autor:

» » Aperitive

Rulada din piept de pui

Autor: amalia runceanu (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 21 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: amalia runceanu (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 21 iunie 2008

Ingrediente
1 piept de pui, sunca presata feliata, cascaval feliat, castravete acru, gogosar, ulei, sare, piper, mustar, pesmet, faina, 2-3 oua

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Pieptul de pui se taie pe din doua, se presara sare, piper, se unge cu mustar, peste care se pune sunca presata feliata, cascavalul feliatcastravetele si gogosarul taiati felii. Se ruleaza ca sarmalele, din loc in loc se prind scobitori. Se da prin faina, apoi prin ou batut si prin pesmet.
Se incinge uleiul bine la foc potrivit si se prajeste ruloul.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada din piept de pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Rulada din piept de pui umpluta

Rulada din piept de pui umpluta

Se taie pieptul de pui felii, se bate cu batatorul de carne dar nu prea mult, pana ii dam grosimea

22 voturi    3 comentarii
30 min
Aperitive cu carne
Rulada din piept de pui

Rulada din piept de pui

Pieptul de pui se bate ca pentru snitele. Se condimenteaza. Pe pieptul de pui se aseaza: o felie

12 voturi    3 comentarii
30 min
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1 piept de pui
  • sunca presata feliata
  • cascaval feliat
  • castravete acru
  • gogosar
  • ulei
  • sare
  • piper
  • mustar
  • pesmet
  • faina
  • 2-3 oua

Raporteaza reteta

Retete

din Aperitive cu carne

Crema de mascarpone cu ton Crema de mascarpone cu ton

Se pun intr-un castron bucatile de ton (scurse de ulei) din conserva si fileurile de ansoa cu putin ulei propriu si se zdrobesc cu furculita

21 voturi    1 comentariu
15 min
Aperitive
Covrigi de primavara Covrigi de primavara

Tai aluatul de foietaj fasii de vreo 5 cm, pun in mijlocul fasiei de aluat mozarella rasa, salam tocat marunt si parmezan ras. Dupa

0 voturi    0 comentarii
25 min
Aluaturi si Foietaje
Pateuri cu crenvursti