autor:

Truedelights

» » Aperitive

Rulada din piept de pui

Autor: Truedelights (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 02 octombrie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Truedelights (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 02 octombrie 2010

Ingrediente
1 piept de pui, 1 ceapa, 4 catei de usturoi, 2 linguri pesmet,, unt, 100 g bacon, cimbru, sare ,piper

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

6 voturi

Mod de preparare

Pieptul de pui se spala ,se dezoseaza
se feliaza si se bate usor.Se condimenteaza
cu sare si piper. Resturile de carne ramase
se toaca marunt si se pun la calit in putin unt,
impreuna cu ceapa, usturoiul si 3 felii de bacon,
taiate marunt, pana se inmoaie toate.
Separat se prajeste pesmetul in o lingura unt,
apoi se pune peste amestecul cu ceapa.
Se asezoneaza cu sare, piper,cimbru.
Pe o folie de aluminiu se aseaza ,un langa alta,
felii de bacon, peste ele se pune pieptul de pui
iar deasupra se intinde umplutura.
Se ruleaza cu ajutorul foliei si se impacheteaza bine.
Se pune rulada intr-o tava si se da la cuptor pentru 30 minute .
Dupa care se cresteaza folia si se mai lasa inca 10 minute.

Simplu si elegant!
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada din piept de pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Rulada din piept de pui umpluta

Rulada din piept de pui umpluta

Se taie pieptul de pui felii, se bate cu batatorul de carne dar nu prea mult, pana ii dam grosimea

21 voturi    3 comentarii
30 min
Aperitive cu carne
Rulada din piept de pui cu branza telemea

Rulada din piept de pui cu branza telemea

Pieptul de pui spalat, tamponat cu un servet absorbant se taie felii, se bate cu ciocanul de carne,

42 voturi    26 comentarii
1h 20 min
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • Maria Markov

    Maria Markov (Chef de cuisine) , 01 iulie 2011

    Super!

  • Maria Markov

    Maria Markov (Chef de cuisine) , 28 iunie 2011

    Arata super! L-am salvat! E o idee foarte buna cand pregatesti o masa pentru invitati. Are aspect si mai ales gust!

  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine) , 03 octombrie 2010

    Foarte fin si foarte elegant!*****

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

6 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de Truedelights
Ratza pe varza

Ratza pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei

5 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Piersici

Piersici

Se amesteca bine zaharul cu uleiul , apoi se adauga restul ingredientelor si rezulta o coca moale

11 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Prajituri
Bombite cu visine

Bombite cu visine

Se pun pe foc apa cu zaharul si cacaua si se dau in clocot. Se lasa sa se raceasca. Biscuitii se

14 voturi    6 comentarii
1h
Dulciuri diverse

Maria Markov (Chef de cuisine)

Super!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Pateu de casa de ficatei de pui