autor:

Fara foto

» » Aperitive

Rulada din piept de pui

Autor: amalia runceanu (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 21 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: amalia runceanu (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 21 iunie 2008

Ingrediente
1 piept de pui, sunca presata feliata, cascaval feliat, castravete acru, gogosar, ulei, sare, piper, mustar, pesmet, faina, 2-3 oua

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Pieptul de pui se taie pe din doua, se presara sare, piper, se unge cu mustar, peste care se pune sunca presata feliata, cascavalul feliatcastravetele si gogosarul taiati felii. Se ruleaza ca sarmalele, din loc in loc se prind scobitori. Se da prin faina, apoi prin ou batut si prin pesmet.
Se incinge uleiul bine la foc potrivit si se prajeste ruloul.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada din piept de pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Rulada din piept de pui umpluta

Rulada din piept de pui umpluta

Se taie pieptul de pui felii, se bate cu batatorul de carne dar nu prea mult, pana ii dam grosimea

21 voturi    3 comentarii
30 min
Aperitive cu carne
Rulada din piept de pui

Rulada din piept de pui

Se face un "pat" din feliile de bacon, se intinde deasupra pieptul de pui, batut usor intre doua

5 voturi    1 comentariu
1h
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 5 %
389.99 lei
369.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1 piept de pui
  • sunca presata feliata
  • cascaval feliat
  • castravete acru
  • gogosar
  • ulei
  • sare
  • piper
  • mustar
  • pesmet
  • faina
  • 2-3 oua

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Cabanos invelit(imbracat)