1 Se desface pieptul de pe gaina cu tot cu piele, se aranjeaza pe masa si se bate putin cat sa se moaie carnea.
2 Se presara cu sare si piper.
3 Se acopera cu un strat de clatite facute din cele 4 oua batute cu un pic de sare.
4 Se presara cu cascaval ras si se pune ardeiul taiat fasii pe marginea de la care incepem sa rulam carnea.
5 Se ruleaza, se inveleste intr-o bucata de pelicula ca pe o clatita si se leaga cu o ata rezistenta de jur imprejur.
6 Se pune rulada intr-un vas oval daca aveti e perfect si se acopera cu apa, se fierbe cu capac 2~2,30 ore, depinde de carne, daca e de casa fierbe mai mult, daca de la magazin, mai putin.
7 Dupa ce a fiert se scoate rulada si se pune sub o greutate sa se scurga tot lichidul care e in surplus din ea pentru 6 ore, pana se raceste carnea bine, apoi se scoate din pelicula.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii