta excelenta,dar ce nu faci tu bun si frumos draga Anastasia,toate preparatele tale sunt superbe,felicitari.

    • Anastasia

      Anastasia (Chef de cuisine) , 03 august 2009

      Multumesc fetelor de aprecieri , intr-adevar este foarte gustoasa are un gust foarte fin !

    • juliya

      juliya (Chef de cuisine) , 02 august 2009

      Excelenta reteta! Felicitari!

    • ilincutza

      ilincutza (Chef de cuisine) , 20 iulie 2009

      Arata bestial. Is ferm convinsa ca e si foarte foarte gustoasa. Felicitari :)

    • Ramona

      Ramona (Chef de cuisine) , 18 iulie 2009

      Esti foarte talentata! Felicitari! Yamiii...

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 17 iulie 2009

      Superba prezentare,felicitari pentru reteta.

    • Crystyna

      Crystyna (Chef de cuisine) , 17 iulie 2009

      Ce bine arată şi ce aş păpa, doar o bucăţică! Felicitări!!!

    • juliya

      juliya (Chef de cuisine) , 14 iulie 2009

      O adevarata bunatate ! Felicitari !

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 13 iulie 2009

      Trebuie sa fie tare gustos !!!

    • Anastasia

      Anastasia (Chef de cuisine) , 13 iulie 2009

      Multumesc fetelor :D

    • mirey

      mirey (Chef de cuisine) , 11 iulie 2009

      Arata extraordinar iar gustul cred ca e grozav. Felicitari!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 04 iulie 2009

      Arata bine si cred ca e tare gustoasa...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Ridicata

Timp

30h

19 voturi

Ingrediente

  • un piept mare cu tot cu piele
  • gaina mea a fost de 2,5 kg
  • 4 oua
  • 1 ardei gras
  • 200 gr. cascaval tare
  • boia
  • cury
  • piper
  • sare

Raporteaza reteta

Retete
de Anastasia
Tort   Lapte de pasare

Tort Lapte de pasare

Diametrul tortului de 22 cm. Blatul: mixam ouale cu zaharul, adaugam faina cu praful de copt

17 voturi    19 comentarii
12h
Torturi
Pilaf cu muschi de porc la cuptor

Pilaf cu muschi de porc la cuptor

Se taie marunt carnea de porc si se pune intr-un vas cu volum aproxemativ de 2 litri se toarna 4~5

8 voturi    1 comentariu
30h
Mancaruri cu carne
Lapte condensat

Lapte condensat

Pentru lapte condensat laptele trebuie sa fie neaparat proaspat, ca sa nu sa se brinzeasca in procesul

2 voturi    1 comentariu
3h
Dulciuri diverse

Floare de colt (Chef de cuisine)

Foarte bine arata si ai prezentat reteta exceptional ! Esti o artista !

Adauga reteta
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Pateu de casa din ficat de curcan